Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
jacus napisał:

dzieki... od dawna nie obchodze , wsumie odkad tym dniem zawladnela komercja.tez musialem starej kwaitka kupic..aletakieog na lata.chyba ze kot rozwali 😂

to jakiś rodzaj wibratora dla kobiety?

Opublikowano

w pewnym sensie tak...jak dostanie takiego kwiatka to gre wstepna masz juz za soba.. wibrator tem mamy na stanie-czasami mozna sie zabawic ..

w tamtym roku kupilem jej doniczkowe -z napsiem -kobiecie moje zycia.. wszyscy wiedzieli ze to dowcip byl..

kolacja ze swiecami ?? moja stara ma hopla na punkcie swiec-gdzie nie spojrze to jakies stoja, niuzywane oczywiscie .

Opublikowano
8 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

A zapomniałem.

@jacus wszystkiego dobrego z okazji urodzin.

Kolejnych już...

Wszystkiego dobrego i uśmiechu na twarzy 🙂

ja tu już nie tak często i nie na bieżąco ale pamiętam że ktoś tu miał mieć urodziny w "najbardziej komercyjne święto" 🎂

Opublikowano
5 godzin temu, jacus napisał:

a cemu nie tlusty ??

malzenstwo z prawie 30 letnim stazem -uprawia seks i potrafi sie z tego cieszyc ...prawdziwa sensacja..

Sensacja ? A co w tym złego ? Pogratulować. ,ja chciałabym po 50 latach razem żeby się nam jeszcze chciało 

Opublikowano

to zalezy w jakim wieku sie zeniliscie...

jak na razie to sil i ochoty nie brakuje..czasami to nawet jest czesciej niz wtedy gdy dzieci byly male  iczlowiek mial wiecej spraw na glowie..

nad zwiazkiem trzeba pracowac i pielegnowac uczucie..czasami poudawac ze sie slucha co mowi, ze sie z radoscia do mamusi jedzie..

kobiety sa niestety skomplikowane-to nie dziala tak prosto jak u mezczyzn..

• Like 1
Opublikowano
11 godzin temu, Desperado napisał:

Co to nikt tu nie ma Walentynki?  🙆‍♂️  co to się porobiło teraz?:P 

A jak u Ciebie ? Obchodzisz ? 

Ja to jakoś tak szczególnie to nie bardzo 🫣

Ale to raczej przez to że na początku roku wszyscy urodziny mają , tu zaraz dzień kobiet,dzień mężczyzny ,imieniny itp 

Jakoś tego szczególnie to nie obchodzę bo jak ci na kimś zależy to możesz mu tu na codzien powiedzieć a nie tylko raz w roku i musisz kupić wtedy  czekoladki w czerwonym opakowaniu i róże ,ja za to jak dostanę raz czy dwa razy w roku kwiaty to się nimi zachwycam ,a nie jak niektórzy że bukiet co miesiąc i nie robi to na nich różnicy 

Opublikowano (edytowane)
46 minut temu, jacus napisał:

chyba balbinka 😂

Jak się urodziłam to mnie chcieli nazwać Balbinka 😆

1 godzinę temu, jacus napisał:

swiete slowa..

wiele takich rzeczy jest na pokaz-zeby kwiaty pieknie na zdjeciach wygladaly a realnie to wyglada inaczej..

romantiko a pozniej rozwod,.

A to prawda najprawdziwsza - na zdjęciach w internecie cud ,miód -zycie idealne ,a jak na żywo spotkasz to warczą na siebie gorzej niż obcy ludzie , teraz wszystko na pokaz ,nie muszę widzieć kogoś 5 lat a wiem że kupił auto , był na wakacjach, dostał kwiaty , co zrobił na obiad ,kiedy dostał mandat za parkowanie i co na promocji znalazł...

Świat na psy całkiem już schodzi ...

A na święta wyśle Ci taki ktoś życzenia migającego obrazka a pod spodem nawet nie wykasuje podpisow i zamiast życzeń od Ani  dostaje podpis od Romana z Kasią ...

Wolałabym żeby ten ktoś napisał poprostu : " życzę Ci zdrowych świąt" ,albo wysłał zdjęcie swojej choinki, a nie takie kopiuj - wklej bo ja nawet takich życzeń nie oglądam i nie przywiązuje wagi ,

i zachwycają mnie kartki z życzeniami, jaki to był stary piękny zwyczaj ...

Szkoda że zanika i moje dzieci już pewnie niedługo nie będą wiedziały co to jest , tylko mój tato pielęgnuje ta tradycje i my córki również a każdy woli wysłać SMS czy wiadomość na Messengerze bo szybko i tanio ...

Już nie mówiąc o pisaniu listów bo chyba by mnie ktoś wyśmiał!- po co? ,na co? i dlaczego ? i jeszcze za to płacić i czekać aż za kilka dni dojdzie i marnować kopertę, papier i długopis ?! skoro SMS dojdzie od razu (...)

a ja doświadczyłam tego zaszczytu i z moim mężem przez rok pisaliśmy i wysyłaliśmy do siebie listy 11 lat temu ... Mogliśmy sobie na to pozwolić bo mieszkaliśmy bo przeciwnych stronach kraju ,wiadomo że jakbyśmy mieszkali w jednym województwie parę km od siebie to by tego pewnie nie było ,ale nie żałuję i doceniam to,do dziś mamy schowane w specjalnym pudełku i kiedyś pokażemy dzieciom że dawno ,dawno temu tak się robiło ... 

I jak macie możliwość to właśnie pielęgnujcie takie  stare piękne tradycje bo ta technologia to nie jest nic tak wspaniałego ,zachwycamy się coraz to nowszym modelem telefonu,telewizora, uzależniamy się tylko od tego a zapominamy jak cenne jest to co człowiek sam wykona,napisze ,wyśle , podejmie jakiś wysiłek a nie tylko bezmyślnie kliknie w ekran telefonu ...

Edytowane przez Migotka
  • Like 1
Opublikowano

ja swoja poznalem gdy zmienili trase autobusu ,ktorym do pracy jezdzilem-znaczy tesciowa ,ja najpierw znalem 😂, choc z zona chodzilismy do tej samej szkoly, ale ona mlodsza i je nie kojarzylem.trase przywrocili  po paru latach ale bylo juz za pozno .zaczela do mnie do pracy jezdzic , wieczorem bylem sam..

Opublikowano
Dnia 14.02.2024 o 22:26, Migotka napisał:

A jak u Ciebie ? Obchodzisz ? 

Ja to jakoś tak szczególnie to nie bardzo 🫣

Ale to raczej przez to że na początku roku wszyscy urodziny mają , tu zaraz dzień kobiet,dzień mężczyzny ,imieniny itp 

Jakoś tego szczególnie to nie obchodzę bo jak ci na kimś zależy to możesz mu tu na codzien powiedzieć a nie tylko raz w roku i musisz kupić wtedy  czekoladki w czerwonym opakowaniu i róże ,ja za to jak dostanę raz czy dwa razy w roku kwiaty to się nimi zachwycam ,a nie jak niektórzy że bukiet co miesiąc i nie robi to na nich różnicy 

Jakoś szczególnie to nie wydziwiam, ale ja jestem starej daty, także pamiętam o takich dniach.  :)

Opublikowano
1 godzinę temu, Desperado napisał:

Jakoś szczególnie to nie wydziwiam, ale ja jestem starej daty, także pamiętam o takich dniach.  :)

Tu starej daty ?! 🤣

• Haha 1