Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
47 minut temu, Qwazi napisał(a):

Ostrewkami chciałeś handlować 🤔...to się niekoniecznie uda🤷

A tobie jak te pieniądze spadają jak manna? Możesz na priw

6 minut temu, 6465 napisał(a):

Powiem wam że autobusem całkiem przyjemnie się podróżuje . Można pozwiedzać widoki i poczytać co tu smarujecie. 

17291508989933383003935066668931.jpg

Co robiłeś w pieninach?

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano
58 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Jak mi zdradzisz sposób jak można dojść do pieniędzy, specjalnie o nie nie zabiegając i się to sprawdzi u mnie to wyślę ci oryginalną śliwowicę łącką. Ale nie taki wynajmij usługę i trzymaj krowy w śniegu, albo poszukaj bogatej panny

Jest tylko musisz mieć dojście do miękkiej starej cegły i soli drogowej

7 minut temu, 6465 napisał(a):

Powiem wam że autobusem całkiem przyjemnie się podróżuje . Można pozwiedzać widoki i poczytać co tu smarujecie. 

17291508989933383003935066668931.jpg

Jacusia tam gdzieś nie spotkałeś?

Opublikowano
1 minutę temu, Kowalsky30 napisał(a):

Trzymam bydło prawie na śniegu 🤷...nic mi nie spada jak manna. Po prostu pieniądze nie są dla mnie najważniejsze. A im mniej się nimi przejmuje tym lepiej, bo przez to przychodzą z mniejszą ilością poświęconej uwagi. Krótko mówiąc im masz niższe koszty (bo praca i poświęcony czas to też koszt ), tym więcej zyskujesz🤷. Cała sztuka polega na tym, żeby zrobić, a się nie narobić i zarobić 🤷

Opublikowano
23 minuty temu, Kowalsky30 napisał(a):

Co robiłeś w pieninach?

Ja w Bieszczadach byłem. W celach służbowych.

23 minuty temu, Buszmen11 napisał(a):

Jest tylko musisz mieć dojście do miękkiej starej cegły i soli drogowej

Jacusia tam gdzieś nie spotkałeś?

Nie. Pewnie z ogarem siedzą w jednym zakładzie. 

• Haha 2
Opublikowano
36 minut temu, Qwazi napisał(a):

Trzymam bydło prawie na śniegu 🤷...nic mi nie spada jak manna. Po prostu pieniądze nie są dla mnie najważniejsze. A im mniej się nimi przejmuje tym lepiej, bo przez to przychodzą z mniejszą ilością poświęconej uwagi. Krótko mówiąc im masz niższe koszty (bo praca i poświęcony czas to też koszt ), tym więcej zyskujesz🤷. Cała sztuka polega na tym, żeby zrobić, a się nie narobić i zarobić 🤷

Kurła to byczek

16 minut temu, Bogdan_ja napisał(a):

za pchły chyba 🤣

Cześć tam. Jak się odnajdujesz w nowej szacie?

Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał(a):

Pieniądze szczęścia nie dają 🤷...wystarczy ich taka ilość, aby sobie żyć spokojnie...zabieganie o nie to dodatkowy wysiłek...ale jakbyśmy se chcesz, to możesz np zacząć eksportować na Podlasie oscypki, później rozszerzysz teren działania o Mazury i Pomorze i będziesz potentatem...oscypek nad jeziorem będzie miał branie🤷

Tera po redyku to już chyba i owce zapuszxzone?

45 minut temu, Qwazi napisał(a):

Obyśmy nigdy nie byli tak biedni że zostaną nam tylko pieniądze....

• Like 2
Opublikowano
Godzinę temu, 12Pafnucy napisał(a):

Się Tusek stara, a narzekają...

I gdzieś plotki słyszałem że te wozy strażackie co podostawali za frekwencję w wyborach finansowane były z funduszu sprawiedliwości że to wszystko nielegalne , jeszcze Ryśkowi Tusek wóz sikawkowy zabierze

• Haha 1
  • Sad 1
Opublikowano
47 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Kurła to byczek

Jak byczek🤔...to Ty nie potrafisz płci cielaka rozpoznać 🤔🤦...czy to może zawiniła babka🤔...

42 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Tera po redyku to już chyba i owce zapuszxzone?

Całkiem możliwe 🤷 

42 minuty temu, gregor1284 napisał(a):

Obyśmy nigdy nie byli tak biedni że zostaną nam tylko pieniądze....

Amen

Opublikowano
17 minut temu, Kowalsky30 napisał(a):

Ja. Babka dziś odkryła🤦‍♂️

To chyba o hodowli dalej należy rozmawiać z... babką 🤔...weź no jej jakie konto zorganizuj...to umiesz🤷

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v