Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, konteno napisał(a):

pół beczki ropy mam ugadane za tą jesień za pomoc w okrywaniu pryzm QQ, przeganianiu bydła i obrządkach , nieregularnie bywam bo najczęściej w weekendy i długo tam nie robię bo zazwyczaj połowe tego co dniówka w robocie 

elektronarzędzia to bardziej dla siebie żeby jakaś młotowiertarka , młot ,piła czy szlifierka były na swój sporadyczny użytek 

600 zł... 

Człowieku szanuj się 

• Like 3
Opublikowano

aż taki ogarnięty nie jestem żeby mi fenda czy dzondyra dali w odwozie jeżdzić albo na pryzmie jeździć deptać z resztą tam nie ma takiej kasy jak u ciebie na versatilach 

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Chwalisz się że wszystko pod ręką...sklepy komunikacja...a z wyjazdu po łożysko robisz spore wydarzenie, a jeszcze i z fryzjerem połączysz...🤭

Kurna jak mi podkładki brakuje, to biere i jadę do sklepu...

Faktycznie spore różnice w tej Polsce...🤭

A kto to?

Ludzie od specjalnej roboty.

Opublikowano
46 minut temu, jacus napisał(a):

roznica taka ze do 2 sklepow moge podjechac mpk  a do 3 busem.

najblizszy sklep jest ponad 10 km ,w tym promieniu jest ponad 10 paczkomatow, do najblizszego na piechote nieraz chodze.

sprawdzilem -sklep jest z polski c..

Do sklepu po ,,podkładki,, to ja w polsce z mogę piechotą lub rowerem i tam jest sporo budowlanki... znaczy wykończenia drugi 300m dalej...

Opublikowano
45 minut temu, Qwazi napisał(a):

Te szaraczki to może lepiej, żeby były nieświadome 

I, moim zdaniem, to wcale źle nie było 

Licha ta Wasza metropolia, jak do najbliższego sklepu masz 10 km. To prowincją zalatuje nieco 

i to z czesciami do 30 i 60,zeby do zetora kupic trzeba jechac 30 km..

25 km od wawelu to juz gleboka prowincja.

39 minut temu, jahooo napisał(a):

co ty tam wymagasz, jak u jacusia na samolot nadal ludzie mówią "uuooooo!"

tak co 2 minuty widze jak laduja a ty ? w radomiu jaki ruch ??

31 minut temu, 6465 napisał(a):

Jutro będę w mieście jacusia to zobaczę ten smoczy gród 🤭

miales jechac na podkarpacie chyba ?? taka zmiana ?

smogu dawno nie bylo to zobaczysz 🤣

do sklepu po podkladki ?? ja jeszcze mam zapas z huty im lenina. 

Opublikowano
10 minut temu, Elon napisał(a):

Ludzie od specjalnej roboty.

U nas hades od tego a i widziałem dom .... niebo w Skórcu chyba 🤭

11 minut temu, Stodoła napisał(a):

Tak na szybko zimówki potrzebuje do osobówki . Co tam polecacie brać Dębice czy co innego 

Brać 👍

Opublikowano
5 minut temu, jacus napisał(a):

to z czesciami do 30 i 60,zeby do zetora kupic trzeba jechac 30 km..

25 km od wawelu to juz gleboka prowincja.

Otwieraj sklep, będziesz kasiorę trzepał🤷

Opublikowano
10 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Gdzie tam jemu sklep, przecież zetóry się nie psują 🤭 zbankrutuje zaraz

Ajjjj🤦...a na zniżki żem liczył 

2 minuty temu, jacus napisał(a):

kiedys organista prowadzil sklep w sasiedniej gminie. teraz alkohole24 sa .

Bo on może lepiej się znał na bimbrze niż na mechanice🤷

Opublikowano
53 minuty temu, konteno napisał(a):

aż taki ogarnięty nie jestem żeby mi fenda czy dzondyra dali w odwozie jeżdzić albo na pryzmie jeździć deptać z resztą tam nie ma takiej kasy jak u ciebie na versatilach 

To nie powód żeby za pół darmo robić...

17 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ajjjj🤦...a na zniżki żem liczył 

Bo on może lepiej się znał na bimbrze niż na mechanice🤷

Na pytanie o rabat odpowiedziałby że to stolica Maroka... A dla tutejszego grona cena x1,5

• Like 2
Opublikowano
10 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Później taki krowiarz się cieszy jak taniego parobka znalazł 

Tu masz rację. Jest też taki fenomen, że dajesz 4 tys, wyżywienie, ciuchy, pełny etat na legalu, 5 godz dziennie i nie ma chętnych. A w innej oborze za ochłapy i na czarno. Ja tego nie pojmuję 

11 minut temu, Buszmen11 napisał(a):

Na pytanie o rabat odpowiedziałby że to stolica Maroka... A dla tutejszego grona cena x1,5

Pewnie tak, tylko, że ja bym nie zapytał...

Patrzę w telepudło, a tam jakaś niewiasta zwraca się do drugiej słowami "jest Pani samorządowczynią"...no ja nie mogę takich określeń ścierpieć...może jestem staromodny, może nietolerancyjny, ale to jest kaleczenie polszczyzny

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v