Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 godziny temu, matek0921 napisał(a):

Witam. Mam pytanie która mleczarnia lepsza na chwile obecną? OSM Lowicz czy OSM Koło Bo chce odejść z Danone. 
prosze jak ktoś  ma to niech wstawi  cennik pozdro

Najlepiej samemu przejechać i po sprawdzać...

Opublikowano
17 godzin temu, karol091193 napisał(a):

A Mlekpol czy mlekovita kiedykolwiek przejmowała spółdzielnię która miała rewelacyjne wyniki finansowe? Młody jestem ale jakoś nie przypominam sobie🤔

Ja pamiętam kiedy łączyły się i takie w dobrym stanie. 

Opublikowano
12 godzin temu, matek0921 napisał(a):

Jeszcze nie dosypuje 😂😂😂 ale obecnie to cena mnie przeraża i ich wyjebka na dostawce. I do tego jeszcze rygorystyczne warunki 

masz tu ceny w tekście wszystkich którzy cię interesują a ty nie pamiętam żebyś pisał jak płacą...

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, MlekpolLover napisał(a):

Ja pamiętam kiedy łączyły się i takie w dobrym stanie. 

Które 🤔

22 minuty temu, matek0921 napisał(a):

No za listopada Danone 2,22 brutto za 40 tys a za grudzień 5 gr premii 😂😂😂😂😂

Dobrze się czujesz 🤔

Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Które 🤔

🤔

Baranowo, Zamość, Sokółka, Lubawa, Pyrzyce, Toruń ... największą fala połączeń to przestraszeńcy z lat 2007-08, którzy wcale bankrutami nie byli. Takie kompletnie niewypłacalne to lata 90 i dzisiejszy powrót. Wcześniej długów nie było trzeba po przyłączanych firmach.

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, slawek74 napisał(a):

Które 🤔

Dobrze się czujesz 🤔

Ludzie lubią być w ,,d,, robieni 🤦

ale nie obrażaj, napisał że szuka czegoś nowego gdzie nie pójdzie będzie miał lepiej 

kolejny raz apeluje zastanówcie się 5 razy zanim zaczniecie pluć na spółdzielnie to pomyślnie co jest u prywaciarzy

• Like 1
Opublikowano
50 minut temu, ChiquitaB napisał(a):

Potwierdzam, myslalem ze cos dorzucą. Teraz niektórzy w polmleku będą lepsza cene mieli nawet

Polmlek na 100% zabierze ta premie w sms było nawet że to jest jednorazowa premia 

Opublikowano

Jak mlekovita chciała wejść w ten śmieszny program z tym dodatkiem to internet huczał że będą ich bojkotować a jak Danone (Francja) wszedł w ten program to cisza, nikt się nic nie odzywa. Dlaczego co nie którzy swojego by zlinczowali za coś co im się nie podoba a jak robi to zagraniczna firma to już jest wszystko okej ?

• Like 3
  • Thanks 1
Opublikowano
Godzinę temu, ChiquitaB napisał(a):

Potwierdzam, myslalem ze cos dorzucą. Teraz niektórzy w polmleku będą lepsza cene mieli nawet

Jeszcze nocy nie ma nic nie wiadomo i jest jeszcze jutro 🙋‍♂️ a jeden miesiąc to nic policz z całego roku cenę a najlepiej z 5ciu

Opublikowano
W dniu 28.12.2024 o 08:35, ChiquitaB napisał(a):

Za kurs u nich nic nie placilem tylko trzeba było dojechać 120km ale ćwiczenie na żywych sztukach w ubojni nie jakimś fantomie i do bólu kto ile chcial to ćwiczył

A jak sprawdzali że w tej ubojni dobrze to robisz co Jezus z Wami był i mówił widzę dobrze dobrze?? Kurs to jedno wprawa drugie ale świadomość jak wygląda wewnątrz anatomicznie to podstawa podstaw , Ja nie robiłem kursu nigdy nie było komu mnie zastąpić w gospodarstwie bo mój ojciec podły jest do dzis, ale robię już 6lat i ciążę palcami wyczuje 40dni jak USG , płukanki odklejanie łożysk, wystarczyło przejrzeć jeden magazyn fachowy znaleźć filmy amerykańskie konkretne bo Polak nie wrzuci kursów w YouTube żeby stracić kasę z zarobków, i robię znajomym i sobie , prawdą jest że czasem się robi o kilku porach jak są kumulację rui ale widzę po wielu znajomych że ludzie nie przywiązują zbytnio uwagi do momentu krycia są braki w bilansie żywieniowym a potem płaczą ale bez minerałów energii i białka jest słabszy wynik, u mnie bywało że na 11krow 9lapalo od pierwszego, te państwowe spółki wchirz i Łowicz to lipa ceny kosmiczne biorę 7rok z centergenu i jestem zadowolony ale nie kupuje tych najdroższych i naj wedle katalogu i jestem bardzo zadowolony z produkcji ich córek, przekaz mleka mają koło 2tys na córkę a w tych polskich firmach to już rekordy jakieś a zwykle to z400-1400l przekazu słabizna, polecam czerwone hf

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomekskw
      Jakie są u was ceny mleka? Podawajcie ceny i parametry w swoich mleczarniach.

Zapraszamy do dyskusji na temat cen mleka w sezonie 2025.
      Poniżej zamieszczamy listę najpopularnieszych pytań jakie przewijały sie na forum w latach poprzednich.
      Na te pytania znajdziesz odpowiedź w tym temacie który dotyczy cen mleka w roku 2025.
      Ile będzie kosztować mleko w 2025 roku? Jaka będzie cena mleka w 2025 roku? Czy ceny mleka pójdą w górę w 2025 roku? Czy mleko będzie droższe w 2025 roku? Czy ceny mleka będą spadać w 2025 roku? Dlaczego mleko może tanieć w 2025 roku? Co dalej z cenami mleka w skupie w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Biedronce w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w sklepie w 2025 roku? Ile będzie kosztować litr mleka w skupie od rolnika w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Polsce w 2025 roku? Ile będzie kosztować mleko w Ameryce w 2025 roku? Stawki w mleczarniach i ceny skupu mleka 2025
      Ile będzie płacić Piątnica za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacił Mlekpol za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić mleczarnie za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacił Łowicz za mleko w 2025 roku? Ile będzie płacić Mlekovita za litr mleka w 2025 roku? Ile będzie płacić Polmlek za mleko w 2025 roku? Ile będą płacić rolnikom za mleko w 2025 roku? Zapraszamy do merytorycznej i kulturalnej dyskusji.
      Podając ceny mleka wpisujcie jaki to powiat, jaki odbiorca, jakie parametry mleka przy tej cenie. Taka informacja pomoże nam dyskutować na faktach a nie na domysłach.
      Pozdrawiam, YacentY
  • Dodaj nową pozycję...
v