Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 godzin temu, wilkołak napisał(a):

Wy Podlasiaki to pędzicie i pijecie ,mnie setka wystarcza dla zdrowotnośći , nawet bez można porozmawiać ,obiad , potem kawa i 4-5 godzin zleci

Pierwszy, potem do obiadu rozchodniaczek i zbiera się parę setek. 

Kawa to trutka. 

38 minut temu, wilkołak napisał(a):

Ja jade porozmawiać, a nie napić się , jak dla mnie alkohol może nie istnieć ,ta setka to dla towarzystwa, po co być chorym , żle się czuć ,albo nie pamiętać co się robiło

Widzisz jesteś niewolnikoem , nawet po imprezie nie możesz iść spać 

Po naszej nie chorujesz, tylko po monopolowej, a cigarety pali? 

• Like 1
Opublikowano

Nie piłem waszej , ale kika razy bimber smakowałem , jescze gorszy jak ze sklepu , śliwowica łącka , w orginalnych butelkach też nie do picia, za daleko do was żebym miał okazje spróbować

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, wilkołak napisał(a):

Nie piłem waszej , ale kika razy bimber smakowałem , jescze gorszy jak ze sklepu 

To spróbuj czegoś dobrego i wróć ;) Taki dobry bimberek to i w smaku dużo lepszy niż wódka, i następnego dnia rano nie pamiętasz że coś piłeś, zimne piwko i można zaczynać zawody od nowa ...

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, wilkołak napisał(a):

ale skoro śliwowica łącka  nie dobra , to chyba wszystkie tak smakują

Bimber to nie wódka że każdy tak samo smakuje, trzeba mieć dobre źródełko ... Z 2 lata jak sklepowego nie tykam ...

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, wilkołak napisał(a):

Niby skąd , nie znam nikogo co pędzi , ale skoro śliwowica łącka  nie dobra , to chyba wszystkie tak smakują

To chyba jescze podniebienie nieprzepalone dobrze 😀

Edytowane przez ROLOMAZ
Opublikowano
1 godzinę temu, wilkołak napisał(a):

Nie piłem waszej , ale kika razy bimber smakowałem , jescze gorszy jak ze sklepu , śliwowica łącka , w orginalnych butelkach też nie do picia, za daleko do was żebym miał okazje spróbować

Łącka oryginalna to 80%, i faktycznie czysta raczej nie do picia

Schery brendy z Podlasia, to jest napój bogów🤫

Opublikowano

prawdziwa łącka z zawoskowaną nakrętką ma ~70-80woltów i zmrożona wchodzi jak likier ale kopie podstępnie i ma sie wrażenie "że jeszcze można" ale jak sie wstanie to sie przewraca

Opublikowano
6 godzin temu, MonteChristo napisał(a):

8 zeta nie widziałem, ale 5,19 owszem na filmikach z DT

Rada nadzorcza z Sutrykami na czele i innymi z collegium humanun

Za to za łobajtka w radzie nadzorczej zasiadały babuszki pod 80 tkę, przyjaciółki kaczora z czasów PRL 🤣 Dobrze że to brudne pisowskie curestvo zostało odsunięte na dalszy plan, chociaż niestety nie zlikwidowane całkowicie.. 

Opublikowano

A bo to powinna być niemiecka firma, podobnie jak Śląsk. A na tych Po 80tce to by trzeba takiego z wąsem i grzywką  na lewą stronę czesaną.🤣

Opublikowano

Też tak myślałem dopóki nie popatrzyłem na Żukowskie, Trzaskowskich, Donaldow, Kotłownie i inne dzikie wybryki natury, aktualnie stwierdzam że pisiorki były o niebo lepsze a Obajtek przy tych geniuszach aktualnych z Orlenu był jak Elon Musk 

• Like 2
Opublikowano

Ale to se ne wrati.

