Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Grobing, a w międzyczasie spacer 

Teraz, HF86 napisał(a):

Grobing, a w międzyczasie spacer 

20241101_144844.jpg

5 minut temu, PAN88 napisał(a):

Wydaje mi się że wczoraj albo dzisiaj był jego ostatni dzień w radiu 

Za dużo z koalicji drwił i niestety za porozumieniem stron chyba z hamerykanskiegokondominium odchodzi 

• Like 1
Opublikowano
6 minut temu, PAN88 napisał(a):

A czemu. Zawsze lubiłem go posłuchać . Radio o 8 ustawiałem na RMF 

Opublikowano
9 minut temu, PAN88 napisał(a):

O, a co tam się wydarzyło?

Którąś rozmowę słuchałem to mało się chłop kaszlem nie udusił. I nawet nie zwróciłem uwagi kogo maglował

Opublikowano (edytowane)

Poczytałem trochę. Odchodzi z końcem roku niby za porozumieniem stron , w zgodzie i sympatii.

Szkoda, bo lubiłem go słuchać. Jechał po równo.  To jest dziennikarz, a nie taka Olejnik czy Szczuka.

Ta Szczuka to jest ewenement. Nie wiem jakie ma plecy że potrafi znaleźć gdziekolwiek pracę. I że ją w RMF FM  zatrudnili🤦‍♂️. Żałowali tej kompromitacji chyba już po pierwszym wywiadzie

A i Kałamaga jako prowadzący. Chyba też po koneksjach bo to głupek dla mnie i człowiek bez zachamowań. Jest poluzowanie obyczajów ale czasem to sobie jakąś prywatną bibę robi na antenie i hamulce traci

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
3 minuty temu, Agrest napisał(a):

Poczytałem trochę. Odchodzi z końcem roku niby za porozumieniem stron , w zgodzie i sympatii.

Szkoda, bo lubiłem go słuchać. Jechał po równo.  To jest dzidnnikadz, a nie taka Olejnik czy Szczuka.

Ta Szczuka to jest ewenement. Nie wiem jakie ma plecy że potrafi znaleźć gdziekolwiek pracę. I że ją w RMF FM  zatrudnili. Żałowali tej kompromitacji chyba już po pierwszym wywiadzie

Wywalili go pewnie za to że za bardzo jechał po peowcach. W PL już nie ma żadnego obiektywnego radia. Chyba żeby mieć jakiś pogląd to trzeba zmieniać pomiędzy Zetką( Szechterowa szczujnia gazety wyborczej - najgorsza jest ta co prowadzi wywiady po 18 i tak włazi w dupe peowcom a nienawidzi konfedereacji) a Radiem Maryja. Wszystko bardzo się zradykalizowało. Do niedawna RMFFM stwarzało jeszcze jskieś pozory.

• Like 3
Opublikowano (edytowane)

Ja odkąd miałem radio w samochodzie, a nie zawsze miałem bo i takie auta były🤭 to tylko RMF.  Pasuje mi głos prowadzących, muzyka, humor, felietony, czy nawet te nocne kryminalne historie,  podcasty.

Jak wrzucę zetkę to od razu odruch wymiotny. Już zdecydowanie wolę wówczas Jedynkę. 

Co do obiektywizmu to go nie ma.

RMF też jest proplatformerski.

Tylko  że polityczne stanowisko najbardziej przed wyborami pokazują. Później dążą do lekkiej równowagi

Edytowane przez Agrest
Opublikowano
15 minut temu, 6465 napisał(a):

No wiało mocno. Pogasić to raczej nie po gasi. Gorzej jak poprzewraca ,po rozbija i dysteryna groby pozalewa. 

Nadal wieje.

U nas w tym roku wszelkie drzewa, krzewy, tuje...powycinali...to nawet wiatr nie ma jak zwolnić...

Jakoś tak...łyso teraz...

Opublikowano

Trójka jeszcze była w miare ale po przejęciu przez po nie da się słuchać. Jak słuchałem ostatnio i był poruszony temat zbrodni w Jedwabnym i "profesora" który wszystko zwalił na katolickich polaków i spłentował tym że gdzie były tereny zamieszkiwane przez prawosławnych to żydów nie mordowano. Po tym gównie skasowałem w radiu ten kanał.

Opublikowano
Teraz, 12Pafnucy napisał(a):

Nadal wieje.

U nas w tym roku wszelkie drzewa, krzewy, tuje...powycinali...to nawet wiatr nie ma jak zwolnić...

Jakoś tak...łyso teraz...

U nas za poprzedniego proboszcza wszystkie drzewa na cmentarzu wycięli po tym jak z jednego konar spadł i uszkodził nagrobki. 

Opublikowano

Ze szwagrami po pili 🤔 aa🤔🤭

1 minutę temu, marulekk napisał(a):

100 ileś programów i niema co oglądać 🙇

Zara ma szwagier przyjechać to może co pierdolniemy 😝

Na metro przystanek bieszczady...

Opublikowano
23 minuty temu, Agrest napisał(a):

Szkoda, bo lubiłem go słuchać. Jechał po równo.  To jest dziennikarz, a nie taka Olejnik czy Szczuka.

Ta Szczuka to jest ewenement. Nie wiem jakie ma plecy że potrafi znaleźć gdziekolwiek pracę. I że ją w RMF FM  zatrudnili🤦‍♂️. Żałowali tej kompromitacji chyba już po pierwszym wywiadzie

A i Kałamaga jako prowadzący. Chyba też po koneksjach bo to głupek dla mnie i człowiek bez zachamowań. Jest poluzowanie obyczajów ale czasem to sobie jakąś prywatną bibę robi na antenie i hamulce traci

Mazurek na YT jest i będzie w Kanale zero  

• Like 2
Opublikowano
4 minuty temu, 6465 napisał(a):

U nas za poprzedniego proboszcza wszystkie drzewa na cmentarzu wycięli po tym jak z jednego konar spadł i uszkodził nagrobki. 

No były i potężne drzewa. Wiadomo, mogły szkody poczynić..no ale wygolone do gola, co powyżej 1 metra.

Opublikowano
1 minutę temu, Łolek napisał(a):

Mazurek na YT jest i będzie w Kanale zero  

Wiem, ale na jutuba nie mam ochoty, często czasu no i baterii w telefonie. 

Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał(a):

No były i potężne drzewa. Wiadomo, mogły szkody poczynić..no ale wygolone do gola, co powyżej 1 metra.

Z drzewami to fajny klimat był. Teraz łyso choć bezpieczniej i wygoda bo liści nie trzeba zbierać. 

Opublikowano
6 minut temu, marulekk napisał(a):

100 ileś programów i niema co oglądać 🙇

Zara ma szwagier przyjechać to może co pierdolniemy 😝

Żeby tylko kozy nie przywiózł🤭

Opublikowano
26 minut temu, 6465 napisał(a):

Gorzej jak poprzewraca ,po rozbija i dysteryna groby pozalewa. 

poprzewraca chryzantemy i wazony , zniczy to nie ruszy chyba że wąskie i wysokie a stearyna to tylko nagrobki z lastryko natłuści by nie pękały

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v