Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 minut temu, Desperado napisał:

A ja Wam powiem że mnie to nawet bawi, te jego wymyślone domysły.   xD

Toć to wszystko plewy ....może i był kobieto i marzył że kto napisze 🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Chodżcie do rozmów o niczym, nie musicie przed panią stroszyć piórek, ona i tak kocha Witka😪

No i bardzo dobrze że kocha Witka, nam to nie przeszkadza żeby tu pisać, chyba nie myślałeś że ciebie będzie kochać?    xD

• Haha 2
Opublikowano
56 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Ja pier**le te forum to już wariatkowo

Rzeczywiście. Nawet postronne osoby widzą, że w każdym karnie zamkniętym temacie w ostatnich komentarzach bryluje marko kolo=bogdan ja-  jakby ktoś nie wiedział😂

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Bogdan_ja napisał:

widać że homusia  chce złowić 🤣

Te jego białe kalesony z żółtą plamą z tyłu też dały mi do myślenia w tym kierunku.  :P Gdzieś się tego naoglądał, no po biedrach i po ulicy raczej nikt nie spaceruje w takim stroju.    xD

Edytowane przez Desperado
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)

A ja se bryluje po całym forum ...pokazuje co mom a kto mi zabroni ..🤣

13 minut temu, Desperado napisał:

Te jego białe kalesony z żółtą plamą z tyłu też dały mi do myślenia w tym kierunku.      xD

Musiał trafić na amanta 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
2 godziny temu, Kowalsky30 napisał:

Znam ten was szacunek od podszewki i wiem do czego jesteście zdolni. Wystarczy, że babą zaleci i lgniecie jak mucha do miodu. Wiem coś o tym bo byłem tu kobiętą😁 Nawet zdjęcia nie trzeba było.. Wystarczył dobry bajer i nie nadążałem odpisywać na priw. Szkoda, że modek zepsuł zabawę bo niewiadomo do czego by doszło🤣

A co dało Ci to podszywanie?  Tak z kobiecej ciekawości zapytam ... 

Bo ja ci powiem że nie rajcowalo by mnie podszywanie się pod faceta i z facetami pisać? 🤷

Nie wiem ,ale dla mnie to bez sensu , dziwię się że ktoś się też na to  nabiera w dobie takiej cyfryzacji że poznając kogoś automatycznie idziesz na Facebook , Whatsapp, SMS i po czasie ktoś tez chce poznać twój głos i jak wyglądasz... Dla mnie to np było priorytetem poznając kogoś i mało tego sama starałam się tak "podejść " daną osobę by określic czy jest tym rolnikiem i mieszka na wsi czy tylko oglądał w sklepie zabawki na półkach i wtedy widział ciągnik a na forum udaje baora ... 

Nie wiem ale ja mam jakiś inny tok myślenia i zupełnie nie rozumiem po co się podszywać i takie dziwne rzeczy tworzyć , a uwierz mi ja akurat jestem kobietą mam d*pę, cycki i jakiś tam mózg i udawać nie muszę ...

Może zasluże na Twoją  odpowiedź ? Hmm ?

1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

Umiesz robić ciasto francuskie? Chce się podlizać przed babką i udowodnić, że da się

Umiem ale tam trzeba dodać dużo masła , jak schrzanisz i oszukasz i dodasz margaryny to szału nie będzie ,ale oni jest pracowite i zajmuje dosyć długo czasu dlatego każdy woli kupić niż robic 

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

Chodżcie do rozmów o niczym, nie musicie przed panią stroszyć piórek, ona i tak kocha Witka😪

Ej ale ja chcę żeby tu zostali , ja nikogo nie wyganiam co to ma do tego kto kogo kocha czy lubi , 

Ja do ciebie nic nie mam ale wywolujesz takie burze że potem ciężko jest po niej posprzątać .. 

:)

Opublikowano

rzeczywiscie zachowuja sie jak male dzieci w piaskownicy-zamiast zamki na piasku stawiac to sie lopatkami okladaja.

1 godzinę temu, 12Pafnucy napisał:

Cześć Jacus.

Co tam w pracy ciekawego?

nawet mialem w pokoju goscinym 3 dziewoje-niestety juz  w wieku poprodukcyjnym , z miasta o 9 przyszly , bylem w szoku ,myslalem ze poszaleja na wyjezdzie,

Opublikowano

Od tygodnia wertuje przepisy i nie wiem, który wybrać, czy dodać żółtko... Największy kłopot będzie z masłem, bo takie swojskie szybko twardnieje i nie wiem jak go rozmiękczyć. Czystej pracy dużo przy tym nie ma, ale cały dzień trzeba poświęcić na schładzenie

Opublikowano
3 godziny temu, Bogdan_ja napisał:

Szuka wejścia do Meg temu zakłada konta ...widzi że Pafnucy ma dobre relacje i temu się podszywa ...no co za gnida 😲

Żadna z nim nie chce gadać to kombinuje na cudze konto włazić 

Nawet kobieto był ...🤣🤣🤣🤣🤣

Ja pier**le te forum to już wariatkowo 🤪

Reasumując, to z wyjątkiem Kowalskiego, wszyscy jesteście zdrowo pyerdolnięci😂

Opublikowano

Komu takie plewy chcesz wcisnąć ....ty wiesz co to żona chyba że cudza ...🤣🤣🤣🤣 Musisz strasznie teraz cierpieć jako przykładny  katolik i wyznawca naszczalnika co żyje na krzywy ryj 🤣🤣🤣🤣

Poka te PW ..,🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Po rozpaczaj sobie wołku zbożowy 🤣🤣🤣🤣🤣

Opublikowano
31 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Komu takie plewy chcesz wcisnąć ....ty wiesz co to żona chyba że cudza ...🤣🤣🤣🤣 Musisz strasznie teraz cierpieć jako przykładny  katolik i wyznawca naszczalnika co żyje na krzywy ryj 🤣🤣🤣🤣

Poka te PW ..,🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Po rozpaczaj sobie wołku zbożowy 🤣🤣🤣🤣🤣

Naprawdę sądzisz, że ktoś wartościowy takie śmieci kolekcjonuje?😂

grunt to być trzeźwym i mieć kontrolę nad tym, co się pisze😂 prawda marko kolo? 🤣

Opublikowano (edytowane)

Widzę że musiałeś mieć bliski kontakt z lorowiokiem bo te same zwidy dopadły 🤣

Takie przegrane wołki zbożowe jak ty to mają puste kieszenie i puste PW ,🤣🤣

Nie maja nawet za co ślubu z baba wziąć 🤔

Kto by i o czym z takim drewniakiem chciał gadać 

Edytowane przez Bogdan_ja