Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

To zależy....jaka ta ...kobieta.

Jak zła, to lepiej nie pisać.

Nie można mnie nie znać.

Zapytaj tu kogokolwiek czy mnie zna.

Hmm to ja  Cię zaskoczę bo ja Cię niestety nie znam ... (Czyli da się !)  🙂 a swego czasu chyba dosyć dużo osób też mnie znalo ... Ja raczej nie gryzę 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna. Ale w szoku jestem że można mnie tu nie kojarzyć.

Myślałem że każdy wie jakim motocyklem jeżdżę i czemu mam łyse opony w traktorze...

Się ciągle łucze...

To ile masz lat i skąd jesteś ? 

Opublikowano
4 minuty temu, Migotka napisał:

Hmm to ja  Cię zaskoczę bo ja Cię niestety nie znam ... (Czyli da się !)  🙂 a swego czasu chyba dosyć dużo osób też mnie znalo ... Ja raczej nie gryzę 

Mam konto na AF od 2012 i Ciebie jakoś nie pamiętam🤔

Opublikowano

Jednak da się kulturalnie , dziękuję i mam nadzieję że choć po części tu tak zostanie 

1 minutę temu, bergman31 napisał:

Mam konto na AF od 2012 i Ciebie jakoś nie pamiętam🤔

A to kolego możesz sobie poszukać ,może kiedyś miałam bardziej cięty język ale starość nie radość i życie zmienia 🙂 a  ja 2012 i 2013 najwięcej tu pisałam 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

@Migotka jak czujesz sie na siłach pisać w bardziej ogólnym temacie, tak o wszystkim i niczym no i o pogodzie oczywiście,  gdzie nie ma wielkiego znaczenia kto kim jest to chodź  do tego tematu. 

Edytowane przez Pigmei
Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna. Ale w szoku jestem że można mnie tu nie kojarzyć.

Myślałem że każdy wie jakim motocyklem jeżdżę i czemu mam łyse opony w traktorze...

Się ciągle łucze...

Może jakbyś cuś wspomniał o zapiekankach, to bardziej?   :P

Edytowane przez Desperado
Opublikowano

wlasnie wstalem ,zrobilem zonie sniadanie do lozka, za chwile odpase psa i swinie. potem zawioze zone do pracy, i na poczte skocze, pozniej gnoj spod swin trzeba wyrzucic i tak do wieczora bede sie obijal. jutro dom posprzatac , ksiedza przyjac-ogolnie luz,zona caly dzien w pracy, 

11 godzin temu, Bogdan_ja napisał:

Jak szukasz chętnych to do Ciechocinka ...zrobita  se ustawkę na kulasy 🤣🤣

moze i dla ciebie bylaby to okazja pierwszy raz od lat zaruchac 🤣

10 godzin temu, Migotka napisał:

A niech się Panowie pochwalą czymś ze swojego życia ? Co robicie na codzień? Czym się zajmujecie ?  Chorobowe czyli raczej na gospodarstwie nie wszyscy pracujecie ..  I skąd jesteście ? 

ja mam chorobowe- w tym tygodniu 🤣 a tak to standart ,praca,dom gospodarstwo-ale bez spiny, dzieci odchowane, na swoim ,zona pracuje, na chleb i nie tylko nie brakuje.

ja tak jak zetorki-wszyscy mnie znaja i wiedza skad pochodze.. dla niewtajemniczonych to spod krakowa. 

10 godzin temu, Migotka napisał:

@Konteno  ja czekam aż Panowie się odezwa ,pochwalą potem sama odpowiem 🙂 a tu widać cisza jakaś ,czyżby strach w oczach ? O kimś chcemy wiedzieć a czemu sami nic o sobie ? 

Ja nie gryzę  , a można kulturalnie popisać 🙂

Ps wiem co to EGR , to już o jednym cos wiemy że grzebie przy autach , następny proszę ...

Ja w zgadywanie się nie bawię normalnie proszę 🙂

Czytanie ze zrozumieniem  się kłania ... Wróć do tego zdania i dlaczego napisałam o ugryzieniu w język ... 

A dzieci mam, Pan Bóg nam dał 

mi tez dal, nawet karte duzej rodziny, 

Opublikowano
9 godzin temu, Migotka napisał:

Jednak da się kulturalnie , dziękuję i mam nadzieję że choć po części tu tak zostanie 

A to kolego możesz sobie poszukać ,może kiedyś miałam bardziej cięty język ale starość nie radość i życie zmienia 🙂 a  ja 2012 i 2013 najwięcej tu pisałam 

To może napisz kogo kojarzysz z tamtego czasu, teraz gro jedzie na innych nickach.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, jacus napisał:

wlasnie wstalem ,zrobilem zonie sniadanie do lozka, za chwile odpase psa i swinie. potem zawioze zone do pracy, i na poczte skocze, pozniej gnoj spod swin trzeba wyrzucic i tak do wieczora bede sie obijal. jutro dom posprzatac , ksiedza przyjac-ogolnie luz,zona caly dzien w pracy, 

Sama jeździć nie umi?

Bozia jej rączek nie dała żeby śniadanie se zrobiła?

U nas o takich jak Ty, pantofel mówią...

• Haha 2
Opublikowano

Ja nie będę pisał o sobie b zbyt skromny jestem  i mnie nikt tu nie zna i nie kojarzy ....kobiety z forum mnie nie interesują i nigdy nie interesowały choć jakieś tam kontakty koleżeńskie były ...

Z kobiet najważniejszych dla mnie to żona i córka .,😙

Nasze męskie  przepychanki trza traktować z przymrużeniem oka ....bo to są zwykle żarty ....te forum jest dość drętwe i większość ludzi tutaj to sztywniaki ..

Opublikowano
53 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Sama jeździć nie umi?

Bozia jej rączek nie dała żeby śniadanie se zrobiła?

U nas o takich jak Ty, pantofel mówią...

i dlatego ja rucham a ty nie .....🤣

gdy lezalem pare miesiecy po operacji-nie mowila ze bozia raczek nie dala.........

se nagle przypomnieli ze zony maja 🤣 oprocz piwniczaka oczzywiscie.

Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, jacus napisał:

dlatego ja rucham a ty nie

Bardzo grubiański język masz, jak na pantofla.

Nie każdy musi się płaszczyć jak Ty by uprawiać seks.🤭

4 minuty temu, bergman31 napisał:

To ja ten niewtajemniczony🙋‍♂️

To bardzo niedobre takie braki.

Naczelnych troli tego forum powinno się znać 😆

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Desperado napisał:

To może napisz kogo kojarzysz z tamtego czasu, teraz gro jedzie na innych nickach.

Ja kojarzę z dawnych lat był stasiekS, szdetez, pedro2, aresik, pepito ,pawlus, kobuz, Heidi88,  wozak,baziula, Tobiasz, ciągnikfan ,xawier,gofiaczek ,koniareczka, wodny elf ,wdaniel,finn ,matt, Martina,goral1, sadek ,mój Witek2010 i wiele innych ale nie pamiętam , 

Edytowane przez Migotka
  • Like 1
Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Nie kojarzę większości tych nicków.

Może pozmieniali, a być może nieaktywni na af 

Teraz są inni....lepsi....

No właśnie widzę że lepsi ...