Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 godzin temu, bezbarwny napisał:

Reasumując, to z wyjątkiem Kowalskiego, wszyscy jesteście zdrowo pyerdolnięci😂

Dziękuję za komplement 🤣

• Haha 3
Opublikowano

W zasadzie to tyczyło odnoszących się do wytłuszczonego, ale nie przeczę, że i Tobie Dziecko niewiele brakuje. Czytaj, obserwuj i wnioski wyciągaj. Do wszystkiego co przez przyjaciół pisane, z rezerwą podchodź. Czuj czuj, czuwaj😂

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.02.2024 o 21:44, bezbarwny napisał:

W zasadzie to tyczyło odnoszących się do wytłuszczonego, ale nie przeczę, że i Tobie Dziecko niewiele brakuje. Czytaj, obserwuj i wnioski wyciągaj. Do wszystkiego co przez przyjaciół pisane, z rezerwą podchodź. Czuj czuj, czuwaj😂

🤣🤣🤣

Edytowane przez Migotka
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, jacus napisał:

to nie orawiok- to zupelnie inny przypadek-on jest najzwyczajniej glupi ,orwiok ma problemu zupelnie innej natury.

Ps no to przepraszam obydwóch chłopców , szanownego BEZBARWNEGO i czcigodnego Kowalskyego najwyraźniej mój babski nos słabo wyczuł ale macie widać podobne zagrania (cholercia że też mój estrogen tego nie wyłapał ... No cóż...) 🤣🤣🤣🤣

Edytowane przez Migotka
Opublikowano
Migotka napisał:

29 minut temu, bezbarwny napisał:

Hmm kochanie to ty już nie Kowalsky 🙂 miło mi osobiście poznać drugi Twój nick 

Ps przyjaciół jeszcze tu nie mam , powiem Ci że w życiu jak człowiek jest pozytywnie pier...ty to też jest w życiu potrzebne i to bardzo bo nie ma się takiego kija w d*pie i z każdym zawsze łatwo załapać kontakt i  potem nawet w chorobie łatwiej jest przez życie iść (... )

Proszę mi wybaczyć iż nie byłam tu od razu minutę po tym jak napisałeś ów komentarz i w pewien sposób możesz odebrać to jako "zaniedbanie" z moje strony ale mam dziś  gości ,swoje życie i  patrzę raz na jakiś czas 🤣🤣

Pozdrawiam ❤️ jeśli ktoś coś chce dopisać to proszę bardzo 🙂

🤣🤣🤣

o tej porze gości? co nie którym kolega chyba się leki pokończyły 😆😆😆😆

Opublikowano
6 minut temu, wojtal24 napisał:

No u nas są ferie a ja lubię gości mieć , więc  można posiedzieć po ciężkim dniu w wczoraj ..

Opublikowano
9 godzin temu, Migotka napisał:

Hmm kochanie to ty już nie Kowalsky 🙂 miło mi osobiście poznać drugi Twój nick 

Ps przyjaciół jeszcze tu nie mam , powiem Ci że w życiu jak człowiek jest pozytywnie pier...ty to też jest w życiu potrzebne i to bardzo bo nie ma się takiego kija w d*pie i z każdym zawsze łatwo załapać kontakt i  potem nawet w chorobie łatwiej jest przez życie iść (... )

Proszę mi wybaczyć iż nie byłam tu od razu minutę po tym jak napisałeś ów komentarz i w pewien sposób możesz odebrać to jako "zaniedbanie" z moje strony ale mam dziś  gości ,swoje życie i  patrzę raz na jakiś czas 🤣🤣

Pozdrawiam ❤️ jeśli ktoś coś chce dopisać to proszę bardzo 🙂

🤣🤣🤣

Potwierdzam, @bezbarwny to nie @Kowalsky30  :) Miłego Dnia.

Opublikowano (edytowane)
Dnia 4.02.2024 o 13:51, Migotka napisał:

A co dało Ci to podszywanie?  Tak z kobiecej ciekawości zapytam ... 

Stare dzieje. Kiedyś pojawiła się tu pewna babka. Nie znała się się na rolnictwie... na niczym. Ewidentnie widać było, że szuka chłopa tak jak ty (kiedyś😂). No to zwróciłem uwagę- nie personalnie do niej, tylko ogólnie, że baby wchodzą na forum tylko po to aby znaleźć atrakcyjnego rolnika (czytaj bogatego). Zaraz zjawili się biali rycerze, -których już poznałaś w tym temacie- pisząc pełne oburzenia komentarze wymusili bana dla mnie. Potem kilkakrotnie próbowałem wejść z nowym kontem, ale nie szło się przebić przez kondon moderatorski. Dlatego oglądając „Rozmowy kontroliwane" wpadłem na pomysł aby spróbować jako kobieta. Udało się, a dalej już wiesz😂 

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
Dnia 4.02.2024 o 16:09, Bogdan_ja napisał:

Komu takie plewy chcesz wcisnąć ....ty wiesz co to żona chyba że cudza ...🤣🤣🤣🤣 Musisz strasznie teraz cierpieć jako przykładny  katolik i wyznawca naszczalnika co żyje na krzywy ryj 🤣🤣🤣🤣

Poka te PW ..,🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Po rozpaczaj sobie wołku zbożowy 🤣🤣🤣🤣🤣

Sam się mi chwaliłeś dawno temu, że pisze to do ciebie meg i ywa. Nawet się dziwiłem, po co pisać na priw  na tematy rolnicze jak można normalnie na forum- Ale wtedy byłem młody głupi i naiwny😜

