Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Ale uważasz że tacy wykształceni teraz ludzie są,a tego typu zachowania zwierzęta nawet nie robią.

I niech sobie robią co chcą, potrafisz to zrozumieć ?? Mi ani innym w żaden sposób krzywdy nie robią, w przeciwieństwie do pedofilów w czarnych kieckach, może tym się zajmij a nie homo ...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ale uważasz że tacy wykształceni teraz ludzie są,a tego typu zachowania zwierzęta nawet nie robią.

ale przecież tu tyż  jest nawet taki co sra do własnego  ogórka  i pisze jeszcze o tym że to normalne 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
16 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Niestety lewactwo i bogactwo z Polaków i Polski chrześcijańskiej powoli robi świecką i pogańską ... 

Co do ciapka pompa wody jak dawno zmieniana ?

No zoba, ta pseudo chrześcijańska Polska chce zbawić cały pogański świat.🤔

7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...ci strachliwy i słabi polecieli 😜

Jakbyś musiał współpracować z ludźmi z różnych krajów i podróżować służbowo po świecie, to pierwszy stałbyś w kolejce do szczepienia. A że  nosa nie wychyliłeś poza suwalską wioskę, to teraz grasz twardziela.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I niech sobie robią co chcą, potrafisz to zrozumieć ?? Mi ani innym w żaden sposób krzywdy nie robią, w przeciwieństwie do pedofilów w czarnych kieckach, może tym się zajmij a nie homo ...

Jedni i drudzy jeżeli takie rzeczy robią to są odchyleńcy, a nie wykształceni ludzie, ty tylko wyrywkowo uważasz co chcesz uważać i co ci w danej chwil pasuje.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

No zoba, ta pseudo chrześcijańska Polska chce zbawić cały pogański świat.🤔

Jakbyś musiał współpracować z ludźmi z różnych krajów i podróżować służbowo po świecie, to pierwszy stałbyś w kolejce do szczepienia. A że  nosa nie wychyliłeś poza suwalską wioskę, to teraz grasz twardziela.

kto musiał to  nie neguje ...moja siostra tyz została zmuszona do szczepienia 

Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej Kościół sam niszczy siebie od środka, ta pogoń za kasą, zwłaszcza u purpuratów ... Te mieszanie się w politykę ... A ludzie są teraz wykształcone, nie takie głupie jak 100 lat temu ... Już nie boją się klątwy xD 

Gdzie tak znowu się miesza do polityki . Ale uroki i klątwy to rzucają świeckie szeptuchy itp 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Jedni i drudzy jeżeli takie rzeczy robią to są odchyleńcy, a nie wykształceni ludzie, ty tylko wyrywkowo uważasz co chcesz uważać i co ci w danej chwil pasuje.

Nie, uważam że człowiek jest wolny i może sam o sobie stanowić dopóki nie wpływa to negatywnie na innego człowieka ...

Opublikowano
Teraz, jacor73 napisał(a):

Im nie przetłumaczysz, pozamykali się na wioskach, a teraz grają figo fago, urka burka pies podwórka🤫

Jedna osoba z rodziny przez to nie żyje, druga prawdopodobnie do końca życia będzie się zmagać z powikłaniami zapalenia mięśnia sercowego ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, uważam że człowiek jest wolny i może sam o sobie stanowić dopóki nie wpływa to negatywnie na innego człowieka ...

Ale nie pieprz że teraz są wykształceni i mądrzy , bo mądry ani tego nie robi, ani nie popiera zachowań iście zwierzęcych pod przykrywką wolności.

Opublikowano (edytowane)

tak ...widzę że ty lubisz ciągnąć ta bezsensowna dyskusje o swoim losie ..

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tak? O czym pisałeś? Toć to o mnie. 

pisałem o piciu ....twoje wywody na temat kobiet zostaw dla siebie jeśli nie masz jaj w portkach i tyle ...bo  to nie wina kobiet 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedna osoba z rodziny przez to nie żyje, druga prawdopodobnie do końca życia będzie się zmagać z powikłaniami zapalenia mięśnia sercowego ...

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy. I to mnogo, nie jeden czy dwa.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie mogę pojąć tej mentalności że jeden się szczepił drugi nie....co to ma za znaczenie,jeszcze te dziecinne wypominki

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Ale nie pieprz że teraz są wykształceni i mądrzy , bo mądry ani tego nie robi, ani nie popiera zachowań iście zwierzęcych pod przykrywką wolności.

Szczerze, nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoim życiem, z kim się wiąże, z kim sypia, dopóty dopóki kogoś nie krzywdzi ... Zrozumiesz to wreszcie, nie naprostujesz mnie na swoje myślenie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v