Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie zastanawiałem się  czy mam. Dziś przeczytałem artykuł który by świadczył że realnie dążą do konfrontacji. Choć oczywiście agresji ma dokonać Rosja.

Radio jest z wbudowanym akumulatorem no i w samochodach i ciągnikach

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
6 minut temu, Agrest napisał(a):

O masz, a doradca tej unijnej harpii von Layen karze robić zapasy na co najmniej pierwsze 72h wojny w Europie,  w tym radio na baterie

Ja mam zapasy na pół roku a prądu mi do tego nie potrzeba ani radia. Mam duży agregat, bańkę 20l benzyny, że na pierwsze dni starczy, mąki na pół roku, jaja, mięso, ziemniaki, przetwory. Mogę przez pół roku spokojnie z podwórka nie wyłazić.

5 minut temu, Desperado napisał(a):

Kobity też nie masz, zobacz jak byś miał taką, to pszczoły by żądła prostowały w ulu jakby przeszła obok.   xD

A na cholerę mi takie coś?

Opublikowano
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

..ciekawe czy się zdąży ..tego radia posłuchać..

Tak cię to przytłoczyło?

Z ciekawości ..póki co , co jest drożej?

To czemu chcesz strajkować skoro jest ok.?

Opublikowano
19 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

@radekz200, a Trędowata?

Też dziś, też wzruszający film..

nigdy nie oglądałem…

1 minutę temu, Qwazi napisał(a):

No i się Radek dowiedzieć może co to ordynat...

toż już kiedyś tłumaczyłeś 😂😂 

Opublikowano

Napisałem że chcę?

Odwidzialy mi się strajki po kilku .

Sądziłem że przeciw importowi z Ukrainy...

Ale jak zaczęli się dopominać rekompensat i takie tam...to przestałem jeździć .

Rekompensaty to na krótko 

Zawsze gadam że służby celne, badania żywności z zagranicy by wystarczyły.

Zasmiardniete półtusze, zepsute zboZe.

To jest problem, a nie żeby wyrównywać straty i płacić za suszę.

Socjale to zawsze patologia.

4 minuty temu, Desperado napisał(a):

To czemu chcesz strajkować skoro jest ok.?

3 minuty temu, radekz200 napisał(a):

nigdy nie oglądałem…

Może kiedy se zobacz.

Może mniej ciekawy, ale coś innego.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

To jest problem, a nie żeby wyrównywać straty i płacić za suszę.

Socjale to zawsze patologia. Wtedy byłbyś wiarygodny, a tak jesteś tylko zwykłym szczekaczem.

No ale po co składasz wnioski i to bierzesz, miej trochę honoru i nie bierz tego, skoro ci to do niczego niepotrzebne.

Edytowane przez Desperado
Opublikowano (edytowane)

A to by była głupota z mojej strony. Nie próbować równych szans 

To tak jak bym robił bele za połowę, bo innemu ojciec paliwo funduje i za  tyle on może.

Socjale nigdy nic dobrego nie zrobiły.

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
18 minut temu, Agrest napisał(a):

O masz, a doradca tej unijnej harpii von Layen karze robić zapasy na co najmniej pierwsze 72h wojny w Europie,  w tym radio na baterie

HALLOWEEN ciąg dalszy, czy jak?

Straszenie groźnym Putinem co chce zniszczyć rozwiniętą europe 🤣

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał(a):

A to by była głupota z mojej strony. Nie próbować równych szans 

Nie, wtedy byłbyś wiarygodnym kimś, a tak jesteś ratlerkiem szczekającym przy bramie, jak dostaniesz kiełbaskę, to merdasz ogonkiem i tyle. Zeżresz i dalej szczekasz.

Edytowane przez Desperado
  • Thanks 1
Opublikowano
1 minutę temu, HF86 napisał(a):

HALLOWEEN ciąg dalszy, czy jak?

Straszenie groźnym Putinem co chce zniszczyć rozwiniętą europe 🤣

I potrzebne Ci radio by przerwy w aplikacji przekazu nie było i żebyś czasem oczu nie otworzył🤣

Opublikowano

Nie.

To zdrowy rozsądek tylko.

Szukasz aby ubliżyć na siłę.

Tak zwykła ekonomia każe.

Głupota nie korzystać z czegoś, co ogólnie dostępne .

Jednak wiem że to nic dobrego nikomu nie przynosi.

Jedynie rozleniwia.

Zapomogi to tylko chorym , starszym...nie bykom poerdzacynbw tapczan.

Takie moje zdanie 

3 minuty temu, Desperado napisał(a):

Nie, wtedy byłbyś wiarygodnym kimś, a tak jesteś ratlerkiem szczekającym przy bramie, jak dostaniesz kiełbaskę, to merdasz ogonkiem i tyle.

Opublikowano
24 minuty temu, Agrest napisał(a):

Ogłosiła po tym jak Sikorski oświadczył że jest zgoda USA na zestrzeliwanie rakiet lecących w stronę Polski  🤔

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Nie.

To zdrowy rozsądek tylko.

Szukasz aby ubliżyć na siłę.

Tak zwykła ekonomia każe.

Głupota nie korzystać z czegoś, co ogólnie dostępne .

Jednak wiem że to nic dobrego nikomu nie przynosi.

Jedynie rozleniwia.

Zapomogi to tylko chorym , starszym...nie bykom poerdzacynbw tapczan.

Takie moje zdanie 

Każdy kto bierze socjal i psioczy na niego, to najgorsza szuja jaka tylko może być, z honorem się nawet nie widział.

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

I potrzebne Ci radio by przerwy w aplikacji przekazu nie było i żebyś czasem oczu nie otworzył🤣

Putin raczej ma niezłą bekę, jak pięknie stara unia się rozpada i rozkłada od środka. 

A te debile jeszcze do niego ujadają, by kopa po pysku dostać. 

• Like 2
Opublikowano
1 minutę temu, GRZES1545 napisał(a):

Ogłosiła po tym jak Sikorski oświadczył że jest zgoda USA na zestrzeliwanie rakiet lecących w stronę Polski  🤔

Niech USA zestrzeliwuje na swoim terenie, nie na naszym.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Desperado napisał(a):

Każdy kto bierze socjal i psioczy na niego, to najgorsza szuja jaka tylko może być, z honorem się nawet nie widział.

Wytłumaczyłem, ale ty aby obrazić.

Każdy by zrozumiał.

Ty nie.

Ale się nie dziwię.

Dałeś wygrać Tuskowi i teraz obwiniasz innych.🤭

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, GRZES1545 napisał(a):

Tak z Ciekawości...wybory w USA 

Tramp 👍 czy Tamala 🏆

Opublikowano
4 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

No ale porozmawiać chyba możemy o sprzętach ,nie wiem co wam nie pasuje , o głupotach to pieprzycie w koło 🤷ale jak uważacie mogę nie pisać 

Taaa 

a czego mam Ci zazdrościć? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v