Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Leszy napisał:

Polega na nic nie robieniu, a od czasu do czasu wysłania kogoś na jakiś urlopik od forum ;) 

To się panowie zgłaszacie 🙂ps a pensje za to płacą ? 

Edytowane przez Migotka
Opublikowano

😆😆😆

Przed chwilą, bergman31 napisał:

Ja  nie mogę być moderatorem, bo po tygodniu urzędowania, nie miałby kto pisać na forum😁

No jak ja bym była to bym chyba musiała prosić by wracali 😆 albo nowe migfoto założyć 

10 minut temu, Leszy napisał:

W ogóle to chyba nie ma jakiś kobiet na tym stanowisku. Trzeba jakie parytety wprowadzić.  Ministerę do spraw równości zaangażować w to jeszcze :D 

Ja już znam osobiście pewna marszałek sejmu i jakoś takie znajomości nic dają 😆

Co dzisiaj robiliście ? 

Opublikowano
1 minutę temu, bergman31 napisał:

Chłopaki szybko wybaczą kobiecie😉 

A jeszcze nie macie co wybaczać ,ja was nie krzywdzę i nie mam zamiaru 🤣

Opublikowano
29 minut temu, Migotka napisał:

Jak masz grać głupa to tyle tematów innych ciekawych  jest ..i to idź tam

jak już mam tu "z deczka  "wychowanych Panów" to się znowu ferment zaczyna ...

O gołych d*pach możecie pisać ,o tym który jakie cycki lubi ,czy blondynki ,czy rude czy czarne , o obiedzie , polagrze, psach ,kotach,   PISZTA co CHCETA  tu ale choć w jakiś takich granicach żeby jeden drugiego nie obrażał 

Kowalsky nic do ciebie nie mam i do żadnego z Was ale po co wywlekac coś sprzed lat i to w taki sposób by ciaglo się  to na kilku tematach  i wiecznie jątrzyć jak ranę -a uwierzcie nie każdego to jakoś rajcuje jak Was ,piszcie o pierdolach ale żeby nikogo nie obrażało ,pozdrawiam 🙂

Toć pytałaś o pary, to piszę co wiem. Moja wina, że nie znam innych?😗

W innych  ciekawych tematach nie ma nikogo, a numer z kobiecym kontem drugi raz  nie przejdzie😂 

Na mnie czyjeś stare d*py nie robią żadnego wrażenia, ale spoko- masz tu całą śmietankę amantów w wypierdzianych kalesonach w wieku przedemerytalnym  i na pewno wytłumaczą  kobicie z należytą estymą interesujące ją zagadnienia jak każdej innej do tej pory😷

Opublikowano

migotka- zacytowalas 2 razy poprzedni post, jeszcze 2 takie wybryki i urlop na miesiac ..

nastepne 2 i likwidacja konta-tak w regulaminie jest napisane. mialem pisac ze w regulaminie pisza-ale jest tu naczelny polonist forum i by sie czepial..

co dzsiaj robilem -rano o 4stara mnie obudzila szla do roboty, potem o 7 spam j**any, w koncu o 9 wstalem potem -pies,swinie,piec, jak co dzien .

potem zaladowalem przyczepe jeczmienia na handel, zamiotlem magazyn, porajdowalem po blocie - z trawnika kolo domu juz nic nie zostalo, gdy to stara zobaczy to sam bede musial kosic.. chyba agregatem trzeba pojezdzic ..

Opublikowano
Przed chwilą, jacus napisał:

migotka- zacytowalas 2 razy poprzedni post, jeszcze 2 takie wybryki i urlop na miesiac ..

Tylko że prawidłowo nie powinno być za to nic.

1 minutę temu, jacus napisał:

mialem pisac ze w regulaminie pisza-ale jest tu naczelny polonist forum

Poważnie jest...tak napisane?

Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Toć pytałaś o pary, to piszę co wiem. Moja wina, że nie znam innych?😗

W innych  ciekawych tematach nie ma nikogo, a numer z kobiecym kontem drugi raz  nie przejdzie😂 

Na mnie czyjeś stare d*py nie robią żadnego wrażenia, ale spoko- masz tu całą śmietankę amantów w wypierdzianych kalesonach w wieku przedemerytalnym  i na pewno wytłumaczą  kobicie z należytą estymą interesujące ją zagadnienia jak każdej innej do tej pory😷

Kochanie drogie ja nie muszę nic udawać mam 34 lata męża którego tu poznałam i kocham i choćbyś w portkach miał pół metra to i tak nie dorownasz mojemu Witkowi bo mimo naszego wieku przeżyliśmy już taki ciężkie i trudne rzeczy w życiu że większość z was  mogłaby mu buty czyścić więc nie prowokuj głupio nie wiem ile ty chłopcze masz lat ale skoro 18 lat skończyłeś to zachowuj się tak jakbyś ta mutacje i nocne polucje przeszedł ... Sorry ale strasznie pajacujesz i specjalnie wkurzasz a całe  g.. widziałeś i przeżyłeś 

Edytowane przez Migotka
  • Like 3
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacus napisał:

nastepne 2 i likwidacja konta-tak w regulaminie jest napisane. mialem pisac ze w regulaminie pisza-ale jest tu naczelny polonist forum i by sie czepial..

co dzsiaj robilem -rano o 4stara mnie obudzila szla do roboty, potem o 7 spam j**any, w koncu o 9 wstalem potem -pies,swinie,piec, jak co dzien .

potem zaladowalem przyczepe jeczmienia na handel, zamiotlem magazyn, porajdowalem po blocie - z trawnika kolo domu juz nic nie zostalo, gdy to stara zobaczy to sam bede musial kosic.. chyba agregatem trzeba pojezdzic ..

Ja się tam nie znam nie wiem co można cytować a co nie , za ostatnie tekst możecie mnie wszyscy wypieprzyć trudno 

Edytowane przez Migotka
Opublikowano (edytowane)
10 godzin temu, Migotka napisał:

Kochanie drogie ja nie muszę nic udawać mam 34 lata męża którego tu poznałam i kocham i choćbyś w portkach miał pół metra to i tak nie dorownasz mojemu Witkowi bo mimo naszego wieku przeżyliśmy już taki ciężkie i trudne rzeczy w życiu że większość z was  mogłaby mu buty czyścić więc nie prowokuj głupio nie wiem ile ty chłopcze masz lat ale skoro 18 lat skończyłeś to zachowuj się tak jakbyś ta mutacje i nocne polucje przeszedł ... Sorry ale strasznie pajacujesz i specjalnie wkurzasz a całe  g.. widziałeś i przeżyłeś 

Jestem w podobnym wieku i  xd mam nowotwór złośliwy od 20 roku życia... i pierdziele, tak trza kiedyś zdechnąć- prędzej, czy później. Teraz idę spać żeby do roboty jutro wstać. Dobranoc

Edytowane przez Kowalsky30
  • Thanks 1