Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

Vineta 320, Bellarosa 320. Denar dla Seniora 310. Tajfun jeszcze nie wiadomo po ile będzie ale na pewno mniej bo nie kwalifikat.

Sporo ja vinete  260 catania  też 260 i Jurek 260 . Tyle chce za każdą z odmian. Negocjacje na miejscu.  

Gdzie  bierzesz? I fakturę na zwrot? Jaka ilość?

Opublikowano
Przed chwilą, PAN88 napisał:

Sporo ja vinete  260 catania  też 260 i Jurek 260 . Tyle chce za każdą z odmian. Negocjacje na miejscu.  

Gdzie  bierzesz? I fakturę na zwrot? Jaka ilość?

Przez znajomego co bierze kilka ton, jemu to chyba z Detaru ciągną. W pobliskim sklepie resztki w podobnych cenach. Żadnych faktur nie biorę ani o żadne zwroty nie składam. I tak mi się zwróci z przebitką. Mniej więcej tyle co zawsze czyli dla siebie koło tony. Denara na wczesnego mam 200kg i Tajfuna 150 będzie. A jeszcze woreczek Ignacego na spróbunek koło ogórków posadzę...

Opublikowano
1 godzinę temu, gregor1284 napisał:

Postroili traktory?

Kurła my to się martwimy aby dojechać do Marianowa nie utknąć w korku 😁 podobno rzeź się szykuje opór ludu

Opublikowano
29 minut temu, soltys48 napisał:

Liczysz że w cycki Ci pójdzie 🤔😜

Może pójść, zaleje się tłuszczem i będzie miał ginekomastię

Opublikowano

@Qwazi To pierwsze😗 

2 minuty temu, soltys48 napisał:

Takie małe stopy Masz😱😱😱a ze @slawek74się śmieją 🤣

A któż tak się śmieje prócz ogarka bajkopisarza? Wszystko co opowiadał a było do zweryfikowania okazało się kłamstwem. To człowiek bardzo uzależniony od af. Siedzi tu całymi dniami od 9 do koło 22, a jak jakaś draka to nawet dłużej. Całe święta non stop... Gdy ludzie zasiadają do wigilii ten af. Pierwszy dzień świąt drugi... bez różnicy. Gdy rzekomo bawi w Szwecji, czy w Stanach cały czas jest na forum, z tą tylko różnicą, że wtedy nie pisze no bo on święta spędza z rodziną a gdy wypoczywa bierze urlop od af😂 . I jeszcze mi pisze, że nie mogę go widzieć, bo loguje się anonimowo🤣

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał:

@Qwazi To pierwsze😗

A któż tak się śmieje prócz ogarka bajkopisarza? Wszystko co opowiadał a było do zweryfikowania okazało się kłamstwem. 

Inni bajkopisarze których on nie bardzo lubi także i ich też łatwo zweryfikować. Ale co ja będę Tobie pisał........

Opublikowano
1 minutę temu, soltys48 napisał:

Inni bajkopisarze których on nie bardzo lubi także i ich też łatwo zweryfikować. Ale co ja będę Tobie pisał........

A ja się nie przechwalam niczym bo nic nie mam więc śpię spokojnie😗

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v