Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
13 godzin temu, Michal2399 napisał(a):

Ale @Kowalsky30 teraz ma jakieś multkonta bo by mósiał mieć kilka adresów email 🤔

Ty byś się mógł gdzieś w służbach zaczepić, bo przy tych krowach tylko marnujesz drzemiący w tobie potencjał 

Opublikowano
21 minut temu, Qwazi napisał(a):

Eeee...babka krewka...szybciej Rocha tam zostawi 🤔

Taaa...czemuś ten gnój tak partacko wyciągnął😱

Na światłach to i nie widać

Coś 30 ma tylko jedno światło z przodu 

Świeci się pozycja i dalej nic 

Pewnie żarówka 

Opublikowano

1 minutę temu, radekz200 napisał(a):

gdzie tam już na 3 kanałach znalazłem, pierwszy zaczyna się o 12:30

Lepiej było nie mówić, że będziesz oglądał, bo jeszcze jakiś złośliwy kolega opowie zakończenie🤭

Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał(a):

Ktoś pytał kiedy falownik startuje

Aby widno

Słońca nie ma a on pracuje

no i hvj ci z tych 150 W ? co licznik POkazuje ? oddajesz w tym momencie do sieci czy PObierasz 

2 minuty temu, Rolnik1973 napisał(a):

27 szt

na ilu POmnikach ta ilość ?

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Lepiej było nie mówić, że będziesz oglądał, bo jeszcze jakiś złośliwy kolega opowie zakończenie🤭

ty żartownisiu 😂 zakończenie jest kwintesencją tego filmu 🎃

Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Pewnie żarówka 

Kuzynek ostatnio siuntką jeździł to. . powerbank na trytce do zaczepu uwiesił. Jedyne światło jakie ten ciągnik ma to...słoneczne🤭

https://www.sieradzak.pl/oferta.html?id=775197&o=sprzedam-deszczownie-babke

@Kowalsky30 coś dla Ciebie

• Haha 2
Opublikowano
3 minuty temu, konteno napisał(a):

no i hvj ci z tych 150 W ? co licznik POkazuje ? oddajesz w tym momencie do sieci czy PObierasz 

na ilu POmnikach ta ilość ?

Na 21

A nie patrze na licznik

Gdzie tam chce niech idzie aby szła produkcja

Jak to mówią ziarnko do ziarnka

Opublikowano
12 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ty byś się mógł gdzieś w służbach zaczepić, bo przy tych krowach tylko marnujesz drzemiący w tobie potencjał 

Fiu fiu fiu😱🫣

11 minut temu, Karol6130 napisał(a):

Pewnie żarówka 

Naprawić jutro od rana samego...na ten tychmiast ..żeby ciapek świateł nie miał jak trzeba🙆😡

Opublikowano
1 godzinę temu, pedro2 napisał(a):

Ale pizga.

A dopiero się rozkręca.

Ondulacje będą dzisiaj roztrzepane 🙆

Babki karakuły wyciągną to się choć nie zapocą.

• Haha 1
Opublikowano
Godzinę temu, mf362 napisał(a):

Kiedyś to byli fachowcy a dziś dobrze rury nie potrafi nagwintowac. Chcieli by wszystko w plastyku zgrzewać albo zaciskać...

Dzisiejsze rury są z lichej stali 🙋‍♂️

55 minut temu, radekz200 napisał(a):

dobra chłopaki na którym kanale dzisiaj dzisiaj leci ZNACHOR? 😂 domyślam się że na kilku na gdzie najwcześniej 😛

Wczoraj był...😛

• Like 1
Opublikowano
15 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Na 21

Czy ty tak wcześnie latasz po tym cmentarzu żeby się z kim nie spotkać?

Ja to idę na procesje wtedy jak jest najwięcej ludzi, wtedy to spotykam ludzi co widuje raz do roku, się pogada co tam słychać w wielkim świecie. 

• Like 4
Opublikowano
18 minut temu, radekz200 napisał(a):

chłopaki jakie noże polecacie do paszowozu? 🤔

Te w sieczkarni 😁

10 minut temu, radekz200 napisał(a):

aaa sory zapomniałem że tu nikt nie używa paszowozu oprócz słafka 😛

............

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

z matką byłem u jej ciotki na grobie chwile po 8 i już był problem z parkingiem że trzeba było czekać aż ktoś koperte zwolni, sporo handlarze zniczmi i chryzantemami zajeli bo jedno miejsce bus a drugie przycepka 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Ja to idę na procesje wtedy jak jest najwięcej ludzi, wtedy to spotykam ludzi co widuje raz do roku, się pogada co tam słychać w wielkim świecie. 

Bo w kościele było o 8 a w tym czasie się P0zapalało

Jak P0 jadą ludzie z kościołała to już się palą i tak jakoś ładniej 

Co roku tak robi się

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v