Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

To że mała czarna to piguła jest? Powinna mieć nick małabiała.

2 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Na ile emerytury możesz tam liczyć w służbie zdrowia jako siostra?

Opublikowano
10 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja nie wiem ile mogę, czy w ogóle mogę, a nawet, czy chcę

Pewnie już tego nie sprawdzisz 😲

Opublikowano
Godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Dlatego idę w kierunku takim, żeby zielone się samo nawoziło tym co bydło tam zostawi. Wogóle to by było fajnie, gdyby zostały same zielone grunty, ale to mi nie wyjdzie, więc na te orne co zostaną będzie szedł obornik od młodzieży opasowej. Mam w głowie pewną koncepcję i dążę. Ziemię mam słabą więc wydaje się to dobry kierunek. Co wyjdzie się okaże, bo zamierzenia zamierzeniami a rzeczywistość rzeczywistością 

Są...oczekiwania😉🤭

Możesz liczyć na siebie dopóki jesteś w stanie sprostać własnym oczekiwaniom. Innymi słowy, dopóki jesteś w sile wieku i w dobrym zdrowiu...

dobry kierunek szczesliwe krowy 

• Thanks 1
Opublikowano
3 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Nie idź tą drogą 

Nie idź tą drogą 

Opublikowano
8 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja nie wiem ile mogę,

sie zapytaj tej swojej co by wolała 

4 razy po 2 razy czy 8 razy raz po raz 

Godzinę temu, Buszmen11 napisał(a):

Domowe wieczorne spa Ci zafunduje za to że tak dzielnie znosiłaś jego chorobę

jakby @malaczarna miała ochote to zapraszam na wspólną kąpiel , wanna już prawie gotowa

IMG_20241020_155713.jpg

• Haha 4
Opublikowano
Teraz, wojtal24 napisał(a):

dobry kierunek szczesliwe krowy 

Mi panie z agencji, powiedziały wprost przy kontroli dobrostanu, żebym nie klamał, bo i tak nie wypuszczam krów na wybieg zimą. To nie na nasz klimat. 

Może tam u Kwasiego łagodne zimy, ale jeszcze zawsze ktoś skorzysta z okazji, żeby zrobić na złośc i przerwie ogrodzenie i potem szukaj wiatru... Dobry pomysł na biznes, ale z ww powodów niepospolity

Opublikowano
Godzinę temu, malaczarna napisał(a):

Ooo dużo jest? 

Ooo dużo jest? 

Zobaczymy. 

Ze dwa kilo uzbierałem w 3 miejscówkach. Jak na początek to fajnie.

Na koniec  obrodziło w prawdziwki. 18szt wpadło i parę sztuk zostawiłem bo papucie. Chyba nikt tam nie chodzi 

IMG_20241020_161433_0.jpg

Opublikowano
9 minut temu, 6465 napisał(a):

To że mała czarna to piguła jest? Powinna mieć nick małabiała.

jak chce żeby mąż jej swoją sondę do pomiaru temperatury wsadził głęboko to powinna sie nazywać małaniebieska 

Opublikowano
3 minuty temu, 6465 napisał(a):

Idę se rozpalić żebym nie zmarzł 🫣

17294387162662313995510000064035.jpg

Niedawno podjechał 🙂

nawet zgadlem

Teraz, konteno napisał(a):

jak chce żeby mąż jej swoją sondę do pomiaru temperatury wsadził głęboko to powinna sie nazywać małaniebieska 

weź  to wyjaśnij lub rozwiń  bo nie rozumie o co Ci chodzi 

• Haha 1
Opublikowano
6 minut temu, malaczarna napisał(a):

Nie idź tą drogą 

Ja bardziej w kontekście renty wdowiej. Dlatego nie szukam panny na Krusie, tylko nfz, ewentualnie rachunkowość, bankowość, adwokatura lub prokuratura. I koniecznie starszą, ale też nie za dużo, żeby nie trąciła za bardzo myszką 

• Haha 1
Opublikowano
Teraz, Łolek napisał(a):

Mam wątpliwości 🫢

czy Tomek w nogach czy piesek 🤭😆

Ja bardziej w kontekście renty wdowiej. Dlatego nie szukam panny na Krusie, tylko nfz, ewentualnie rachunkowość, bankowość, adwokatura lub prokuratura. I koniecznie starszą, ale też nie za dużo, żeby nie trąciła za bardzo myszką 

w realnej rozmowie z kobietami też tak malpujesz? 

Opublikowano (edytowane)
17 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

i tak nie wypuszczam krów na wybieg zimą. To nie na nasz klimat. 

Może tam u Kwasiego łagodne zimy, ale jeszcze zawsze ktoś skorzysta z okazji, żeby zrobić na złośc i przerwie ogrodzenie i potem szukaj wiatru... Dobry pomysł na biznes, ale z ww powodów niepospolity

Jest to pewna niedogodność, ale nie nie do pokonania. Jakbyś wypasał, to byś wiedział 🤷

Edytowane przez Qwazi
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v