Skocz do zawartości

Case 5120 kostki elektryczne

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Posiadam case 5120 od pół roku i teraz się dopatrzyłem że są dwie kostki rozłączone czy poprostu tak musi być np jakieś dodatkowe czy muszą być połączone? Dołączam zdjęcie. Pierwsze zdjęcie jest przy dużym kole za pompa a drugie z tyłu nad podnośnikiem.

IMG_20240611_114929.jpg

IMG_20240611_114913.jpg

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez roxor
      Witam panowie mam do was taka prośbę chce kupić case mx 135 to mój pierwszy case i nie wiem na co trzeba zwrócić uwagę w tym ciągniku jeżeli ktoś wie coś na temat tego ciągnika to proszę o wasze rady dzięki i pzdr.
    • Przez AdrianŁ
      Panowie case 5140 nie jedzie do przodu. Do tyłu ruszą moralnie. A do przodu lekko ruszy przejdzie 1 metr i staje 
    • Przez Winner
      Witam, niedawno kupiłem Case MX100C z drugim kompletem kół do miedzyrzędzi, sprzedający twierdził że kiedyś gdy kupował ten komplet to szukał i dobrał prawidłowo rozmiary żeby przód zgrywał się z tyłem ale ja mam wątpliwości ponieważ przód jest w tym zestawie prawie łysy a tył z 85% jeszcze ma, może ktoś pomorze i sprawdzi czy dobrze dobrane wymiary czy trzeba inną kombinację. Chcę wymienić te łyse z przodu i nie chciałbym kupić opon które nie będą pasowały rozmiarem. Obecnie jest tak jak widać na zdjęciach.

• Przez kingway
      Witam , mam na oku Case Magnum 7230 PRO i chciałbym się dowiedzieć czy warto ? Nic nie wiem o tym ciągniku ... miałem chęci na Fendta 818 - ale niestety jakoś nie trafiłem na ładny  model a Case jest blisko mnie . Także jakby ktoś się wypowiedział na temat Case to będę wdzięczny . 
    • Przez RobciO1
      Witam ..mam następujący problem , zamierzam kupić ciągnik case 4230 '94r mam już takowy upatrzony jednak występuje w nim problem , nie działają półbiegi, gdy włączam/wyłączam guzik od półbiegów to kontrolka zmienia się żółw zając bądź czasami całkiem gaśnie ;/ Ciągnik nie ma reakcji półbiegi, praktycznie nie działają ..co może być przyczyną? ... pomoże ktoś?
  • Dodaj nową pozycję...
v