Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Krzysztof81 napisał:

7 minut temu, HF86 napisał:

A jak 😁

Od razu widać że bida po wyborach. Ani lukru, nawet cukru pudru brak.

ważne że nie kupowane z gipsu a nie każdy lubi z lukrem czy cukrem...🙋‍♂️

Opublikowano
31 minut temu, tracker napisał:

Mnie najbardziej dziwi jak można być rolnikiem i głosować na Donalda lub na lewactwo, którzy maja głęboko gdzieś rolnictwo, a wręcz nim gardzą i niszczą. Kaczor jak jest taki jest, ale z 5 się wycofano, a Puda po pewnym czasie poleciał ze stanowiska, u Donalda wahania nie będzie bo najważniejszy jest interes niemiecki. Kołodziejczak to krzykacz  i nic więcej, jak tylko się trafiło korytko to odrazu się na nie rzucił.

U Donalda jak się skompromitujesz trafisz do parlamentu UE

Opublikowano
33 minuty temu, Uziu92 napisał:

Zobacz jak wysoko POzycjonowany w rankingu zaufania jest np pan Hołownia, ludzie mają teraz dostęp do praktycznie całej wiedzy świata w ręku, a tępi są jak obuch od siekiery. Nowa reforma szkolnictwa za jakiś czas wypuści w teren kolejną porcję kasztanów

O to właśnie chodzi żeby kształcić następne POkolenia idiotów. Dla których najważniejsze jest nażreć się, napić, wyspać i mieć wszystko w d*pie.

Coś podobnego jak niemcy prowadzili w okupowanej Polsce po 39. Umiejętność czytania, pisania i wystarczy.

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, MonteChristo napisał:

Dobrze że od prezesa tak nie robią...😆 

Najlepszy Wojciechowski.

Ten pokazał jak się dba o rolnictwo....😆

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie doceniasz fajnopoliniakow

A ja bym się pośmiał z wykształcenia obrotowego jak to się śmiałi z posłów samoobrony

Opublikowano
33 minuty temu, tracker napisał:

Mnie najbardziej dziwi jak można być rolnikiem i głosować na Donalda lub na lewactwo, którzy maja głęboko gdzieś rolnictwo, a wręcz nim gardzą i niszczą. Kaczor jak jest taki jest, ale z 5 się wycofano, a Puda po pewnym czasie poleciał ze stanowiska, u Donalda wahania nie będzie bo najważniejszy jest interes niemiecki. Kołodziejczak to krzykacz  i nic więcej, jak tylko się trafiło korytko to odrazu się na nie rzucił.

Nie znam nikogo z rolników kto by głosował na lewicę albo partię Donalda. Jednak głosowanie na PiS też było strzałem w kolano, bo ta partia straciła władze, a zawiązała się koalicja miejska. Brak politycznego pragmatyzmu wychodzi nam bokiem.  

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

O to właśnie chodzi żeby kształcić następne POkolenia idiotów. Dla których najważniejsze jest nażreć się, napić, wyspać i mieć wszystko w d*pie.

Coś podobnego jak niemcy prowadzili w okupowanej Polsce po 39. Umiejętność czytania, pisania i wystarczy.

A to już i tak łazi tego dziadostwa tyle 

A ja bym się pośmiał z wykształcenia obrotowego jak to się śmiałi z posłów samoobrony

On sam się wczoraj z tego smial. Taki to poziom 

Opublikowano
3 minuty temu, Krzysztof81 napisał:

Na szczęście teraz będą trafiać tam fachowcy wyłaniani w konkutsach 😂😂😂.  Widać to np w nowej TVPO.

Oby tylko zarabiali mniej i nie byli gorzej wykształceni od poprzedników 🤣

Opublikowano
2 minuty temu, soltys48 napisał:

Oby tylko zarabiali mniej i nie byli gorzej wykształceni od poprzedników 🤣

Widziała świnia niebo. Wyskoczyli że pisowcy dziennikarze zarabiali ch*j wie ile, a jak ci pokazali ile brali 8 lat temu peowscy to od razu nie było tematu.

Opublikowano
radekz200 napisał:

4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

za 100 to ci wynajmę swoją bielarke na 24 godz 

ja jsk bym miał to bym za friko pożyczył i nie na jedna dobę... 🤭🙋‍♂️ jest plan kupić...

Opublikowano
1 minutę temu, Krzysztof81 napisał:

Widziała świnia niebo. Wyskoczyli że pisowcy dziennikarze zarabiali ch*j wie ile, a jak ci pokazali ile brali 8 lat temu peowscy to od razu nie było tematu.

Zarobki prezesów Orlenu w stosunku do wyniku finansowego i nakładów na inwestycję w okresie władzy obu partii to też ciekawe 

Opublikowano
1 godzinę temu, Bananek napisał:

Ryszardzie, czy pączek już dziś wchłonięty? ja już w pracy jednego wciągnąłem.

na koszt czarnka

Czarnek już nie  jest ministrem  oświaty. Tylko lewicową kobieta

Opublikowano
33 minuty temu, MonteChristo napisał:

Kolego  w każdej  partii. 

@superfarmer02 ja dla żartu. Część  ludzi  mysli ze jak o czymś sie nie mowi to tego nie ma.  Głupim  narodem  łatwiej się rządzi.  Albo skloconym jak pisała caryca Katarzyna. 

• Like 2
Opublikowano

Zarobki prezesów Orlenu w stosunku do wyniku finansowego i nakładów na inwestycję w okresie władzy obu partii to też ciekawe 

Wynik finansowy ma się nijak do zarządzania firmą, bo wepchnęli pod jedną markę inne przedsiębiorstwa państwowe, jak  PGNiG czy Lotos. 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v