Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Byś schab podłożył to chociaż szchabowego uklepiesz😁

Opublikowano
Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

tak jak pisałem nie zman się na prasach  i nigdy z nimi nie miałem doczynienia w szkole tylko musiałem zaliczyć ten dział ale to było z 25lat a od tej pory zapewne duzo się zmieniło a i z 10 lat temu koledze w Kronce pomagałem łańcuch zakładać 

a te zakupy @Nieustraszony1044 to już telenowela na AF.  twierdzi że kasy nie ma że wszystki się przekomarza na AF a za chwilę wrzuci fotkę polskiej tak jak mu tata kazał kupić

i po co te szopki

Co mam wrzucać 🤦 , jaka telenowela 🤦

Opublikowano
Godzinę temu, wojtal24 napisał(a):

tak jak pisałem nie zman się na prasach  i nigdy z nimi nie miałem doczynienia w szkole tylko musiałem zaliczyć ten dział ale to było z 25lat a od tej pory zapewne duzo się zmieniło a i z 10 lat temu koledze w Kronce pomagałem łańcuch zakładać 

a te zakupy @Nieustraszony1044 to już telenowela na AF.  twierdzi że kasy nie ma że wszystki się przekomarza na AF a za chwilę wrzuci fotkę polskiej tak jak mu tata kazał kupić

i po co te szopki

Wrzucę zdjęcie Krone to Ci kopara opadnie 

• Haha 1
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał(a):

jednego mogę wziasc 😛 się zrobi łóżko piętrowo w Harego budzie 😂😂

bierz czarnego , ludzie jak będą sie dygać jak przebiegnie im przed autem idąc z domu na gospodarstwo lub odwrotnie 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Nie chce który skrzynki?

Oddam gratis z  zawartością. Drugą dorzucę gratis na przykrycie by towar się w drodze nie wysypał🤣

Nawet jaki worek pod spód dam  jakby przeciekać co miało🤭

20241101_090021.jpg

A ile worków karmy dołożysz 🤣 czy łowne i same sobie jedzenie złapią 

Opublikowano
1 godzinę temu, Agrest napisał(a):

Nie chce który skrzynki?

Oddam gratis z  zawartością. Drugą dorzucę gratis na przykrycie by towar się w drodze nie wysypał🤣

Nawet jaki worek pod spód dam  jakby przeciekać co miało🤭

20241101_090021.jpg

Nie chce tego za darmo tylko dziurawią bele . Wszędzie wlezą i do domu

Opublikowano
Godzinę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Matka Teresa też nie miała zęba?😗

Ty masz taką pannę z hektarami i filozoficzne podejście, to wytłumacz Kwasiemu o co w tym biega

Najedzony głodnego niezrozumie

Godzinę temu, Agrest napisał(a):

Osialał? Chcesz mnie z gospodarki zegnać?

Jak coś to mam dużo lisów niedaleko. Się wyprowadzi je na spacer🤣

Futra z lisów tera niehodliwe

Opublikowano

Najlepiej to zająć się swoją robotą a rządzący swoją i tak nie mamy wpływu na nic 

Opublikowano
52 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Najlepiej się położyć w łóźku z czteropakiem i czekać aż sama przyjdzie

on wiesz na kogo czeka

fb93011c44a9b5fde5ad9ddb708d

3 godziny temu, Buszmen11 napisał(a):

Kuzynek ostatnio siuntką jeździł to. . powerbank na trytce do zaczepu uwiesił. Jedyne światło jakie ten ciągnik ma to...słoneczne🤭

znajomi w MF235 tez świateł nie mają a QQ na przyczepce krowom wozili to na przednią ramkę obciążnikową czepiali taką lampkę magnetyczną

LAMPA-POD-MASKE-OBROTOWA-30LED-SMD-Coron

17 minut temu, galan99 napisał(a):

Daną ziemię co obrabiasz nie jest twoja zapamiętaj .

raczej tymczasowo tylko bo wszyscy jesteśmy tu tylko gośćmi , jak ktoś śmykałki nie dostał to nie musi nic mieć by prześlizgnąć się przez to życie 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v