Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, Elon napisał(a):

WG -2 rano było -4 leży trochę śniegu. Trzeba dziś poprcować trochę w lesie. Inaczej znowu spędzę weekend tylko z żoną. 

A ja bym chciał tak tylko z źoną.... zamiast w lesie 

Opublikowano
Teraz, slawek74 napisał(a):

A ja bym chciał tak tylko z źoną.... zamiast w lesie 

Bo Ty to co innego. Żydostwo to z interesu mogło się żenić, jak szlachta. 

Nie ma się co dziwić że patrzeć potem na siebie nie mogą 🤷

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dzień dobry. Jakiś przymrozek był, ale nie wiem ile, bo termometr chyba się zimy wystraszył jak drogowcy i trza będzie kupić nowy. Poza tym teściowa do szpitala.

No i trza zakończyć forumową miłość z Łorawiokiem. Myślałem, że jakieś fajne, humorystyczne pisanie z tego wyjdzie, ale się trolowanie zrobiło, co nie było moim celem. Przepraszam wszystkich za karmienie tego, trochę za długo to robiłem. Więcej nie będę 

Myślsłem ...🤭🤔 a już nic 🤦

• Haha 1
Opublikowano

Wy jesteście równo pier******ci 🤣  

Co jeden to lepsze wygięcie. 

1 minutę temu, Patrycja2 napisał(a):

@Michal2399 Jesteś pewien swojej gry. Zdajesz sobie sprawę że sam dołki pod sobą kopiesz. 

WZYWAM W TAKIM RAZIE GŁÓWNEGO PRZYWÓDCE ZAPRASZAM SĘDZIEGO @yacenty NIECH ON ZDECYDUJE. 

PAMIĘTAJ ZE TO PRZECIWKO TOBIE SIE OBRÓCI

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
15 minut temu, Desperado napisał(a):

Wątpię, teraz nikomu nie zależy na banowaniu multikont, im więcej użytkowników tym lepiej.

Wątpliwa ta korzyść i krótkotrwała, Kowalski teraz niby naprodukuje kliknięć, ale w długotrwałym okresie z tego będzie strata, bo użytkownicy odejdą, zostanie tylko ten dzieciak, a sam ze sobą długo pisał nie będzie, bo szybko mu się to znudzi ...

W zdrowej ilości może i to jest korzystne, ale to co teraz odwala @Kowalsky30 pod postaciami @Elon @Patrycja2 @wiesiek80 itp raczej w długotrwałym okresie nic dobrego dla takiego forum nie przyniesie.

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano
2 minuty temu, Patrycja2 napisał(a):

Jesteś pewien swojej gry. Zdajesz sobie sprawę że sam dołki pod sobą kopiesz. 

WZYWAM W TAKIM RAZIE GŁÓWNEGO PRZYWÓDCE ZAPRASZAM SĘDZIEGO NIECH ON ZDECYDUJE. 

PAMIĘTAJ ZE TO PRZECIWKO TOBIE SIE OBRÓCI

Widzę panna że potrzebujesz dobrego adwokata jak się już o sędziego sprawa ociera,   xD biuro adwokackie "Desperado i spółka" oferuje swoje usługi   xD  mam tylko nadzieję że masz czym płacić, to nie są tanie usługi.  😜  xD 

Opublikowano
47 minut temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zbychu co tam kran, ja w Zetorze mam wodę bo wąż pękł i musiałem tymczasem zalać wody 🤷

Ale nie przyłapało? Rozumiem, że wąż wymieniłeś, tylko wodą zalałeś?

11 minut temu, slawek74 napisał(a):

Myślsłem ...🤭🤔 a już nic 🤦

No😡🤭

Opublikowano
44 minuty temu, Desperado napisał(a):

Widzę panna że potrzebujesz dobrego adwokata jak się już o sędziego sprawa ociera,   xD biuro adwokackie "Desperado i spółka" oferuje swoje usługi   xD  mam tylko nadzieję że masz czym płacić, to nie są tanie usługi.  😜  xD 

tu może nastąpić szybkie ściecie bez sądu ..🤣

Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

@Rolnik1973, a wiesz że cena pszenżyta na skupie taka jak na twoim ogłoszeniu? 

Poważnie.

Nie tak dawno właściciel stacji naprzeciw cmentarza w Żelechowie, za różnicę w cenie żyta kupił valtrę.

Najpierw kupił później sprzedał.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v