Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No jak mają mieć, kiedy dofinansowanie można dostać, jak się już użytkuje odpowiedni areał🤷...wcześniej nie da rady...to niegodne nawet jest, żeby mieć zanim się weźmie unijne 🤭, bo to by trza było wygospodarować jakoś...tak nie można, żeby mieć bez unijnego😱...no co Ty Mietek🤭

Opublikowano
7 minut temu, marulekk napisał(a):

i co Rysiek tak poszedł spać bez pożegnania , bez młotków...  

może co sie stało

może go Tusek dorwał pod bramą

Żeś wywołał...

...Ryśka z... młotkiem 🤭

• Haha 3
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

No jak mają mieć, kiedy dofinansowanie można dostać, jak się już użytkuje odpowiedni areał🤷...wcześniej nie da rady...to niegodne nawet jest, żeby mieć zanim się weźmie unijne 🤭, bo to by trza było wygospodarować jakoś...tak nie można, żeby mieć bez unijnego😱...no co Ty Mietek🤭

Nigdy oporowcem nie byłem to i nie wiem. A umorzenie czynszu jakie?

1 godzinę temu, Łolek napisał(a):

Do blachy dokładniej do progów 

Gielim i my kiedyś a nawet i prostowalim i znów gielim. Nie lubię ja tego fachu

Opublikowano
6 godzin temu, Desperado napisał(a):

Ok, tylko że ja mam jakieś zasady i nie mam zamiaru żeby pajace, lenie śmierdzący robili się politykami z bożej łaski i brali kasę za ich śmierdzące poglądy, nie mające nic wspólnego z moimi.

Pamiętać trzeba że jednak choć masz zasady ale każdy może być politykiem nie zależnie czy jest leniem ,.... Polityka zawsze wybiera większości Widocznie wyborcy lubią obiboków 

Opublikowano
7 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Pewno za tanich zesta szukali ..

Do 200000 netto. Więcej pieniędzy ten Pan nie ma. 

Tata namawia mnie żeby pojechać w styczniu do Niemiec i tam może coś znajdziemy.

• Haha 1
  • Confused 1
Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał(a):

Siemanko 

Kapustnika kobita teraz traktory kupuje 😂

Screenshot_2024-12-10-06-10-30-718_com.facebook.katana.jpg

Badyl słabo płaci to co się dziwisz...

Niedaleko mam picownika, klamoty różne zwozi. To co dojechane na amen to popycha dalej. Najlepsze że te najtańsze trupy mają spore wzięcie.

Opublikowano
15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie pamiętam gościa. Może to jakieś stare wcielenie patrycjokowalskiego czy tam innego pokemona.

Był tutaj taki badylarz Marcin i zdjęcie tej dziewczyny tylko przy JD wstawił ze to jego żona zaraz go tu wyjaśnili i znikł 

15 minut temu, Krzysztof81 napisał(a):

Nie pamiętam gościa. Może to jakieś stare wcielenie patrycjokowalskiego czy tam innego pokemona.

Był tutaj taki badylarz Marcin i zdjęcie tej dziewczyny tylko przy JD wstawił ze to jego żona zaraz go tu wyjaśnili i znikł 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano
53 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Już tu jeden wrzucał zdjęcia swojej żony a okazało się że to zdjęcie z neta i kobita jakiegoś Helmuta.

Co ja się z tym gościem miałem....🙆

• Haha 7
Opublikowano

🤝 🙋‍♂️

☁️ 

Jak ciężko wstać skoro świt

Ale P0 młotki znów trzeba iść

Piertolnąć P0 łbie że cho szło

Może ktoś usłyszy że rządzi zło

😣⚒️🔨⛏️T i T i UvdL i  tych co tych co przyczynili siė do P0 wstania uśmiechniętych koalicjantów 

• Like 1
  • Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v