Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
13 godzin temu, Agrest napisał:

Włączyłem debatę tygodnia.

Te k**wy platformersko eseldowskie chcą z podręczników historii wyrzucić Wołyń i Palmiry🤦‍♂️

Ot brawa dla wyborców. Teraz iść i przepraszać ukropów i szkopów za to żeśmy się mordować dali. I nadstawiać drugi policzek. 

Brawo Nowacka! Oby historia bezlitosną dla ciebie była 

To już we wtorek o tym czytałem. Witajcie 5stopni i slońce świeci 

Opublikowano

Ze zwierzętami tego typu się nie spoufala pod żadnym pozorem, one to traktują jako słabość i zaatakują w najmniej oczekiwanym momencie.

Przed chwilą, 12Pafnucy napisał:

Nie pomoże. Nie pytaj skąd wiem.

Zresztą nie mam zamiaru obitego byka sprzedawać.

Od małego trzeba uczyć posłuszeństwa nie przed odstawą, jakby Cię tak zabił to nie byłoby śmieszne.

Opublikowano
5 minut temu, PAN88 napisał:

To już we wtorek o tym czytałem. Witajcie 5stopni i slońce świeci 

Teraz wolyń, a w kolejnych krokach  I i II wś

Opublikowano
3 minuty temu, Desperado napisał:

Od małego trzeba uczyć posłuszeństwa nie przed odstawą, jakby Cię tak zabił to nie byłoby śmieszne

Oj Panie.

Toż potrafię.

To był całkiem normalny byk.

Zaczepia mu się łańcuch i wielokrotnie mu poprawiałem. Nie spodziewałem sie agresji z jego strony.

Nie jak by zabił to pewno bym się nie ucieszył...

Opublikowano
2 minuty temu, MonteChristo napisał:

Przecież o to chodzi żeby naród głupszy był. Łatwiej takim sterować. 

k**wa się dziadek w grobie przewraca. Nie po to do szwaba strzelał żeby teraz taką Polskę oglądać

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Oj Panie.

Toż potrafię.

To był całkiem normalny byk.

Zaczepia mu się łańcuch i wielokrotnie mu poprawiałem. Nie spodziewałem sie agresji z jego strony.

Nie jak by zabił to pewno bym się nie ucieszył...

No właśnie, taki całkiem normalny też jest zagrożeniem, może nawet większym od wariata, usypia czujność.

Opublikowano
27 minut temu, Leszy napisał:

Liczba idiotów w społeczeństwie jest stała. Jak było np. ciężej zdać maturę to mniej idiotów ją mało, ale tyle samo głupich szkołę opuszczało jak teraz. Zwiększono dostępność uczelni, bo myślano, że więcej ludzi wykształconych się na coś lepszego przełoży. Nic, jednak proporcji rozkładu inteligencji się nie zmieni przez to.  

Cały czas liczba idiotow rośnie i nikt już tego nie zatrzyma. 

Dlatego partie poszły w kierunku elektoratu i czarują socjalem 

Cały czas pitolenie że demografia spada a mnożącym się ponad stan trzeba hołd oddawać .

Zazwyczaj patologia, rodzi dalszą patologię i nic tu się nie zmieni. 

7 minut temu, MonteChristo napisał:

Pszenica podobno dobrze tam rośnie na grobach Polaków 😔

• Like 1
Opublikowano
5 minut temu, Buszmen11 napisał:

k**wa się dziadek w grobie przewraca. Nie po to do szwaba strzelał żeby teraz taką Polskę oglądać

Już dawniej gadałem. No ale teraz sobie na spokojnie poczytam co tam chłopy myślicie o tym 

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

No właśnie, taki całkiem normalny też jest zagrożeniem, może nawet większym od wariata, usypia czujność.

Ano. 

Na szczęście całkiem nie uśpił.

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał:

Cały czas liczba idiotow rośnie i nikt już tego nie zatrzyma. 

Dlatego partie poszły w kierunku elektoratu i czarują socjalem 

Cały czas pitolenie że demografia spada a mnożącym się ponad stan trzeba hołd oddawać .

