Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Chłoporobotnik napisał:

Wszędzie się szerzy. I bardzo dobrze. Zamiast to wytępić to się samo zlikwiduje... Największym ciosem dla nich jest nie finansowanie... Zostanie najwyżej garstka ortodoksyjnych fanatyków... 

Tak pierdzielisz jak by Ci przeszkadzali katolicy albo co najmniej krzywdę robili 

• Like 1
Opublikowano
Łolek napisał:

1 godzinę temu, jacor73 napisał:

No, tak samo jak zdrada w delegacji, to też nie zdrada😉

Z lekarzem zdrowo z księdzem rozgrzeszenie w trakcie 

a z rolnikiem 🤔

Opublikowano (edytowane)

A po co? Likwidacja to tylko kwestia czasu i to bez najmniejszej walki... Ludzie sami odejdą... Zostanie garstka fanatyków, która już i tak nie będzie mieć żadnego wpływu, tak jak i cała instytucja.

W czym ci przeszkadzają, bo mi jehowi czy muzełmanie czy prawosławni nie przeszkadzają niech każdy żyje po swojemu, nikt nie narzuca ci że masz wierzyć czy nie 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
48 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To prawie jak ja. Tylko jałmużny nie zdobywam i katolikiem nie jestem. 

Przecież ty jeszcze ludzi karmisz, wiec masz jakąś wartość  dodatnią dla lokalnej społeczności. ;) 

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Już się połapałem.

Czego oryginalnie tak nie robią?

I skąd pomysł na taki patent?

Z jutuba

Tam gdzie fotovoltaika dużo a nie ma odbioru prądu to jest ten problem

O i działa zarzuciło z 253 na 252 i nie wyłăczył się falownik

P0mimo że 200w ciăgnie to tera 1550 wpycha do sieci

IMG_20240303_093045.jpg

Opublikowano

Wszędzie się szerzy. I bardzo dobrze. Zamiast to wytępić to się samo zlikwiduje... Największym ciosem dla nich jest nie finansowanie... Zostanie najwyżej garstka ortodoksyjnych fanatyków... 

Grzeszysz synu grzeszysz i to od od samego rana, w kościele cię nie widzę.

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

W czym ci przeszkadzają, bo mi jehowi czy muzełmanie czy prawosławni cześć nie przeszkadzają niech każdy żyje po swojemu, nikt nie narzuca ci że masz wierzyć czy nie 

Bo chce 

Opublikowano
3 minuty temu, Rolnik1973 napisał:

Ciekawe czy nie na to samo wyjdzie.

Wyłączy i włączy, a jak trochę ujmie i dalej chodzi...

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

To Was instytucja otępia. Bo zamiast używać swojego rozumu słuchacie tego co ksiądz z ambony mówi. Sama instytucja jako taka już dawno powinna być poza państwowością. Czyli żadnych symboli religijnych, żadnego powiązania z państwem. Ludzie do kościołów, religia dla chętnych w salkach i wtedy wszystko byłoby w porządku. 

Idź precz ode mnie szatanie!!!! szatan przez ciebie przemawia, wezwijcie egzorcystę   🙆‍♂️ a ja tam i tak się zaraz zbirom i idę do kościoła.  🙋‍♂️

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Z jutuba

Tam gdzie fotovoltaika dużo a nie ma odbioru prądu to jest ten problem

P0mimo że 200w ciăgnie to tera 1550 wpycha do sieci

IMG_20240303_093045.jpg

Rysiek, jak w takim słońcu masz problemy to w lecie będzie tragedia ..😬 a jak już to wlacz sobie grzałkę od CWU zawsze to jakoś energię wykorzystasz a nie światło na darmo świeci.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
47 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jestem poza rzekomą mocą jakiejś tam wody święconej. Z wódą byś przyjechał a nie z jakąś guślaną wodą...

Faktycznie, opętany człowiek. Nawet niewierzący tak nie pierdzieli.

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v