Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

☁️ P0mglone 

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów i tych co zostali w domu a mogli zagłosować przeciw uśmiechniętym koalicjantom

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

i tych co zostali w domu a mogli zagłosować przeciw uśmiechniętym koalicjantom

Dodaj jeszcze, że zagłosować na takich samych (albo i jeszcze głupszych) niż ci uśmiechnięci koalicjanci. 

Nie byłem i nie pójdę w 2025.

IMG_20220726_184904.jpg.8fa33afc594fbc383deebf19e96bf208.jpg

• Haha 2
Opublikowano
12 godzin temu, PAN88 napisał(a):

Ojciec 2 lata temu też miał wesele chrześnicy to dał tonowego byka 😀

@6465 to szefo skusił € widzę 🤔🤪 czy jak mówił mój kolega nie możesz już na żonę patrzeć 🤣

Nie mieliśmy planów na sylwestra . No kaska większa za fracht a i tłumaczenie dla psiapsiułek na pytanie 'dlaczego nie idziecie nigdzie na sylwestra?" No bo Tomek musiał jechać w trasę 😆

Cza wstawać i iść budę obejść czy jest na czym odjechać i jakie małpy po chłodni nie skakały. 

• Haha 3
Opublikowano

-4 i slonce wychodzi..

Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

🤝 🙋‍♂️

☁️ P0mglone 

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów i tych co zostali w domu a mogli zagłosować przeciw uśmiechniętym koalicjantom

***** *** i ************

Opublikowano
9 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Kurna, jakiś zimny wiaterek zaciąga...

Aż mi się nie chce brać za widłowanie gnoju...

Może by tak bykom powiedzieć że.... w innym terminie...🤔

Pizga a nie zaciąga wiaterek 🤭

Jak ja mam na ten dach wleźć 🤔

• Confused 1
Opublikowano
1 minutę temu, szymon09875 napisał(a):

Pizga a nie zaciąga wiaterek 🤭

Jak ja mam na ten dach wleźć 🤔

A gdzie ty chcesz włazić. Teraz to ty się oszczędzaj i śpij na zapas. Wspomnisz kiedy moje słowa. 

Opublikowano
4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kurła, co za szał z tymi ziemniakami znów... Wysłali dziś na wolne to myślał człowiek, że Tajfuny gdzieś dorwie a tu nigdzie nie ma. Dobrze, że Vineta i Bellarosa jest bo u wszystkich na wykończeniu. 

Nowych kup.

Michalina fajna.

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Kurła, co za szał z tymi ziemniakami znów... Wysłali dziś na wolne to myślał człowiek, że Tajfuny gdzieś dorwie a tu nigdzie nie ma. Dobrze, że Vineta i Bellarosa jest bo u wszystkich na wykończeniu. 

Ludzie w w tym sezonie na ziemniaka się nastawiają

10 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

A jakie wiatrzysko na czwartek nadają....

i 10 stopni na plusie...🙆

Może wiatr porwie samolot z ursulą na pokładzie

• Haha 2
  • Sad 1
Opublikowano
Mateusz1q napisał:

to ile płacą za taką trase

jedz to się dowiesz

6465 napisał:

7 minut temu, Mateusz1q napisał(a):

to ile płacą za taką trase

Za mało żeby się tym chwalić , a za dużo żeby nie jechać. 

co nie którzy to może muszą tu cały miesiąc doić za te pieniądze 😆😆😆😆

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
39 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Michalina fajna.

Etam...niedobra jest...i niegrzeczna 😉🤭...

Dzień dobry...pogodę trudno określić...ani zimno, ani ciepło, wiatru ni ma, łopadów tyż....

41 minut temu, szymon09875 napisał(a):

Kominy muszę rozebrać 🤷 

Szymek komin to się czyści...regularnie...przed czyszczeniem należy rozebrać...ale nie komin😉🤭...

Trza będzie chyba Paulinę trochę doedukować, żeby precyzyjniej Ci swoje oczekiwania określała, żebyś na przyszłość, na hasło "wyczyść komin" na dach od chałupy nie właził...spadniesz jeszcze 🤷🤭...

• Haha 4
Opublikowano
18 minut temu, wojtal24 napisał(a):

jedz to się dowiesz

Michał za rolę mikołaja na dachu to 1000l. Mlika 😆

Opublikowano
20 minut temu, wojtal24 napisał(a):

jedz to się dowiesz

🤣🤣🤣🤣

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Michał za rolę mikołaja na dachu to 1000l. Mlika 😆

Wlazł byś 🤔🤣👍 foto zapodaj 🤭 Szymon chyba bedzie ćwiczył 🤔😁

Opublikowano
17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Etam...niedobra jest...i niegrzeczna 😉🤭...

Dzień dobry...pogodę trudno określić...ani zimno, ani ciepło, wiatru ni ma, łopadów tyż....

Szymek komin to się czyści...regularnie...przed czyszczeniem należy rozebrać...ale nie komin😉🤭...

Trza będzie chyba Paulinę trochę doedukować, żeby precyzyjniej Ci swoje oczekiwania określała, żebyś na przyszłość, na hasło "wyczyść komin" na dach od chałupy nie właził...spadniesz jeszcze 🤷🤭...

Mikołaj się nie popisał to rozbieram 🤣 

Ja nie korzystam to nikt nie będzie 🤣

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v