Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał(a):

obie myślą z matką że wszystko jest w  porządku , i niech tak zostanie , lepiej dla niej żeby matką się interesowała by jej na stare lata nie było samej smutno kiedy ja nie mam czasu i sił pierdołami sie zajmować i interesować bo i synowej na te nasze problemy ,  zmartwienia i biede nie mam zamiaru ściągać 

o żonie 

może warto porozmawiać z siostrą o swoich problemach zdrowotnych w tajemnicy przed matka 

zawsze będzie Ci lrzej i może siostra Cię zacznie wspierać 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

może warto porozmawiać z siostrą o swoich problemach zdrowotnych w tajemnicy przed matka 

zawsze będzie Ci lrzej i może siostra Cię zacznie wspierać 

Z jednej strony dobrze się wygadać, a z drugiej jak siostra "podzieli się" tą wiedzą z matką?

11 lat temu o tej porze byłem już po pierwszym tańcu, a goście śpiewali gorzka wódka 😊 ale ten czas za***rdala🙆

Edytowane przez Buszmen11
Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A co, mam oddawać komuś za darmo? Nie po to jestem sam, nie niańczę cudzych dzieci żeby później komuś to oddać za nic. 

Kiedy do roboty ruszasz?. Ja miałem mieć wolne do nowego roku a wczoraj zadzwonił kierownik z zapytaniem czy nie pojadę w piątek za super premię to tylko zapytałem żony czy mamy jakieś plany na sylwestra🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Kiedy do roboty ruszasz?. Ja miałem mieć wolne do nowego roku a wczoraj zadzwonił kierownik z zapytaniem czy nie pojadę w piątek za super premię to tylko zapytałem żony czy mamy jakieś plany na sylwestra🤭

W piątek. Poniedziałek też, wtorek coś przebąkują, że wolny ma być, produkcja ma stać. Trudno, jeden dzień urlopu w d... Później już normalnie. Ale i tak zostaną jeszcze 3 dni na przyszły rok.

• Thanks 2
Opublikowano
21 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Z jednej strony dobrze się wygadać, a z drugiej jak siostra "podzieli się" tą wiedzą z matką?

11 lat temu o tej porze byłem już po pierwszym tańcu, a goście śpiewali gorzka wódka 😊 ale ten czas za***rdala🙆

dlatego napisałem że w tajemnicy przed matką 

wszystkiego dobrego w rocznicę ślubu

13 minut temu, 6465 napisał(a):

może żona ma plany na sylwestra wysłać Cię w trasę 😉🤭😀

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał(a):

A ja miał pisać czy w weekend jesteś w domu. Będę na terenie 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał(a):

A ja miał pisać czy w weekend jesteś w domu. Będę na terenie 

To możesz po hajs podjechać👍 kasjerka będzie .Ja będę w Madrycie.

Edytowane przez 6465
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał(a):

Taki pożyje 

Co to za życie. Chlanie z miski, spanie w budzie i lanie na koło. 🫢

Edytowane przez 6465
Opublikowano
37 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Czego by Ci tu życzyć w związku z tą rocznicą...co by nie napisać może być dwuznaczne😉🤭...

A poważnie to życzę kolejnych wielu rocznic w zgodzie i wzajemnym szacunku😊...

A żartem...żebyś nie musiał siedzieć...pod stołem 🤦🤭...

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał(a):

Taki pożyje 

Nie będę Magdy nękał 

Innym razem zajadę z jaką butelczyną

Już ja znam te Twoje butelkowe podjazdy🤦🙆🤭...

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Ciebie na te wasze "święta" wypuścili spod tego stołu?

No a jak...toć to w tym czasie trza dobrze traktować...wszystkie zwierzaki😉🤭

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Czego by Ci tu życzyć w związku z tą rocznicą...co by nie napisać może być dwuznaczne😉🤭...

A poważnie to życzę kolejnych wielu rocznic w zgodzie i wzajemnym szacunku😊...

A żartem...żebyś nie musiał siedzieć...pod stołem 🤦🤭...

26 minut temu, wojtal24 napisał(a):

dlatego napisałem że w tajemnicy przed matką 

wszystkiego dobrego w rocznicę ślubu

może żona ma plany na sylwestra wysłać Cię w trasę 😉🤭😀

Dzięki chłopaki.  

@Qwazi pod stołem ciasno 🤭

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

No a jak...toć to w tym czasie trza dobrze traktować...wszystkie zwierzaki😉🤭

No niekiedy nawet lepiej od człowieka, zrób zbiórkę na schornisko, a na jakiegoś dzieciaka i na co szybciej nazbierasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v