Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie rzeczy chowa się na zimę ...

no to chyba były schowane pod taras za ścianą a mimo wszystko wywiało 😛 

aaa jeszcze zapomniałem że za nimi jeszcze żona z domu wyleciała żeby je łapać 😂😂😂

Edytowane przez radekz200
  • Haha 1
Opublikowano
15 minut temu, jacus napisał(a):

na parkingach wsrod tir-ow to duzo widac..

we dwoch jedziecie wiec cos wiecej ,jesli nie spisz.

dosc sie nasluchalem nocnych opowparu kursach zejdziesz na ziemie.

Nic mnie tu nie trzyma. Mi się podoba. A jak żona powie żebym szukał roboty żeby w domu choć co drugi dzień być. To będę szukał. 

• Like 4
Opublikowano

Normalnie wyspać się nie dadzą 

Jak w tym kraju ma być dobrze 

5 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Kiedyś jeden kierowca mi mówił że trzeba lubić się nie myć 🤭 takie cygańskie życie 

Szwagier też zjeździł od północy Litwa Łotwa Estonia przez Polskę na południe Chorwacja, Rumuni, Węgry 

To żeby się co kolwiek umyć to dużo trzeba?

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Kiedyś jeden kierowca mi mówił że trzeba lubić się nie myć 🤭 takie cygańskie życie 

Szwagier też zjeździł od północy Litwa Łotwa Estonia przez Polskę na południe Chorwacja, Rumuni, Węgry 

Jak kto brudas to i w domu się nie myje. Tu na każdym rozładunku czy załadunku. Są łazienki z prysznicami dla kierowców. A i na parkingach też są,  jak poszedłem pod prysznic to ktoś słuchawkę zajebał. Ale z węża ciepła woda leciała tak że było spoko. 

Edytowane przez 6465
  • Like 5
Opublikowano
10 minut temu, radekz200 napisał(a):

za nimi jeszcze żona z domu wyleciała żeby je łapać 😂😂😂

POco łapać? na płocie sie zatrzymają o ile wytrzyma 

12 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Takie rzeczy chowa się na zimę ...

trzeba mieć gdzie , jak tam wszystko zastawione cielakami , maszynami i zbożem zasypane 

Opublikowano
27 minut temu, jacus napisał(a):

mi za przyczepe naliczyli 130 wiec zmienilem firme, ciagnik taniej zaproponowali 118, tez pewnie zmienie. a samochod zmienilem w dokladnie  druga strone 😂

pizdzi nadal ale jakby mocniej

Przepłacasz i to dużo ..

Jakoś z połowę tego co ty place.

Za każdym razem sprawdzają mi gdzie najtańsza oferta.

No budynki ostatnio...

Niby zostałem w tej samej firmie, ale i tak mniej zapłaciłem niż w gotowej ofercie..

Rabat jakiś mi zrobił.

Warto chodzić do agentów którzy wyszukują firmy, a nie trzymać się ciągle tej samej..

• Like 1
Opublikowano
Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Żartuje tylko, 

Ale życie zna różne przypadki

A z jego strony to nie stalking ? 

4 km od domu  wujka żona zdradzała jak się okazało ponad rok to trwało 🤷

Nie rozumiem tych krowiarzy. Chciałem dać 800, a on że za dużo, 600 zł chyba dobra cena za takiego ? 🤔 @Kowalsky30

IMG_20241216_121849.jpg

• Like 4
  • Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Nie rozumiem tych krowiarzy. Chciałem dać 800, a on że za dużo, 600 zł chyba dobra cena za takiego ? 🤔 @Kowalsky30

IMG_20241216_121849.jpg

Przeplaciłeś 🤣

Teraz, Karol6130 napisał(a):

A no wieje 

A ja muszę wstawać po obrzadzać 

PO co 🤔 jutro też można obrządzić 😀😀 a sąsiadom jak przeszkadza to niech przyjdą i obrządzą 

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

IMG_20241216_121849.jpg

Kurna, a u poniżej 1500 ciężko znaleźć...co ciekawsze , to znika w ciągu godziny.

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

@6465 dobrze ci napisal- brudas i w domu nie będzie się mył. Ja na szczęście w podwójnej obsadzie nie jeździłem zawsze w solówce 

• Like 1
Opublikowano (edytowane)

Jest tu ktoś kumaty w przepisach budowlanych 🤔

Jak liczyć rozpiętość dachu np przy budowie wiaty, w necie znalazłem wersje , np liczy się  od środka do środka podpór/słupów lub druga że po zewnętrznej stronie słupów/podpór 

A chcę uzyskać jak największą przestrzeni w środku , wiata do 150m2 bez zgłoszenia czyli do 6m rozpiętości

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał(a):

IMG_20241216_121849.jpg

pewno jersey 😂😂

Opublikowano
2 minuty temu, PAN88 napisał(a):

@6465 dobrze ci napisal- brudas i w domu nie będzie się mył. Ja na szczęście w podwójnej obsadzie nie jeździłem zawsze w solówce 

Tu chodzi o terminy dostaw. Wszystkie auta tu gdzie jeżdżę na Hiszpanie jeżdżą w podwójnej. My koło przeszło 6000km robimy w 6 dni. W pojedynczej to 2tygodnie by trwało. Na legalu. 

Opublikowano
7 minut temu, PAN88 napisał(a):

Ależ wiem to dobrze 😉

3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Tu chodzi o terminy dostaw. Wszystkie auta tu gdzie jeżdżę na Hiszpanie jeżdżą w podwójnej. My koło przeszło 6000km robimy w 6 dni. W pojedynczej to 2tygodnie by trwało. Na legalu. 

To ze dwa byki na miesiąc przytulisz 😉

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v