Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
4 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

American dream :

Ale po co o tym wspominać 😒

Przecież i u nas jest tylko pięknie, gdy tv nadaję i byle jaki serial nowoczesny. 

Jakby bieda nie istniała i ludzie w wynajętych norach i blokach obdartych nie egzystowali, a alkoholizm i narkomania nie istniała 😒

Opublikowano
9 minut temu, HF86 napisał(a):

Ale po co o tym wspominać 😒

Przecież i u nas jest tylko pięknie, gdy tv nadaję i byle jaki serial nowoczesny. 

Jakby bieda nie istniała i ludzie w wynajętych norach i blokach obdartych nie egzystowali, a alkoholizm i narkomania nie istniała 😒

Takiego czegoś to raczej nie ma w najgorszym mieście w PL, nawet w Polsce B.

Opublikowano
58 minut temu, slawek74 napisał(a):

Ale jaka to praca 🤦

Sławek, jak Ty mnie kiedyś odwiedzisz, to w pierwszej kolejności Cię wsadzę do ciapka i gnój spod wiaty wytargasz. A potem pogadamy

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Zimą po śniegu weź tego bb i jedź 

To Ty zimą nawozy rozsiewasz? Może jakbyś ciapkiem nie siał i miał większy rozsiewacz, to byś się wyrobił🤔...pryskasz też po śniegu🤔

Też coś zimą wożę i też się da🤷

Godzinę temu, Nieustraszony1044 napisał(a):

Podniósł bb do góry 🤭

O...jaki żartowniś się z Marcina zrobił🧐...czyżby...pobrumbrał troszeczkę 🤔

Siemanko wszystkim🤝, tym bardziej rozwojowym i tym bardziej zacofanym...3°...

• Haha 2
Opublikowano
12 godzin temu, kizak napisał(a):

Młody w jakiejś firmie zatrudnil się co jakieś cewki skladają  ,a że studia zaczął ,to te 3 zmiany ,to .

Neotech jeszcze jest co same cewki/dławiki robią ale to obrzeża miasta  , z roboty na Politechnike to faktycznie rzut beretem 

• Like 1
Opublikowano
33 minuty temu, Krzysztof81 napisał(a):

Takiego czegoś to raczej nie ma w najgorszym mieście w PL, nawet w Polsce B.

hvja wiesz znaczy w d byłeś i g widziałeś jak o biedzie nie słyszałeś 

24 minuty temu, Łolek napisał(a):

1'szron potężny 

Cześć wszystkim 🤝 

dobrze że o r nie zapomniałeś 

1 godzinę temu, Krzysztof81 napisał(a):

Do tego jakieś farenchajty, stopy, mile, galony i inne ch*je. 

te galony no nawet spoko , olej kupisz jaki chcesz i filtry i inne dvperele

Opublikowano
41 minut temu, HF86 napisał(a):

Są miejsca gdzie mało lepiej. 

Bloki popegieerowskie, czy kamienice czynszowe socjalne na obrzeżach. Tylko że tam mało kto zagląda. 

Warszaska Praga tak wyglądała 30 lat temu , ul Targowa , Ząbkowska teraz jest to miejsca ,, modne '' w stolicy . Każda wioska kiedyś tak wygladała , sklep i pełno ,, żuli '' nie wyglądali lepiej jak ci z amerykańskiej ulicy .

Opublikowano
42 minuty temu, marulekk napisał(a):

Zależy jaki masz plan dnia

To było zastanawianie się czy wstawać już...

Ale już po rozmyślaniach.

Bycki nakarmione, tera ja...

Plan dnia... dokończyć to co rozpoczęte...

Opublikowano
39 minut temu, Qwazi napisał(a):

Sławek, jak Ty mnie kiedyś odwiedzisz, to w pierwszej kolejności Cię wsadzę do ciapka i gnój spod wiaty wytargasz. A potem pogadamy

Kurna...bym rozumiał jak byś Zetora tak wychwalał...no ale gdzie ciapka...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v