Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
9 godzin temu, alfa napisał:

Pisowcy dobrali się do rezerw strategicznych podejrzewam że trzeba to będzie uzupełnić 

Patrzę niektórych żadne argumenty nie przekonają, nie ważne czy z PiSowskiej strony, czy Peowskiej. PO okradnie, a to i tak wina PiS. Tak jak PiS całą pierwszą kadencję narzekał że od razu nie może być dobrze bo PO narobiło zaległości. Wszyscy siebie warci.

• Like 2
Opublikowano
17 godzin temu, robert1226 napisał:

Mało że głupoty i brednie pisze to nawet nie napisze tego poprawnie tylko byki sadzi. 

Prawde pisze chłopek z ciebie  sam się godzisz żeby cię unia jebala radość bo ekschrnta 109zl jak bym nikt nie składał to zaraz by to padło a rudy i cholownia to sprzedawczki skorupowani unia co najwyżej mogą Putinowi buty czyscic

• Like 1
Opublikowano

28 ma być zebranie  osm łowicz reionowe

1 godzinę temu, robert1226 napisał:

Widać chłopie że ci choroba doskwiera .

To może zrobimy konkurs każdy poda z nas co zrobiło złego PO i PiS dla ułatwienia miłośnicy "Po" podają grzechy PiS  i na odwrót  założę się ze wyjdzie po równ 

Opublikowano
7 minut temu, strsw33 napisał:

Prawde pisze chłopek z ciebie  sam się godzisz żeby cię unia jebala radość bo ekschrnta 109zl jak bym nikt nie składał to zaraz by to padło a rudy i cholownia to sprzedawczki skorupowani unia co najwyżej mogą Putinowi buty czyscic

Daj spokój ruski parobku wiemy że u ciebie z głową nie jest w porządku nie musisz udowadniać. 

10 minut temu, arosaw100 napisał:

28 ma być zebranie  osm łowicz reionowe

To może zrobimy konkurs każdy poda z nas co zrobiło złego PO i PiS dla ułatwienia miłośnicy "Po" podają grzechy PiS  i na odwrót  założę się ze wyjdzie po równ 

No to rób bo dla mnie to jeden huk .

A to że temu młodemu napisałem bo chłopak ciężko chory , a tyle nienawisci w nim .

Opublikowano
26 minut temu, robert1226 napisał:

Daj spokój ruski parobku wiemy że u ciebie z głową nie jest w porządku nie musisz udowadniać. 

No to rób bo dla mnie to jeden huk .

A to że temu młodemu napisałem bo chłopak ciężko chory , a tyle nienawisci w nim .

donald jest agentem niemieckich służb od lat 80tych , było o tym mówione i są dowody to nie jest żadne nowe odkrycie.. , a od kiedy mówienie prawdy jest nienawiścią ?.

• Like 2
Opublikowano

W OSM koło rada zwolniła prezesa. Mleczarnia kiepsko stoi finansowo, prezes podobno negocjował połączenie z pół mlekiem (to oznaczałoby prywatyzację), wcześniej były plotki o mlekowicie. Wiecie coś na ten temat?

Opublikowano

https://niepoprawni.pl/blog/aleszumm/tusk-tw-stasi-oskar?fbclid=IwAR1WrI-wpgpTlSqzLJn_wvznvirHfg1d4mhA461yka2XrAJ4-3olwFFk8e0

Nawet jakiś czas temu chyba jakiś dziennikarz w Polsce wystosował oficjalne pismo do niemieckich archiwów z zapytaniem czy jest taka osoba z takim pseudonimem urodzona tego samego dnia , miesiąca , roku.. i co nie zgadniecie.. potwierdzili że w bazie danych jest donald.. ale nie udostępnią tych dokumentów temu dziennikarzowi.

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Zulugula13 napisał:

W OSM koło rada zwolniła prezesa. Mleczarnia kiepsko stoi finansowo, prezes podobno negocjował połączenie z pół mlekiem (to oznaczałoby prywatyzację), wcześniej były plotki o mlekowicie. Wiecie coś na ten temat?

Prawda. Potwierdzam zwolnienie prezesa w dniu wczorajszym. Potwierdzam, że powodem było min. jego działanie w kierunku połączenia z Polmlekiem. Nie potwierdzam, że mleczarnia stoi kiepsko finansowo. Info mam pierwszej ręki 

10 minut temu, radekz200 napisał:

@Qwazi będziem oddawać do jednej mleczarni 😛

Przykro mi Radziu nie będziemy 🤷

Edytowane przez Qwazi
  • Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Sean_Layton napisał:

donald jest agentem niemieckich służb od lat 80tych , było o tym mówione i są dowody to nie jest żadne nowe odkrycie.. , a od kiedy mówienie prawdy jest nienawiścią ?.

Jak już cie leczą niech i głowę sprawdzą c,y coś tam jest w ogóle. 

Że jest agentem to najlepiej kaczor o tym wie bo nikt po za tym.

Edytowane przez robert1226
Opublikowano
1 minutę temu, robert1226 napisał:

I widzisz nawet nie chciałeś merytorycznej dyskusji tylko odrazu atakujesz słownie i kto tu sieje nienawiść ? I jak z tobą dyskutować człowieku skoro nie potrafisz racjonalnie podejść do sprawy.

