Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wie ktoś dlaczego od dłuższego czasu nie można sprawdzić na polsusie oferty materiału hodowlanego (wyników pomiaru loszek) dzwoniłem do nich już kilka razy w tej sprawie niby twierdzą że mają jakąś awarie tylko że ile  to może trwać wg mnie to juz od roku nie działa, wydaję mi się że to raczej celowo tylko że modernizacja strony jest robiona z funduszu promocji mięsa na którą wszyscy płacimy.

Opublikowano

Przyszły tydzień pewnie obniżki albo stablizacja chodź to drugie lepiej by pasowało 🙃. Myślałem że sie pomyle ale kiedyś pisałem o 6 zl za żywą i coś nie fart bo się scenariusz realizuje. Teraz akurat sprzedaja sue tuczniki ktore kosztowały prosiaki po 500 

Opublikowano
4 godziny temu, bandzior11 napisał:

Przyszły tydzień pewnie obniżki albo stablizacja chodź to drugie lepiej by pasowało 🙃. Myślałem że sie pomyle ale kiedyś pisałem o 6 zl za żywą i coś nie fart bo się scenariusz realizuje. Teraz akurat sprzedaja sue tuczniki ktore kosztowały prosiaki po 500 

6zł to optymistyczny wariant na jesień.

Opublikowano

Ciekawie że media siedzą cicho w temacie AsF- u i jego rozwleczenia po powiecie gnieźnieńskim i pilskim przez pewną firmę brylujaca w tuczu nakladczym (firma A)

Opublikowano
5 minut temu, Peron napisał:

Kto wstawił za 500 lub więcej siedzi jak na szpilkach i czeka, że złapią 115kg. Tylko, że gorąco i rosnąć nie chcą. 

Otóż to każdy będzie chciał wypchnąć jak najszybciej. Chodź przy zakupie prosiaka najlepsza waga to 128-135 kg zeby zarobić

Opublikowano

Kurdę patrz jak tak to na forum hula wiatr a moderator wszy z jaj wyciaga, ale jak Kołodziejczak 100 % na biasekuracje zrobił to się hodowlane piranie uaktywniły.😁

A teraz hello, niespodzianka, usmiechnięta polska   niespodziankę zrobiła- limit de minimis wyczerpany....... zwrot za biasekuracje marzec 2025. . Rozumiem ze cieszycie się????? 

Jak za pisu  w tv powiedzieli ze dają a ze za kasą rok czekania ani  słowa. 

Opublikowano (edytowane)

Ale nie po to kanalia rolnik wyklęty organizował strajki  przeciwko okupacji Pisowskiej  a po wyborach przeciw okupacji Tuskowskiej szykanowany przez moderatorów na tym forum   z donosu tajnych współpracowników , aby czekać za nalezną kasiorą , nie o taką polskę walczyłem😁

ps. a na forum  są jeszcze te TW Bolki??? które kochały pis komune, czy komunistyczny pis doprowadził już ich do bankructwa i z forum znikli???

Edytowane przez kanalia2
Opublikowano
18 minut temu, kanalia2 napisał:

Ale nie po to kanalia rolnik wyklęty organizował strajki  przeciwko okupacji Pisowskiej  a po wyborach przeciw okupacji Tuskowskiej szykanowany przez moderatorów na tym forum   z donosu tajnych współpracowników , aby czekać za nalezną kasiorą , nie o taką polskę walczyłem😁

ps. a na forum  są jeszcze te TW Bolki??? które kochały pis komune, czy komunistyczny pis doprowadził już ich do bankructwa i z forum znikli???

Kradleś razem z pisiorami,że wyjesz jak oni ?

Opublikowano
2 godziny temu, 1902 napisał:

Kradleś razem z pisiorami,że wyjesz jak oni ?

Kolego wyje???, ja przez 5 lat  strajkowałem przeciw gnidą z pisu  gdzie się dało. W warszawie ciągnikiem 2 razy byłem o lokalnych strajkach nie wspomne. Na forum jak na pis psioczyłem to mnie  nie jaki stachu z jeszcze jedną wszą nawet na prokuraturę podawali bo zacytowałem palikota o patroszeniu Jarosława K. Moderatorzy ze strachu ze im pis forum zamknie mnie nieustanie banowali. Teraz były wybory i rzadzi PO- PSL i lewica i  ja kuźwa róznicy nie widzę. Dalej strajkowałem jako organizator . Dla mnie wszelkiej maści politycy   to gnidy. W ryj  i pisowcowi i platfusowi bym dał. Kolego wypiepsz z domu telewizor jak ja to zrobiłem  zero TVN zero republiki , zero info to zacziesz uzywać rozumu. 

Co zaróznica czy ASF był  pis czy za PO i jedni nic nie robią, co za róznica   kto rzadzi skoro swinie znowu spadają a  hodowla świń to najważniejsza gałęź  w hodowli bo bez mleka przezyjesz , bez jaja też bez świńskiej d*py nie. 

Opublikowano
9 minut temu, kanalia2 napisał:

Kolego wyje???, ja przez 5 lat  strajkowałem przeciw gnidą z pisu  gdzie się dało. W warszawie ciągnikiem 2 razy byłem o lokalnych strajkach nie wspomne. Na forum jak na pis psioczyłem to mnie  nie jaki stachu z jeszcze jedną wszą nawet na prokuraturę podawali bo zacytowałem palikota o patroszeniu Jarosława K. Moderatorzy ze strachu ze im pis forum zamknie mnie nieustanie banowali. Teraz były wybory i rzadzi PO- PSL i lewica i  ja kuźwa róznicy nie widzę. Dalej strajkowałem jako organizator . Dla mnie wszelkiej maści politycy   to gnidy. W ryj  i pisowcowi i platfusowi bym dał. Kolego wypiepsz z domu telewizor jak ja to zrobiłem  zero TVN zero republiki , zero info to zacziesz uzywać rozumu. 

Co zaróznica czy ASF był  pis czy za PO i jedni nic nie robią, co za róznica   kto rzadzi skoro swinie znowu spadają a  hodowla świń to najważniejsza gałęź  w hodowli bo bez mleka przezyjesz , bez jaja też bez świńskiej d*py nie. 

czasy że się żyło z jednej maciory i się  baśnicą świnie tuczyło minęły kolego ! nic tu strajkowanie nie pomoże .  

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Nieustraszony1044
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301691-ceny-bydla-2024/page/195/#comment-4549726

• Przez DRIPOL
      Nowy rok, nowy temat. Zapraszam do dyskusji i podawania cen. 
      Jakie proponują Wam ceny na wagę żywą i poubojową?
      Kontyunacja wątku z 2024

• Przez DzikiSimental25
      Nowy Rok to i nowy temat. 
      Link do kontynuacji tematu : 

• Gość
      Przez Gość
      Jak się zmieniają ceny bydła w roku 2024? Jakie są ceny w waszych regionach? Ceny bydła pójdą w dół czy może tak korzystna tendencja dla nas hodowców się utrzyma 🙂

Wpisując cenę podajcie od razu datę i region w jakim handlowaliście bydłem.
      Kontynuacja tematu
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/297364-ceny-bydla-2023/page/279/?tab=comments#comment-4253941

• Przez soltys48
      Zapraszam do dyskusji na temat cen bydła w 2025r

• Dodaj nową pozycję...
v