Ta firma się nie podniesie po 4 latach

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Ta firma się nie podniesie po 4 latach

Bo za Łobsrajtka to się rozwijała .. Podpięli pod Orlen Enea, Anwil itp itd i pojawiały się z tego zyski, a nie dzięki menadżerowi po niedzielnej szkółce z Radomia któremu jedyne co w życiu wyszło to okradanie własnej rodziny ...

• Like 4
Opublikowano (edytowane)

ale ameby umysłowe dalej będą myśleć że za Tuska jest wolnosc i rozwój, u mnie na wsi to głównie tacy głosują na koalicję co jeszcze do wychodka za stodole chodzą, przepraszam za zawaliska bo stodoły się już posypały albo tacy co im ktoś z rodziny pozałatwial robotę w wojsku i już nie chodzą do wychodka za stodole bo odżyli i teraz miastowi są 

Edytowane przez tommy66692
Opublikowano
1 minutę temu, tommy66692 napisał(a):

ale ameby umysłowe dalej będą myśleć że za Tuska jest wolnosc i rozwój, 

A za Łobajtka był rozwój, ale tylko w papierach, podpięto pod Orlen PGNiG, część Lotosu za grosze i stąd były zyski, tzw. kreatywna księgowość ...

• Confused 1
Opublikowano

Ruskiego spirytusu z czasów małego ruchu granicznego chyba nie próbowaliście :D to był dopiero rarytas, 25 zł za butelkę litrowa z napisem vodka 40%, a rozrabialo się to że z litra wychodziło 2.5 cytrynowki która dalej się paliła i na następny dzień praktycznie zero kaca, ale było minęło 🙃

Opublikowano
2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Bimber to nie wódka że każdy tak samo smakuje, trzeba mieć dobre źródełko ... Z 2 lata jak sklepowego nie tykam ...

Wódka też każda smakuje inaczej , nie pije piwa , nie palę ale za to lubię wypić szarlotkę zawsze w zasadzie w barach to piłem i spróbuj zrobić to z inną wódka niż żubrówka , nie da rady nawet teraz mam szarlotkę do picia po ciężkim dniu 

Opublikowano

Ta

Teraz, Tomasz0611 napisał(a):

A za Łobajtka był rozwój, ale tylko w papierach, podpięto pod Orlen PGNiG, część Lotosu za grosze i stąd były zyski, tzw. kreatywna księgowość ...

Tak działają wielkie firmy że ciągnął kilka gałęzi i któraś przynosi zysk i ta trzyma branże, ale lepiej za po jak wszystko pod Niemca idzie 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, tommy66692 napisał(a):

Tak działają wielkie firmy że ciągnął kilka gałęzi i któraś przynosi zysk i ta trzyma branże, ale lepiej za po jak wszystko pod Niemca idzie 

Prywatne tak. Tutaj był inny manewr, Obajtkowi podpinano taki PGNiG, wart dziesiątki miliardów PLN i z tego robiły się miliardowe zyski Orlenu ... To nie Orlen miał nagle większe zyski ...

Opublikowano
6 minut temu, tommy66692 napisał(a):

Też tak myślałem dopóki nie popatrzyłem na Żukowskie, Trzaskowskich, Donaldow, Kotłownie i inne dzikie wybryki natury, aktualnie stwierdzam że pisiorki były o niebo lepsze a Obajtek przy tych geniuszach aktualnych z Orlenu był jak Elon Musk 

Od samego początku nie byłem entuzjastą Hujowni, a Czaskoski dla mnie był prezydentem Warszawy, więc daleko odemnie 😆 Obawy pojawiły się dopiero po ogłoszeniu jego kandydatury na prezydenta 😎  Ale jak sobie pomyślę że taki wypaczony zwyrodniały katol jak czarnek mógł również kandydować na ten urząd, to lepszy najgorszy czaskoski niż wykolejony pisiur.

