Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 godzin temu, konteno napisał(a):

@Desperado w sumie o niczym, po prostu widze że tych pierdół z roku na rok coraz mniej 

Bo ludzi coraz mniej zagląda by pierdoły czytać . Odpalasz komputer a tu 8siem stron od wczoraj . 

• Like 2
Opublikowano
16 minut temu, wojtal24 napisał(a):

poprzednich lat było więcej stron pisane

Ale popatrz ile osób się udziela ,a ile znikło .   Można i pier..... o pierd...... ,ale nie cały czas pier.....

• Like 2
Opublikowano
9 godzin temu, konteno napisał(a):

@yacenty masz nowe moce obliczeniowe i ogarniętych informatyków ,może by dało się po prostu zrobić okienko i opcję na górze i dole przy liczniku stron pt. ukryj posty od i wybór użytkowników których posty nie byłyby wyświetlane na urządzeniu przy wyświetlaniu strony danego tematu

Zapomnij. Tu chodzi wyłącznie o kliknięcia. Myślisz, że po co wymyślił te tytuły? Jak dla mnie każda kolejna odsłona jest gorsza od poprzedniej. Podam przykład: ile razy musisz kliknąć aby sprawdzić czy ktoś coś naskrobał w temacie np. john deere 6x10? A ile było wcześniej? Masz klikać  i tyle.

Opublikowano
7 godzin temu, Rolnik1973 napisał(a):

Tusk hattrica strzelił

W tym jednego samobuja😁😁😁

Co się dziwić

Za Tuska wszystko padnie. 

No ale co P0 radzić jak ma samych fachofcuf

Taki minister sP0rtu nitras na zaprzysiężeniu nie wiedział gdzie ma P0dpis P0dpisać

To co wymagać od kopaczy. 

O to już dzisiaj

🤝🙋‍♂️

Plan dnia 

Zdrzemnąć do 8

A P0tem zobaczy się

😣⚒️🔨⛏️

No fakt , od podpisywania jest Duda 😝🤣

Opublikowano (edytowane)
8 godzin temu, Pigmei napisał(a):

Zdjęcie WhatsApp 2024-11-12 o 19.30.51_2924d98e.jpg

No i nie ma się co dziwić że zorientowana w kolorach i smaku  🙊

Krzysiu twoje fantazje nikogo tutaj nie interesują😗

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Tylko tak się wam wydaje

Jak podsumować te wszystkie twoje konta to tak wyjdzie, może jeszcze jakbyś się lepiej krył ... Dla Ciebie może to jest śmieszne, ale tak na prawdę pokazuje że jesteś dziecinny, nieogarnięty, nic dziwnego że żadna kobita Cię nie chce, nawet taka bez hektarów o których marzysz ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano (edytowane)
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie mówię tylko dobrze radzę. Bo druga? też ci w końcu zasadzi i każda kolejna też😂

Nie martw się o mnie bo nie masz o co ... 

Ja nie muszę bawić się jak dzieciak w setki multikont, mam jedno i to samo od 2008r i nigdy z innego konta tu nie pisałem.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano (edytowane)
28 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Minęła 8

Trzeba wstawać

P0jeść 

Otworzyć bramę

P0leżeć i P0 oglądać jutupa

Rysiek dawaj do mnie, dziś akcja w oborze, trzeba kilka metrów ściany wyburzyć i wrota zamontować , dawaj będzie fajnie. Miche dostaniesz 

Zaprosił bym @radekz200 ale on do fizycznej się nienadaje

Edytowane przez marulekk
  • Like 1
Opublikowano

Dzień dobry. 1°, pogodnie...

23 minuty temu, Tomasz0611 napisał(a):

Jak podsumować te wszystkie twoje konta to tak wyjdzie, może jeszcze jakbyś się lepiej krył ... Dla Ciebie może to jest śmieszne, ale tak na prawdę pokazuje że jesteś dziecinny, nieogarnięty, nic dziwnego że żadna kobita Cię nie chce, nawet taka bez hektarów o których marzysz ...

Tomek on się dobrze kamufluje. Wychwycimy tutaj tyle, na ile nam pozwoli...Rochu to jest dobry...herbatnik

Godzinę temu, Baks00 napisał(a):

Lekki przymrozek,na polach biało 

Brać się odkrywać pryzmy,kabany po przeganiać,

Ale najpierw śniadanko,kawka i wypatrywanie natchnienia 

🙋

Jak wypatrzysz to natchnienie daj znać, gdzie jest...linka od wyciągu je...ła🤦

Opublikowano
15 minut temu, marulekk napisał(a):

Rysiek dawaj do mnie, dziś akcja w oborze, trzeba kilka metrów ściany wyburzyć i wrota zamontować , dawaj będzie fajnie. Miche dostaniesz 

Zaprosił bym @radekz200 ale on do fizycznej się nienadaje

ja to dzisiaj jestem zajęty ooo to robię 😛

IMG_6031.jpeg

• Like 5
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v