Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał(a):

sławciu ja to nie ty ze jeszcze jednych nie spłaciłeś a już drugie bierzesz 😂

🤔 a czego nie spłacilem synek 🤔 a kosiarka za gotówkę i nie jakiś pierdek 🤭😁

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Nie. Nie posiadam takich rzeczy. 

Ze 3 lata mnie nie złapało. Już prawie o tym zapomniałem. A tu w poniedziałek trochę siąpił deszcz, trochę wiało a ja wymyśliłem sobie zajęcie na powietrzu. 

A kot jaki tam nie biega?

Opublikowano
Godzinę temu, Rolnik1973 napisał(a):

A co się staneło? 

Teściowa zapalenie płuc...w szpitalu od soboty 

Teściu objawy zawałowe...całą noc diagnozowany, trzy razy EKG, cztery razy troponina, w badaniach w miarę ok, objawy nie ustępują...

• Like 1
  • Sad 1
Opublikowano
2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

Co tam że studnią kto robić będzie? 

A nie wiem jeszcze czekam na jakiegoś kolejnego wizjonera. Rozbieżności cenowe co do samych metrów od 100 do 150 zł. Plus pompa i kopanie jakieś 30 m jak chce połączyc. Ja używam teraz jakieś 300 l wody na dobę na podwórku to mi jeden szczerze powiedział że mi się nie opłaca robić tej studni

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał(a):

Ja używam teraz jakieś 300 l wody na dobę na podwórku to mi jeden szczerze powiedział że mi się nie opłaca robić tej studni

Tylko trzeba najpierw sprawdzić czy taka woda nadaje się do spożycia, ja ze swojej studni nigdy w życiu bym się wody nie napił ...

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał(a):

Tej wielkości kosiarki nie stoją na placu...a ziemi jakiej ratek nie sprzedajesz 🤔 mam jeszcze wolne $$$ 🙋‍♂️ 

za późno się wziąłeś na kupno ziemi 😂 bo tera ceny wysokie 😂 za te wolne to możesz se kupić czarnoziemu do ogródka 😂😂😂

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Tylko trzeba najpierw sprawdzić czy taka woda nadaje się do spożycia, ja ze swojej studni nigdy w życiu bym się wody nie napił ...

O jakość wody się martwie tez. 15 lat już mam wodociągowa w domu.

Opublikowano

jak zwykle pada.

10 godzin temu, Patrycja2 napisał(a):

Po pierwsze Moraw...był premierem już w państwie Polskim. Sądzisz że by go obywatele wybrali nie sądzę za dużo było afer z nim związanych. Pierwsza afera majątek, później awantury z UE, Covid , wybory listowne, zakup niepotrzebnego sprzętu  to wszystko zostało mu by przypisane a śmiem twierdzić jeszcze więcej swoich i nie swoich uczynków by mu przywlekli. 

Wybrali kogoś podobnego do Prezydenta obecnego. Ma mniej za uszami niż każdy z posłów PiS. Zagrywka może nie dokoñca przemyślana ale bezpieczna bo mniej ma trupów zakopanych w swoim ogródku. 

Zobaczymy co pokaże przyszłość. Zapowiada się ciekawa rozgrywka. 

Zaufanie w związku to podstawa. Kobiecie można nie ufać tylko wtedy kiedy straciło się do niej zaufanie. Ale dalej mężczyzna jest z nią związku bo liczy że się uda. 

Jak kobieta straci zaufanie to mężczyzny. To mężczyzna dostaje jeden bilet powrotny do domu rodziców. 

Życie to nie bajka. Bajkę można powtórzyć życia już nie. 

jestes samotna wiec bajki opowiadaj kawalerom do wziecia.

co jesli mezczyzna nie ma rodzicow i mieszka we wlasnym domu ??

8 godzin temu, Karol6130 napisał(a):

Kroisz się za wzór najmadrzeszego i najzaradniejszego a tym czasem porównujesz życie do programow których założeniem jest pokazanie tego co chcesz zobaczyć 

a skad oni wiedza co ja chce zobaczyc ??? chyba miliony mieszkancow polski a chca sie posmiac..

jest tylko jeden problem -statystyki gus- u..

masz chwile to spojrz na nie...

2 godziny temu, Tomasz0611 napisał(a):

Ty na prawdę czerpiesz wiedzę z takich paradokumentow i potem uważasz że tak jest na prawdę ? Te programy mają być kontrowersyjne, budować oglądalność a nie pokazywać prawdę ...

porownaj podlasiakow z goralami. 

1 godzinę temu, 6465 napisał(a):

Nie. Nie posiadam takich rzeczy. 

Ze 3 lata mnie nie złapało. Już prawie o tym zapomniałem. A tu w poniedziałek trochę siąpił deszcz, trochę wiało a ja wymyśliłem sobie zajęcie na powietrzu. 

wiec temu od tygodnia siedze w domu albo garazu.. albo na af 😂

ja juz jestem inwalida i kazdemu radze-nie idz ta droga...

55 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

czemu to zrobili w krakowie a nie na podlasiu ?? 

Opublikowano
3 minuty temu, radekz200 napisał(a):

za późno się wziąłeś na kupno ziemi 😂 bo tera ceny wysokie 😂 za te wolne to możesz se kupić czarnoziemu do ogródka 😂😂😂

Kupuje się wtedy kiedycjest a ogródków nie uprawiam i kupiłem kilka wywrotek pod trawnik...

2 minuty temu, jacus napisał(a):

jak zwykle pada.

jestes samotna wiec bajki opowiadaj kawalerom do wziecia.

co jesli mezczyzna nie ma rodzicow i mieszka we wlasnym domu ??

a skad oni wiedza co ja chce zobaczyc ??? chyba miliony mieszkancow polski a chca sie posmiac..

jest tylko jeden problem -statystyki gus- u..

masz chwile to spojrz na nie...

porownaj podlasiakow z goralami. 

wiec temu od tygodnia siedze w domu albo garazu.. albo na af 😂

ja juz jestem inwalida i kazdemu radze-nie idz ta droga...

czemu to zrobili w krakowie a nie na podlasiu ?? 

I podlasiaki i gorale mają niezły bałagan 🤣🤣🤣🤣

A statystyki gus to jeden wielki pic dużo zależy od prezesa i co chce uzyskać 😛🤣

Opublikowano
23 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

A kot jaki tam nie biega?

Kotów to jest u sąsiada tyle że całe plecy by wykleił i tak by się nie doliczył że jakieś braki ma. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v