Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
8 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Toż wiem...

Przejrzałem galerie i kojarzę te fotki. Jednak widzę że nic nie pisałem

Wydaje mi się że miałem już wtedy konto.

A jednak Kolejny stary dinozaur 🤣

Opublikowano
Dnia 26.01.2024 o 11:12, 12Pafnucy napisał:

Teraz są inni....lepsi....

mów za siebie 

Dnia 26.01.2024 o 11:06, Migotka napisał:

Ja kojarzę z dawnych lat był stasiekS, szdetez, pedro2, aresik, pepito ,pawlus, kobuz, Heidi88,  wozak,baziula, Tobiasz, ciągnikfan ,xawier,gofiaczek ,koniareczka, wodny elf ,wdaniel,finn ,matt, Martina,goral1, sadek ,mój Witek2010 i wiele innych ale nie pamiętam , 

zetorki12 kojarzysz ? 

Opublikowano
15 minut temu, radekz200 napisał:

pamiętam jak dołączyłem do agrofoto to była tu taka dziewczyna o nicku @Blondynka miała masseya i chłopaki ją podrywali

Karolina Bukowska 

11 godzin temu, jacus napisał:

..innych nie znam..

jest jeszcze kategoria nazywana przez żeńską część społeczeństwa TOKSYK

11 godzin temu, jacus napisał:

ty zniszczony praca na ile wiecej wygladasz niz masz ??

wyglądam jak @debrzyna

Opublikowano
11 godzin temu, Migotka napisał:

, na profil sobie wejdziesz to widzisz ,

ale nie to o co pytałem 

, to Ty się trochę pochwal o sobie 🙂

szkoda strzępić ryja i powtarzać w kółko to samo , z resztą i tak za dużo do tej pory o sobie ujawniłem faktów , ci co w temacie to wiedzą o co chodzi 

Jakoś nie czuje potrzeby mówić o rzeczach dla mnie osobistych i prywatnych

ok , jak nie to trudno , nie chciałem być wścibski ale tylko czasem lubię zaspokoić ciekawość i jak wygląda u innych to do czego się nie nadaję , była znajoma z pracy zdjęcie byłego faceta który siedzi w więzieniu pokazała jak poprosiłem bo chciałem porównać do którego rodzica córka podobna 

jakos inni się nie krępują , zdjęcia dzieci wstawiają a jeśli nie to coś więcej o sobie i swojej rodzinie napiszą 

Opublikowano
13 godzin temu, konteno napisał:

Karolina Bukowska 

jest jeszcze kategoria nazywana przez żeńską część społeczeństwa TOKSYK

wyglądam jak @debrzyna

to do fryzjera jutro i kobiety cie nie poznaja 🤣, ja niedawno ogolilem sie z loczkow na lyso i dziwnie ludzie w pracy sie patrzyli co ja tu robie..

Opublikowano
20 godzin temu, 12Pafnucy napisał:

Lepiej mleka...

A co wysłać Ci ? 🫣

20 godzin temu, Pigmei napisał:

Za pół godziny jak będę w domu to pozwolę sobie na Ducha Puszczy  

Zamówiłam  butelki z takim napisem ostatnio 

Opublikowano
21 minut temu, Migotka napisał:

Zamówiłam  butelki z takim napisem ostatnio 

Można podziwiać i delektować  regionalnymi zagranicznymi  wyrobami , jakieś tam  Szampany - piłem inne jak nasze wyroby winne musujące, Grappę - posmakowałem i wystarczy  mi tych aromatów  i jeszcze parę innych.

Tylko po co do obcych wzdychać jak naszych lokalnych mało sie zna, choćby  różne Śliwowice, Ducha Puszczy  bo te masowo wytwarzane jak Żytnia, Żubrówka to chyba każdy zna Nawet piwa kraftowe warto posmakować tak dla odmiany  a nie tylko perłę, żubry czy tam tyskie 🙂

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, Pigmei napisał:

Tylko po co do obcych wzdychać jak naszych lokalnych mało sie zna, choćby  różne Śliwowice, Ducha Puszczy  bo te masowo wytwarzane jak Żytnia, Żubrówka to chyba każdy zna Nawet piwa kraftowe warto posmakować tak dla odmiany  a nie tylko perłę, żubry czy tam tyskie 🙂

Czystą pij, po kolorowej to tylko łeb będzie Cię bolał, kolorowy to jest dobry telewizor. :P

Opublikowano (edytowane)
40 minut temu, Pigmei napisał:

Tylko po co do obcych wzdychać jak naszych lokalnych mało sie zna, choćby  różne Śliwowice, Ducha Puszczy  bo te masowo wytwarzane jak Żytnia, Żubrówka to chyba każdy zna Nawet piwa kraftowe warto posmakować tak dla odmiany  a nie tylko perłę, żubry czy tam tyskie 

Ja kiedyś zamawiałam z jednego browaru te piwa lager ,pils i pszeniczne i z tego co słyszałam degustujacy chwalili ,fakt cena jest inna jak jest świeże piwo ale w lecie się spisywało chyba lepiej od takiego zwykłego butelkowego , a jeśli chodzi o mocne alkohole to napewno jest cos innego niz te wódki ze sklepu ,każdy zawsze mówi że rano głowa nie boli tak jak po wódce ,więc chyba coś w tym jest ...

Edytowane przez Migotka
Opublikowano
2 minuty temu, Migotka napisał:

a jeśli chodzi o mocne alkohole to napewno jest cos innego niz te wódki ze sklepu ,każdy zawsze mówi że rano głowa nie boli tak jak po wódce ,więc chyba coś w tym jest ...

Pani, no gdzie co boli po sklepowej.  :P