Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, slawek74 napisał:

ceny tych lepszych to kosmos... nie wiem czy coś tańszego nie wybiorę używek w naszym rejonie jak na lekarstwo i ceny wysokie a jak coś się pojawi to trzeba by zapier .. bo w chwili znika...

Chcesz używana? Jest do sprzedania tylko mała 

Opublikowano
szymon09875 napisał:

Ta moja za teracanem też traciła przyczepność przy ponad 100 ale tam za wysoko hak jest i to chyba dlatego, za caddym na czy sharanem się trzyma bardzo dobrze

jska długa Twoja? ja to chcę taką 3m dĺugości bo często cos dłuższego do przewiezienia...

Opublikowano
Baks00 napisał:

32 minuty temu, superfarmer02 napisał:

Nie znasz legend o handlarzach w zbuczynie? 

Ja nie znam, niezłe zagłębie obskoczyles ich wszystkich?

napewno nie obskoczył 😁 ja z okolicy sąsiednia gmina i wiem że nie objechałem a trochę już tam oglądałem 🤭

Opublikowano
1 godzinę temu, Bogdan_ja napisał:

To ty nie widziałeś fajnej ziemi jak tak .🤔

Oj , nie ma co równać z tym co u niemca czy Belga widziałem.  Ale 3-4kl jak jest u mnie to już jest całkiem fajna działka. 

Opublikowano
ZetorMisio napisał:

4 minuty temu, slawek74 napisał:

ceny tych lepszych to kosmos... nie wiem czy coś tańszego nie wybiorę używek w naszym rejonie jak na lekarstwo i ceny wysokie a jak coś się pojawi to trzeba by zapier .. bo w chwili znika...

Chcesz używana? Jest do sprzedania tylko mała 

małej nie chcę...

Opublikowano (edytowane)
51 minut temu, slawek74 napisał:

na tej też może kosiłeś?

Kazimierski to jeszcze tam żyje 🤔

Już 2 sezon nie mam kombajnu. Z kiedy zdjęcie? I z trawą działek nie chciałem więcej kosić bo szkoda maszyny.

Edytowane przez GRZES1545
Opublikowano
malaczarna napisał:

1 godzinę temu, marulekk napisał:

A nie wiem ale do piątku jeszcze dużo czasu myślę że na obwodnicy w Międzyrzecu zrobią coś albo w Białej

W sumie tam do Ryśka zabudowań też nie mam daleko do łomaz na przykład czy wisznic

Skąd jesteś? Mój mąż się śmieje że mogę jechać 30-tka ale kabiny nie mam i wiatr mnie przewieje

masz i 330? bo zawsze pisałaś o 360

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

51 minut temu, slawek74 napisał:

na tej też może kosiłeś?

Kazimierski to jeszcze tam żyje 🤔

Już 2 sezon nie mam kombajnu. Z kiedy zdjęcie? I z trawą działek nie chciałem więcej kosić bo szkoda maszyny.

tam pewnie 2014 lub 2015 rok... ale ogar to żyje przeszłością...

Opublikowano
18 minut temu, slawek74 napisał:

napewno nie obskoczył 😁 ja z okolicy sąsiednia gmina i wiem że nie objechałem a trochę już tam oglądałem 🤭

Byłem i Ja  👍

Opublikowano
6 minut temu, Łolek napisał:

14 minut temu, Baks00 napisał:

Byłem i Ja  👍

Jo tyż 

w Zbuczynie? czy tylko w Dziewulach?

3 minuty temu, danielhaker napisał:

U Przemka? 🤔

który to bo tam kościół obstawiony 🤭😁

18 minut temu, Bogdan_ja napisał:

Sławek a ten bizon połamany to twój .....to co kosi te nędzę i sypie na twoje przyczepy to tyz nie twoje ...🤔

nie msm i nie miałem nigdy kombajnu...

Opublikowano
superfarmer02 napisał:

42 minuty temu, Baks00 napisał:

Ja nie znam, niezłe zagłębie obskoczyles ich wszystkich?

Nie miałem tej przyjemności. Od handlarzy to kupuje w ostateczności 

napisałbym ale nie napiszę 🤭😁

Łolek napisał:

8 minut temu, Baks00 napisał:

Kupił co?

Ja to chyba najwięcej czasu spędziłem u tego koło kościoła 🤔

W Dziewulach mfa kupiłem, ale nie u tego od filmów 

w Zbuczynie gdzie byłeś?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v