Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To że mała czarna to piguła jest? Powinna mieć nick małabiała.

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Na ile emerytury możesz tam liczyć w służbie zdrowia jako siostra?

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja nie wiem ile mogę, czy w ogóle mogę, a nawet, czy chcę

Pewnie już tego nie sprawdzisz 😲

Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dlatego idę w kierunku takim, żeby zielone się samo nawoziło tym co bydło tam zostawi. Wogóle to by było fajnie, gdyby zostały same zielone grunty, ale to mi nie wyjdzie, więc na te orne co zostaną będzie szedł obornik od młodzieży opasowej. Mam w głowie pewną koncepcję i dążę. Ziemię mam słabą więc wydaje się to dobry kierunek. Co wyjdzie się okaże, bo zamierzenia zamierzeniami a rzeczywistość rzeczywistością 

Są...oczekiwania😉🤭

Możesz liczyć na siebie dopóki jesteś w stanie sprostać własnym oczekiwaniom. Innymi słowy, dopóki jesteś w sile wieku i w dobrym zdrowiu...

dobry kierunek szczesliwe krowy 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie idź tą drogą 

Nie idź tą drogą 

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja nie wiem ile mogę,

sie zapytaj tej swojej co by wolała 

4 razy po 2 razy czy 8 razy raz po raz 

Godzinę temu, Buszmen11 napisał(a):

Domowe wieczorne spa Ci zafunduje za to że tak dzielnie znosiłaś jego chorobę

jakby @malaczarna miała ochote to zapraszam na wspólną kąpiel , wanna już prawie gotowa

IMG_20241020_155713.jpg

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

dobry kierunek szczesliwe krowy 

Mi panie z agencji, powiedziały wprost przy kontroli dobrostanu, żebym nie klamał, bo i tak nie wypuszczam krów na wybieg zimą. To nie na nasz klimat. 

Może tam u Kwasiego łagodne zimy, ale jeszcze zawsze ktoś skorzysta z okazji, żeby zrobić na złośc i przerwie ogrodzenie i potem szukaj wiatru... Dobry pomysł na biznes, ale z ww powodów niepospolity

Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Ooo dużo jest? 

Ooo dużo jest? 

Zobaczymy. 

Ze dwa kilo uzbierałem w 3 miejscówkach. Jak na początek to fajnie.

Na koniec  obrodziło w prawdziwki. 18szt wpadło i parę sztuk zostawiłem bo papucie. Chyba nikt tam nie chodzi 

IMG_20241020_161433_0.jpg

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał(a):

To że mała czarna to piguła jest? Powinna mieć nick małabiała.

jak chce żeby mąż jej swoją sondę do pomiaru temperatury wsadził głęboko to powinna sie nazywać małaniebieska 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Idę se rozpalić żebym nie zmarzł 🫣

17294387162662313995510000064035.jpg

Niedawno podjechał 🙂

nawet zgadlem

Teraz, konteno napisał(a):

jak chce żeby mąż jej swoją sondę do pomiaru temperatury wsadził głęboko to powinna sie nazywać małaniebieska 

weź  to wyjaśnij lub rozwiń  bo nie rozumie o co Ci chodzi 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał(a):

Nie idź tą drogą 

Ja bardziej w kontekście renty wdowiej. Dlatego nie szukam panny na Krusie, tylko nfz, ewentualnie rachunkowość, bankowość, adwokatura lub prokuratura. I koniecznie starszą, ale też nie za dużo, żeby nie trąciła za bardzo myszką 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

Mam wątpliwości 🫢

czy Tomek w nogach czy piesek 🤭😆

Ja bardziej w kontekście renty wdowiej. Dlatego nie szukam panny na Krusie, tylko nfz, ewentualnie rachunkowość, bankowość, adwokatura lub prokuratura. I koniecznie starszą, ale też nie za dużo, żeby nie trąciła za bardzo myszką 

w realnej rozmowie z kobietami też tak malpujesz? 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

i tak nie wypuszczam krów na wybieg zimą. To nie na nasz klimat. 

Może tam u Kwasiego łagodne zimy, ale jeszcze zawsze ktoś skorzysta z okazji, żeby zrobić na złośc i przerwie ogrodzenie i potem szukaj wiatru... Dobry pomysł na biznes, ale z ww powodów niepospolity

Jest to pewna niedogodność, ale nie nie do pokonania. Jakbyś wypasał, to byś wiedział 🤷

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v