Opublikowano (edytowane)

Ostatnio rozmawiałem z kilkoma typowymi lewakami starej daty to te komuchy nawet jakby ich w skarpetach sprzedali niemcom to będą się cieszyć i brawo bić, bo tam chociaż będą mogli spokojnie szerzyć swoje chore fantazje 

Owszem czarnek się nie nadawał, ale na szczęście on nie kandyduje, w pierwszej turze u mnie głos ma ktoś z prawdziwej prawicy ale w drugiej trzeba będzie pójść na ta nie do końca prawicę ale wbrew arbuzom komuszym

Edytowane przez tommy66692
  • Like 4
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, boogie7 napisał(a):

Od samego początku nie byłem entuzjastą Hujowni, a Czaskoski dla mnie był prezydentem Warszawy, więc daleko odemnie 😆 Obawy pojawiły się dopiero po ogłoszeniu jego kandydatury na prezydenta 😎  Ale jak sobie pomyślę że taki wypaczony zwyrodniały katol jak czarnek mógł również kandydować na ten urząd, to lepszy najgorszy czaskoski niż wykolejony pisiur.

Przypomnij kto wprowadza strefy czystego transportu, mówi że planeta się pali, lotnisko mamy mieć w berlinie, popiera "lpgt", robaki, itd a teraz nagle udaje jak będzie dbał o rozwój

Edytowane przez jaco512
  • Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, boogie7 napisał(a):

Idealny przykład jestes tego uśmiechniętego, a tfu na takich 🫠🫠

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez yacenty
      Witajcie, poniżej zamieszczam listę 10 najpopularniejszych pytań dotyczących cen nawozów z jakimi sie spotykamy:
      Jakie będą ceny nawozów w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrzak w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować mocznik w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletra amonowa w 2025 roku?
      Jakie będą ceny nawozów wieloskładnikowych w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 4 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować polifoska 8 w 2025 roku?
      Ile będzie kosztować saletrosan w 2025 roku?
      Czy ceny nawozów pójdą w górę w 2025 roku?
      Co się będzie działo z cenami nawozów w 2025 roku?
      Zapraszam do wymiany opinii na temat cen nawozów, podawajcie proszę konkretne ceny nawozów u swoich dostawców, w poszczególnych powiatach. Informujcie czy cena dotyczy sprzedaży detalicznej czy są to ceny za dostawy całosamochodowe.
      Przykładowo niech to będą wpisy tego typu: powiat świdnicki, saletra Zaksan 33.5 - cena 1300zł netto - zakup całosamochodowy.
      Przy dyskusjach unikajmy poróżnień, wyzwisk, czy wycieczek politycznych. Rozmawiajmy merytorycznie, szanując rozmówcę i jego punkt widzenia.
    • Przez AgroMinerał
      Zainteresowanych proszę o kontakt pod numerem telefonu 577177974. Możliwy dowóz na terenie całej Polski. Produkt, suchy idealnie nadający się jako nawóz naturalny pod wszystkie rodzaje upraw.
       Chętnych zapraszam do kontaktu.
       Pozdrawiam 
      AB
    • Przez chabo
      Witam czy RSM 32 trzeba rozcieńczać wodą przed aplikacją w zbożach ?
    • Przez Bartek933
      Szereg czynników w ostatnim roku wywindował ceny nawozów do niespotykanego poziomu. Każdy z nas jest dotknięty wysoką ceną nawozów jako jednego z podstawowych składników produkcji rolniczej. Końcówka ubiegłego roku przyniosła mały spadek w cennikach sprzedawców nawozów. 
      Jak myślicie? czy ceny będą spadać? jaki nawóz najlepiej kupić? 
      Proszę o podawanie cen, miejsca zakupu i wolumenu ton dla której sprzedający zaoferował tą cenę 
      Temat jest kontynuacją: 

• Przez superfarmer02
      Jakie są aktualnie ceny nawozów i w jakich powiatach?
      Zapraszamy do dyskusji.
      Link do kontynuacji tematu:

• Dodaj nową pozycję...
v