Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
10 minut temu, konteno napisał(a):

obie myślą z matką że wszystko jest w  porządku , i niech tak zostanie , lepiej dla niej żeby matką się interesowała by jej na stare lata nie było samej smutno kiedy ja nie mam czasu i sił pierdołami sie zajmować i interesować bo i synowej na te nasze problemy ,  zmartwienia i biede nie mam zamiaru ściągać 

o żonie 

może warto porozmawiać z siostrą o swoich problemach zdrowotnych w tajemnicy przed matka 

zawsze będzie Ci lrzej i może siostra Cię zacznie wspierać 

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, wojtal24 napisał(a):

może warto porozmawiać z siostrą o swoich problemach zdrowotnych w tajemnicy przed matka 

zawsze będzie Ci lrzej i może siostra Cię zacznie wspierać 

Z jednej strony dobrze się wygadać, a z drugiej jak siostra "podzieli się" tą wiedzą z matką?

11 lat temu o tej porze byłem już po pierwszym tańcu, a goście śpiewali gorzka wódka 😊 ale ten czas za***rdala🙆

Edytowane przez Buszmen11
Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

A co, mam oddawać komuś za darmo? Nie po to jestem sam, nie niańczę cudzych dzieci żeby później komuś to oddać za nic. 

Kiedy do roboty ruszasz?. Ja miałem mieć wolne do nowego roku a wczoraj zadzwonił kierownik z zapytaniem czy nie pojadę w piątek za super premię to tylko zapytałem żony czy mamy jakieś plany na sylwestra🤭

Opublikowano
1 minutę temu, 6465 napisał(a):

Kiedy do roboty ruszasz?. Ja miałem mieć wolne do nowego roku a wczoraj zadzwonił kierownik z zapytaniem czy nie pojadę w piątek za super premię to tylko zapytałem żony czy mamy jakieś plany na sylwestra🤭

W piątek. Poniedziałek też, wtorek coś przebąkują, że wolny ma być, produkcja ma stać. Trudno, jeden dzień urlopu w d... Później już normalnie. Ale i tak zostaną jeszcze 3 dni na przyszły rok.

• Thanks 2
Opublikowano
21 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Z jednej strony dobrze się wygadać, a z drugiej jak siostra "podzieli się" tą wiedzą z matką?

11 lat temu o tej porze byłem już po pierwszym tańcu, a goście śpiewali gorzka wódka 😊 ale ten czas za***rdala🙆

dlatego napisałem że w tajemnicy przed matką 

wszystkiego dobrego w rocznicę ślubu

13 minut temu, 6465 napisał(a):

może żona ma plany na sylwestra wysłać Cię w trasę 😉🤭😀

• Thanks 1
  • Haha 3
Opublikowano
20 minut temu, 6465 napisał(a):

A ja miał pisać czy w weekend jesteś w domu. Będę na terenie 

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, soltys48 napisał(a):

A ja miał pisać czy w weekend jesteś w domu. Będę na terenie 

To możesz po hajs podjechać👍 kasjerka będzie .Ja będę w Madrycie.

Edytowane przez 6465
  • Confused 1
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, soltys48 napisał(a):

Taki pożyje 

Co to za życie. Chlanie z miski, spanie w budzie i lanie na koło. 🫢

Edytowane przez 6465
Opublikowano
37 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Czego by Ci tu życzyć w związku z tą rocznicą...co by nie napisać może być dwuznaczne😉🤭...

A poważnie to życzę kolejnych wielu rocznic w zgodzie i wzajemnym szacunku😊...

A żartem...żebyś nie musiał siedzieć...pod stołem 🤦🤭...

Opublikowano
5 minut temu, soltys48 napisał(a):

Taki pożyje 

Nie będę Magdy nękał 

Innym razem zajadę z jaką butelczyną

Już ja znam te Twoje butelkowe podjazdy🤦🙆🤭...

• Haha 2
Opublikowano
Teraz, Chłoporobotnik napisał(a):

Ciebie na te wasze "święta" wypuścili spod tego stołu?

No a jak...toć to w tym czasie trza dobrze traktować...wszystkie zwierzaki😉🤭

• Haha 2
Opublikowano
7 minut temu, Qwazi napisał(a):

Czego by Ci tu życzyć w związku z tą rocznicą...co by nie napisać może być dwuznaczne😉🤭...

A poważnie to życzę kolejnych wielu rocznic w zgodzie i wzajemnym szacunku😊...

A żartem...żebyś nie musiał siedzieć...pod stołem 🤦🤭...

26 minut temu, wojtal24 napisał(a):

dlatego napisałem że w tajemnicy przed matką 

wszystkiego dobrego w rocznicę ślubu

może żona ma plany na sylwestra wysłać Cię w trasę 😉🤭😀

Dzięki chłopaki.  

@Qwazi pod stołem ciasno 🤭

• Haha 1
Opublikowano
13 minut temu, Qwazi napisał(a):

No a jak...toć to w tym czasie trza dobrze traktować...wszystkie zwierzaki😉🤭

No niekiedy nawet lepiej od człowieka, zrób zbiórkę na schornisko, a na jakiegoś dzieciaka i na co szybciej nazbierasz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v