Zazwyczaj patologia, rodzi dalszą patologię i nic tu się nie zmieni. 

Pszenica podobno dobrze tam rośnie na grobach Polaków 😔

A mnie zastanawia dlaczego pis ani ko nie reaguje na to co się dzieje na granicy nie wiem czy to miłość do ukrainy czy może afera podkarpacka

Opublikowano
2 minuty temu, Buszmen11 napisał:

@Buszmen11 nie wierz we wszystko co wypisują. Nikt rzezi wołyńskiej nie wykreśla z lekcji historii.  To jak zwykle polityczna awanturka aby się wykazać czymś w mediach. Któryś z tych autorów, co przygotowują programy użył innego słowa niż się podoba innym i mamy "aferę". 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, MonteChristo napisał:

A mnie zastanawia dlaczego pis ani ko nie reaguje na to co się dzieje na granicy nie wiem czy to miłość do ukrainy czy może afera podkarpacka

Albo naobiecywali uj wie co ukrom i nie chcą teraz robić z gęby d*py, albo faktycznie wiedzą że nic nie mają już do powiedzenia w Polsce, tylko Bruksela wszystkim już rządzi.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
6 minut temu, Desperado napisał:

Albo naobiecywali uj wie co ukrom i nie chcą teraz robić z gęby d*py, albo faktycznie wiedzą że nic nie mają już do powiedzenia w Polsce, tylko Bruksela wszystkim już rządzi.

Też, zaraz im prawa wyborcze dadzą i będzie elektorat

Opublikowano

Nie ma takich poważnych propozycji i nie będzie. W wyborach parlamentarnych może głosować tylko obywatel Polski różnego pochodzenia, a w samorządowych każdy obywatel UE zamieszkujący daną jednostkę terytorialną. Ukraińcy teraz nie spełniają żadnych z tych kryteriów. Chyba, że mają obywatelstwo. Co ma czasem miejsce, ale to od zawsze. 

Opublikowano
23 minuty temu, MonteChristo napisał:

Bo to są ku...wy sprzedajne za garść kopiejek i rubli 

Opublikowano
2 minuty temu, Leszy napisał:

Nie ma takich poważnych propozycji i nie będzie. W wyborach parlamentarnych może głosować tylko obywatel Polski różnego pochodzenia, a w samorządowych każdy obywatel UE zamieszkujący daną jednostkę terytorialną. Ukraińcy teraz nie spełniają żadnych z tych kryteriów. Chyba, że mają obywatelstwo. Co ma czasem miejsce, ale to od zawsze. 

Powiedz to osobom poselczym lewicy i zobaczymy czy się nie da 😁

Opublikowano
12Pafnucy napisał:

U nas zimno i pochmurno.

Nie planowałem.

Zresztą naprawdę mi noga dokucza 

Nawet wsiadajac do auta muszę ręką nogę wciągać.

2 minuty temu, 6465 napisał:

Dziś to chyba zrobisz rundę okrakiem na siodle?, bo słoneczko od rana pięknie świeci.

to można się do pana zwracać toreador 🤔

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Powiedz to osobom poselczym lewicy i zobaczymy czy się nie da 😁

Lewica tyle ma w tym grajdołku do powiedzenia ile im pozwolą mówić. Głównie pozwalają by wywołać święte oburzenie na prawej stronie. 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, Leszy napisał:

Liczba idiotów w społeczeństwie jest stała. Jak było np. ciężej zdać maturę to mniej idiotów ją mało, ale tyle samo głupich szkołę opuszczało jak teraz. Zwiększono dostępność uczelni, bo myślano, że więcej ludzi wykształconych się na coś lepszego przełoży. Nic, jednak proporcji rozkładu inteligencji się nie zmieni przez to.  

Zawsze powtarzam wykształcenie nie koniecznie idzie w parze z inteligencją, a inteligencja z mądrością   wszystkie trzy rzeczy posiadają ludzie wielcy 

1 godzinę temu, MonteChristo napisał:

I nie bądź człowieku ”antysemitą”

Może użył wulgarnych i złych słów i nie bardzo bo to żyd, ale w ogólnym przekazie trochę racji ma 

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v