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Stare dzieje. Kiedyś pojawiła się tu pewna babka. Nie znała się się na rolnictwie... na niczym. Ewidentnie widać było, że szuka chłopa tak jak ty (kiedyś😂). No to zwróciłem uwagę- nie personalnie do niej, tylko ogólnie, że baby wchodzą na forum tylko po to aby znaleźć atrakcyjnego rolnika (czytaj bogatego). Zaraz zjawili się biali rycerze, -których już poznałaś w tym temacie- pisząc pełne oburzenia komentarze wymusili bana dla mnie. Potem kilkakrotnie próbowałem wejść z nowym kontem, ale nie szło się przebić przez kondon moderatorski. Dlatego oglądając „poszukiwany poszukiwana" wpadłem na pomysł aby spróbować jako kobieta. Udało się, a dalej już wiesz😂 

Co ty Franek pierdzielisz jak smarkaty Kaziu po dużym piwie, takie bajeczki to dzieciom opowiadaj w przedszkolu, wszystkie twoje konta były zakładane z kilkumiesięcznym wyprzedzeniem, wywalili cię, albo byłeś spalony na jednym, to dziesięć innych już czeka w pogotowiu, a to że się podszywałeś pod kobietę to tylko dlatego żeby sprawdzić kto da się na to złapać i co będzie do niej pisał na PW żeby potem szantażować ludzi na forum i to ujawniać.

Edytowane przez Desperado
  • Confused 1
Opublikowano

Pamiętam co ona wypisywała.

7 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Cos tam pisalismy i co z tego ..zwykla kolezenska rozmowa o roznych sprawach ...pisalem tyz z innymi nawet juz ich nie pamietam ...

On tego nie rozumie, sam wciskał kit zaraz o kochaniu i myśli wałek że wszyscy tak robili czy robią.  xD

Opublikowano
21 godzin temu, wojtal24 napisał:

Może ja im moje pożyczę w takim razie 🤣🤣

Dzień dobry !!!

Zostałam ciocią dzisiaj  😍 jak minął dzień ? 

Opublikowano

zamiast siedziec caly dzien na af to wzialem sie do roboty-zupelnie niepotrzebnie ,jutro trzeba bedzie naprawiac awarie..

moral  z tego taki -zamiast pracowac - lepiej leniuchowac..

orawiok -kupilem se oszczypka z jablonki, nawet zjadlem ,dozyje do rana ??

gdybys zostala mama to bylaby dopiero wiadomosc 😜

Opublikowano
53 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Stare dzieje. Kiedyś pojawiła się tu pewna babka. Nie znała się się na rolnictwie... na niczym. Ewidentnie widać było, że szuka chłopa tak jak ty (kiedyś😂). No to zwróciłem uwagę- nie personalnie do niej, tylko ogólnie, że baby wchodzą na forum tylko po to aby znaleźć atrakcyjnego rolnika (czytaj bogatego). Zaraz zjawili się biali rycerze, -których już poznałaś w tym temacie- pisząc pełne oburzenia komentarze wymusili bana dla mnie. Potem kilkakrotnie próbowałem wejść z nowym kontem, ale nie szło się przebić przez kondon moderatorski. Dlatego oglądając „Rozmowy kontroliwane" wpadłem na pomysł aby spróbować jako kobieta. Udało się, a dalej już wiesz😂 

Skarbie  mój najsłodszy

ale ja nie ukrywam, że

"ewidentnie szukałam tu sobie chłopa"

jak dziecko wychowane na wsi, najstarsza córka dużego rolnika,która od małego pomagała w domu i gospodarstwie, nie chciałam mieć jakiegoś pajaca z miasta , to chyba logiczne że skoro to było forum rolnicze,a ja miałam 23 lata i byłam napalona jak szczerbaty na suchary to ewidentnie szukałam sobie tu sobie faceta 🤷 to gdzie miałam szukać np na forum  kibiców Miedzianki czy na grupie szczęśliwych emerytów ? 

Oczywiście że szukałam atrakcyjnego rolnika (czytaj nie koniecznie bogatego bo wcale mi na tym nie zależało) 

Czytaj - z głową na karku , nie robiącego z siebie idioty , dorosłego jak na swój wiek i takiego który naprawdę był tym rolnikiem rzeczywiście i nie spędzał tu czasu tylko jako dzieciak piszący idiotyczne posty 

Jak ci się chce grzebać w historii to w moich postach sprzed stu lat ja się z niczym nie kryje i jakoś się nie wstydzę tego 🤣 więc nic mi nie wywleczesz a nawet jeśli to nie żałuję niczego 🤣 

24 minuty temu, jacus napisał:

zamiast siedziec caly dzien na af to wzialem sie do roboty-zupelnie niepotrzebnie ,jutro trzeba bedzie naprawiac awarie..

moral  z tego taki -zamiast pracowac - lepiej leniuchowac..

orawiok -kupilem se oszczypka z jablonki, nawet zjadlem ,dozyje do rana ??

gdybys zostala mama to bylaby dopiero wiadomosc 😜

To mi już nie grozi 🤣

Ale dzień taki ciężki dziś jakoś że tu też nic nie wychodzilo tak jak powinno być dziś...

Kowalsky - ja mam nadzieję że ty wiesz co to znaczy sarkazm ...

Bo ja się nie mam zamiaru zakochać skarbie 

(...)