Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Tak, ograniczenia fizyczne. Ty na niego się drzeć możesz a on na Ciebie nie? I dziwisz się dalej, że nie chcę takiej cholernicy trzymać u siebie?

To ją jeszcze zagłaszcz...

Przytulić mogę. W ramach dzisiejszego święta. Albo niechby mi się wypłakała w rekaw 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Przytulić mogę. W ramach dzisiejszego święta. Albo niechby mi się wypłakała w rekaw 

I będziesz miał rękaw mokry... Daj spokój... Obrzydzić mi chcesz a sobie tak dobrze na kolację podjadłem...

Opublikowano
Przed chwilą, Chłoporobotnik napisał:

I będziesz miał rękaw mokry... Daj spokój... Obrzydzić mi chcesz a sobie tak dobrze na kolację podjadłem...

Nikt tak dobrze nie wytłumaczy ukraincom braku podwyżki pensji  przez podniesienie.podatkow jak ona. Układ wiązany 

2 minuty temu, Strongman napisał:

Podobno putin iz det o 20,40 godzinie.

Już z 6 raz w tym roku 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, 12Pafnucy napisał:

@konteno, to ja też mam baterie która nie chce się ładować?

Naprawisz?

Wkrętarka była z dwoma bateriami. Jedna po rozładowaniu nie dała się naładować...się nie chciało mi odsyłać...

Ale ja nie wysyłałem do Konteno swojej baterii, można powiedzieć że dostałem ją jako prezent/pamiątkę/suwenir

Edytowane przez bratrolnika
Opublikowano
malaczarna napisał:

1 minutę temu, Chłoporobotnik napisał:

O wy, równouprawnienia byśta we wszystkim chciały a tu nie? Mój kolega miał rację, te wasze równouprawnienia to się kończą jak lodówkę na czwarte piętro trzeba wytaszczyć. 

to są ograniczenia fizyczne, zajdź w ciążę to pogadamy

uważaj bo jeszcze to zrobi 🤭

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Strongman napisał:

Wpisz w Google 20,40 i putin i się wyswietli, w radiu zet słyszałem 

Nic nie widać w internecie.

Jakiś fejk

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Bajka jakich już wcześniej było pełno, kolejna jakaś informacja z 4 liter ...

Dzisiaj umarł jutro zmartwychwstanie i trzech dni nie minie taki to on jest 

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

@konteno, to ja też mam baterie która nie chce się ładować?

Naprawisz?

Wkrętarka była z dwoma bateriami. Jedna po rozładowaniu nie dała się naładować...się nie chciało mi odsyłać...

jaka firma ? masz bliżej serwis byle brama otwarta była 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał:

Wiesiek ty jeszcze dżina opijasz?

Screenshot_2024-01-31-21-10-32-44_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Nie zauważył chłopak 🤷...toć to poważne info jest🤭...

Edytowane przez Qwazi
Opublikowano (edytowane)
9 minut temu, soltys48 napisał:

Wiesiek ty jeszcze dżina opijasz?

Screenshot_2024-01-31-21-10-32-44_680d03679600f7af0b4c700c6b270fe7.jpg

Ma czterech sobowtórów i będzie władał Matka Rosją do 100 lat .

Cud bilokacji: Putin w tym samym czasie w różnych miejscach

O tej samej godzinie rosyjski prezydent przewodził kremlowskiej Radzie Bezpieczeństwa, składał kwiaty pod pomnikiem i rozmawiał z premierem Kataru. A może to były jego sobowtóry.

Putin ma kilku sobowtórów. Szczegóły zdradza szef ukraińskiego wywiadu

Putin ma kilku sobowtórów. Szczegóły zdradza szef ukraińskiego wywiadu

Edytowane przez galan99
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v