• Like 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

11 minut temu, Zulugula13 napisał: W OSM koło rada zwolniła prezesa. Prawda. Potwierdzam zwolnienie prezesa w dniu wczorajszym. Potwierdzam, że powodem było min. jego działanie w kierunku połączenia z Polmlekiem. Nie potwierdzam, że mleczarnia stoi kiepsko finansowo. Info mam pierwszej ręki 

To pociągnę ten temat. Na ten moment pan Malczyk przejął tymczasowo kompetencje prezesa, ale sam nie zamierza kandydować na prezesa. Kto ewentualnie mógłby zostać nowym prezesem? Mógłbyś napisać co jeszcze wiesz?

Opublikowano
3 minuty temu, robert1226 napisał:

Tak czytam to w każdym temacie bronisz tych PO jak świętych ,płacą ci za to czy co? 🤷

• Like 2
Opublikowano
9 minut temu, Zulugula13 napisał:

To pociągnę ten temat. Na ten moment pan Malczyk przejął tymczasowo kompetencje prezesa, ale sam nie zamierza kandydować na prezesa. Kto ewentualnie mógłby zostać nowym prezesem? Mógłbyś napisać co jeszcze wiesz?

Tak jest. Wiceprezes Malczyk pełni obowiązki. Trwa poszukiwanie osoby ma stanowisko prezesa. Z tego, co mi wiadomo nie ma jeszcze wyklarowanych nazwisk, żeby można było jakiekolwiek wymienić. Wiem tyle, że Cieślak zdenerwował mocno radę podając kilka nieprawdziwych informacji, co przełożyło się na to, że od razu został pożegnany. Tyle mogę napisać publicznie

9 minut temu, Mateusz1q napisał:

No nieźle zaskoczenie duże 

Mateusz z Polmleku mnie przed chwilą odwiedził przedstawiciel. Myślał, że do Turku odstawiam. Zgadnij ile proponował...

Opublikowano

Skończy się dotowanie tpr w kole. A w zamian za to same pochlebne opinie na jego temat. Odkąd pamiętam prezes narzekał zawszę że mają wysokie koszta produkcji bo mają stare technologie. Między innymi do ogrzewania zakładów itd. coś zrobił w tym kierunku czy tylko ten temst poruszał gdy rolnicy pytali o słaba cenę 

• Thanks 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

11 minut temu, Zulugula13 napisał:

Prawda. Potwierdzam zwolnienie prezesa w dniu wczorajszym. Potwierdzam, że powodem było min. jego działanie w kierunku połączenia z Polmlekiem. Nie potwierdzam, że mleczarnia stoi kiepsko finansowo. Info mam pierwszej ręki 

10 minut temu, radekz200 napisał:

@Qwazi będziem oddawać do jednej mleczarni 😛

Przykro mi Radziu nie będziemy 🤷

zawiodłeś radzia 🤦🙆‍♂️

Opublikowano
23 minuty temu, Qwazi napisał:

Tak jest. Wiceprezes Malczyk pełni obowiązki. Trwa poszukiwanie osoby ma stanowisko prezesa. Z tego, co mi wiadomo nie ma jeszcze wyklarowanych nazwisk, żeby można było jakiekolwiek wymienić. Wiem tyle, że Cieślak zdenerwował mocno radę podając kilka nieprawdziwych informacji, co przełożyło się na to, że od razu został pożegnany. Tyle mogę napisać publicznie

Mateusz z Polmleku mnie przed chwilą odwiedził przedstawiciel. Myślał, że do Turku odstawiam. Zgadnij ile proponował...

Polmlek dla mnie ta firma nie istnieje 

• Like 2
Opublikowano
34 minuty temu, robert1226 napisał:

Przystopuj trochę. To że nie nawidzisz PiSu a za PO dałbyś się pokroić to nie znaczy że można takie rzeczy pisać. Chcesz podjąć dyskusje to napisz coś z sensem. Bo pisaniem głupich komentarzy robisz z siebie pośmiewisko. Chłopak ci napisał co myśli, podał jakieś argumenty a ty każesz mu leczyć głowę. Ja bym był bardziej przekonany że ty musisz się udać do specjalisty. Wszędzie gdzie pojawi się nie pochlebny komentarz na obecną władze to za chwilę jesteś i wyzywasz użytkowników. Nie pisząc nic z sensem. Masz coś mądrego do napisania to chętnie przeczytamy bo jak narazie to tylko obrażanie osób które ośmieliły się napisać coś ma Donka. 

• Like 11
Opublikowano
krzychu121 napisał:

Skończy się dotowanie tpr w kole. A w zamian za to same pochlebne opinie na jego temat. Odkąd pamiętam prezes narzekał zawszę że mają wysokie koszta produkcji bo mają stare technologie. Między innymi do ogrzewania zakładów itd. coś zrobił w tym kierunku czy tylko ten temst poruszał gdy rolnicy pytali o słaba cenę 

Czekam z niecierpliwością na nowy numer tpr. Spodziewam się pięknego artykułu o odejściu prezesa w chwale h ehe

• Like 2
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v