Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Teraz, Desperado napisał(a):

Ale uważasz że tacy wykształceni teraz ludzie są,a tego typu zachowania zwierzęta nawet nie robią.

I niech sobie robią co chcą, potrafisz to zrozumieć ?? Mi ani innym w żaden sposób krzywdy nie robią, w przeciwieństwie do pedofilów w czarnych kieckach, może tym się zajmij a nie homo ...

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Ale uważasz że tacy wykształceni teraz ludzie są,a tego typu zachowania zwierzęta nawet nie robią.

ale przecież tu tyż  jest nawet taki co sra do własnego  ogórka  i pisze jeszcze o tym że to normalne 🤣

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
16 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Niestety lewactwo i bogactwo z Polaków i Polski chrześcijańskiej powoli robi świecką i pogańską ... 

Co do ciapka pompa wody jak dawno zmieniana ?

No zoba, ta pseudo chrześcijańska Polska chce zbawić cały pogański świat.🤔

7 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

...ci strachliwy i słabi polecieli 😜

Jakbyś musiał współpracować z ludźmi z różnych krajów i podróżować służbowo po świecie, to pierwszy stałbyś w kolejce do szczepienia. A że  nosa nie wychyliłeś poza suwalską wioskę, to teraz grasz twardziela.

• Like 2
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

I niech sobie robią co chcą, potrafisz to zrozumieć ?? Mi ani innym w żaden sposób krzywdy nie robią, w przeciwieństwie do pedofilów w czarnych kieckach, może tym się zajmij a nie homo ...

Jedni i drudzy jeżeli takie rzeczy robią to są odchyleńcy, a nie wykształceni ludzie, ty tylko wyrywkowo uważasz co chcesz uważać i co ci w danej chwil pasuje.

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, jacor73 napisał(a):

No zoba, ta pseudo chrześcijańska Polska chce zbawić cały pogański świat.🤔

Jakbyś musiał współpracować z ludźmi z różnych krajów i podróżować służbowo po świecie, to pierwszy stałbyś w kolejce do szczepienia. A że  nosa nie wychyliłeś poza suwalską wioskę, to teraz grasz twardziela.

kto musiał to  nie neguje ...moja siostra tyz została zmuszona do szczepienia 

Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

Raczej Kościół sam niszczy siebie od środka, ta pogoń za kasą, zwłaszcza u purpuratów ... Te mieszanie się w politykę ... A ludzie są teraz wykształcone, nie takie głupie jak 100 lat temu ... Już nie boją się klątwy xD 

Gdzie tak znowu się miesza do polityki . Ale uroki i klątwy to rzucają świeckie szeptuchy itp 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Jedni i drudzy jeżeli takie rzeczy robią to są odchyleńcy, a nie wykształceni ludzie, ty tylko wyrywkowo uważasz co chcesz uważać i co ci w danej chwil pasuje.

Nie, uważam że człowiek jest wolny i może sam o sobie stanowić dopóki nie wpływa to negatywnie na innego człowieka ...

Opublikowano
Teraz, jacor73 napisał(a):

Im nie przetłumaczysz, pozamykali się na wioskach, a teraz grają figo fago, urka burka pies podwórka🤫

Jedna osoba z rodziny przez to nie żyje, druga prawdopodobnie do końca życia będzie się zmagać z powikłaniami zapalenia mięśnia sercowego ...

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie, uważam że człowiek jest wolny i może sam o sobie stanowić dopóki nie wpływa to negatywnie na innego człowieka ...

Ale nie pieprz że teraz są wykształceni i mądrzy , bo mądry ani tego nie robi, ani nie popiera zachowań iście zwierzęcych pod przykrywką wolności.

Opublikowano (edytowane)

tak ...widzę że ty lubisz ciągnąć ta bezsensowna dyskusje o swoim losie ..

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał(a):

Tak? O czym pisałeś? Toć to o mnie. 

pisałem o piciu ....twoje wywody na temat kobiet zostaw dla siebie jeśli nie masz jaj w portkach i tyle ...bo  to nie wina kobiet 

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jedna osoba z rodziny przez to nie żyje, druga prawdopodobnie do końca życia będzie się zmagać z powikłaniami zapalenia mięśnia sercowego ...

Ja znam blisko właśnie takie przypadki, nie po samej chorobie,  a tylko szprycy. I to mnogo, nie jeden czy dwa.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano
2 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Nie mogę pojąć tej mentalności że jeden się szczepił drugi nie....co to ma za znaczenie,jeszcze te dziecinne wypominki

• Like 3
Opublikowano
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Ale nie pieprz że teraz są wykształceni i mądrzy , bo mądry ani tego nie robi, ani nie popiera zachowań iście zwierzęcych pod przykrywką wolności.

Szczerze, nie interesuje mnie co ktoś robi ze swoim życiem, z kim się wiąże, z kim sypia, dopóty dopóki kogoś nie krzywdzi ... Zrozumiesz to wreszcie, nie naprostujesz mnie na swoje myślenie ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v