Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
28 minut temu, GRZES1545 napisał(a):

Ty zakładaj pozarolniczą, doświadczenie już masz 😎

I bez tego zarobi , myślę co by może też w usługę uderzyć bo po dzisiejszym dniu zostanie może 9 krów 

• Confused 1
  • Sad 2
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Uziu92 napisał(a):

Lecimy na kolejną realizację 😁 będzie z czego do gospodarki dokładać 😂

IMG_20241030_065032.jpg

Żeby było bliżej to bym mógł z tobą iść do pomocy 😉

5 minut temu, 6465 napisał(a):

Marek aż trudno uwierzyć😳.

W ciągu dwóch dni tak ,  bez ogłoszenia ludzie  się jakoś dowiedzieli że myślę o zakończeniu no i za takie pieniądze si długo nie zastanawialiśmy z żoną 

Z Soboty ,Bedlna Łęczycy 🙆

Edytowane przez Łolek
  • Like 3
Opublikowano
5 minut temu, Łolek napisał(a):

I bez tego zarobi , myślę co by może też w usługę uderzyć bo po dzisiejszym dniu zostanie może 9 krów 

To teraz musisz się ekspertów o lokaty rozpytac. Piniendzy pełne kieszenie 😉

• Haha 5
Opublikowano

Szwagier po kilkaset km za chlebem gania. Teraz akurat blisko bo pod Garwolinem. 

Ale Kraśnik, Częstochowa,  Warszawa,  Elbląg.  Zamknął działalność w Szwecji i sprowadził się do Polski

Uj nie życie jak dla mnie. Jeszcze brak ludzi i zwykłego pomocnika by coś podał , posprzątał po budowie nie może znaleźć

Opublikowano
2 minuty temu, Agrest napisał(a):

Szwagier po kilkaset km za chlebem gania. Teraz akurat blisko bo pod Garwolinem. 

Ale Kraśnik, Częstochowa,  Warszawa,  Elbląg.  Zamknął działalność w Szwecji i sprowadził się do Polski

Uj nie życie jak dla mnie. Jeszcze brak ludzi i zwykłego pomocnika by coś podał , posprzątał po budowie nie może znaleźć

Czyżby budowlanka w Szwecji była?

Opublikowano
37 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Dzień dobry 12° 🤔 plan dnia : nie wiem czy leżyć cały dzień na wyrze czy robić coś 🤔🤷

Jestem zadowolony z gospodarki mimo słabej opłacalności bo jesienią można co drugi dzień poleżyć 🛌

Jak dziś luźniejszy dzień to chociaż pilnuj z którego konta piszesz ;)

3 dzień walki czas zacząć... 

37 minut temu, Michal2399 napisał(a):

Dzień dobry 12° 🤔 plan dnia : nie wiem czy leżyć cały dzień na wyrze czy robić coś 🤔🤷

Jestem zadowolony z gospodarki mimo słabej opłacalności bo jesienią można co drugi dzień poleżyć 🛌

3 dzień walki czas zacząć... 

• Like 2
Opublikowano
19 minut temu, Łolek napisał(a):

To nawet mniej niż u mnie🙆

Opublikowano
1 minutę temu, Baks00 napisał(a):

Czyżby budowlanka w Szwecji była?

Tak. Mieszkał na stałe chyba 20 lat.

Wszystko siadło. Rynek nieruchomości kaput bo i Norwegów zadyszka dopadła, przestali kupować nieruchomości.

Z mieszkaniem w Geteborgu bujsł się chyba rok i nie wiem czy finalnie nie dołożył do interesu. Teraz swój dom próbuje sprzedać 

Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał(a):

Marek bez roboty nie wytrzyma, zajęcie sobie znajdzie a nie będzie chodził uwiązany do obory. Po prostu zmądrzał. 

Tera będzie przeżywał drugą młodość 🤭tam bez zapowiedzi go nie odwiedzaj.....🤭

• Haha 3
Opublikowano
10 minut temu, HF86 napisał(a):

To teraz musisz się ekspertów o lokaty rozpytac. Piniendzy pełne kieszenie 😉

Nie no tyle mylionów nie mam 

4 minuty temu, radekz200 napisał(a):

nie chce się robić na starość 😂 

Pogadamy chłopaku za 20 lat chociaż twój start a mój to przepaść oczywiście na twoją korzyść 

5 minut temu, 12Pafnucy napisał(a):

Ale będziesz coś hodował, czy całkowicie kończysz?

Jeszcze że 40 młodzieży rogatej zostanie 

• Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, szymon09875 napisał(a):

Bez obaw będe pilnował 🤪

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał(a):

Tak. Mieszkał na stałe chyba 20 lat.

Wszystko siadło. Rynek nieruchomości kaput bo i Norwegów zadyszka dopadła, przestali kupować nieruchomości.

Z mieszkaniem w Geteborgu bujsł się chyba rok i nie wiem czy finalnie nie dołożył do interesu. Teraz swój dom próbuje sprzedać 

Przecież kryzysu nie ma i nie Będzie 🤣

A pracownik bedzie dyktował warunki, jakie tylko sobie wymyślić zdąży 🤭

• Haha 2
Opublikowano
14 minut temu, Agrest napisał(a):

sprowadził się za PiS czy już za PO ?😉🤭😆😆😆

Opublikowano
4 minuty temu, HF86 napisał(a):

Przecież kryzysu nie ma i nie Będzie 🤣

A pracownik bedzie dyktował warunki, jakie tylko sobie wymyślić zdąży 🤭

Już się zaczyna. Wielu oczy otworzyło ale siedzi cicho by paniki nie pogłębiać i jeszcze coś ugrać.

Czemu rząd taki zdziwiony że sprzedaż detaliczna nie spadła a jebła?

A no bo każdy zaczyna czuć powiew chłodu na spoconych plecach. Robi się mało komfortowo, a wiadomości i zapowiedzi rządowe i unijne powodują coraz większy niepokój i rysuje czarne scenariusze. 

Opublikowano
1 minutę temu, wojtal24 napisał(a):

sprowadził się za PiS czy już za PO ?😉🤭😆😆😆

A nie wiem kto tam rządził,  ale społeczeństwo tam się poddało imigrantom muzułmański.. policja nie zagląda do ich dzielnic. Jakiś ośrodek mu zrobili w dość bliskim sąsiedztwie to zaczęły się rabunki i morderstwa

Opublikowano
26 minut temu, Łolek napisał(a):

Żeby było bliżej to bym mógł z tobą iść do pomocy 😉

W ciągu dwóch dni tak ,  bez ogłoszenia ludzie  się jakoś dowiedzieli że myślę o zakończeniu no i za takie pieniądze si długo nie zastanawialiśmy z żoną 

Z Soboty ,Bedlna Łęczycy 🙆

jak rozmawiam z ludźmi to dużo robi tak jak Ty że kończy hodowle mlecznych. mlodzi nie chcą przejmować hodowli mlecznych 

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v