Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, kizak napisał:

Sam sobie te plastusie robiłeś ,czy ktoś Ci ,takiego blina nawet przy nieprzewiędniętej trawie zrobić ,to trzeba się postarać 

Sam

Wczoraj były okrągłe 

Ale wczoraj rano

Przegniją i będzie dobrze, tylko sznurek wyjmę, przyda się 

1 godzinę temu, slawek74 napisał:

do mnie tylko 10mm doleciało... i tak za każdym razem okradasz mój deszcz 🤦

To Ty mój ściągasz 😉

Opublikowano
33 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

... koniecznie...

Dawaj Pafnucy fajnie jest na tym banie 🤭 

Auto zatankowane, piniondze w portfelu, trza iść spać żeby w nocy wstać jechać na zakupy 👋

5 minut temu, Karol6130 napisał:

Sam

Wczoraj były okrągłe 

Ale wczoraj rano

Przegniją i będzie dobrze, tylko sznurek wyjmę, przyda się 

To Ty mój ściągasz 😉

Rozwiń i w pryzmę ubij 

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Belaruss820 napisał:

Ile się takich u rodziców na gospodarstwie porodziło. Jedne z moich ulubionych ras,ten widać że trochę mieszaniec ale i tak "stalowy". Przywiozłem kilka lat temu kotkę żeby mieć jakieś fajne kociaki to pobyła może z tydzień i ktoś ją rozjechał 

Moja  mieszaniec. Nie miała nigdy szarych dzieci. Morduje wszystko myszy ptaki, chomiki i wiewiórki. Kiedyś małego zająca przynisola.

Opublikowano
29 minut temu, Tomasz0611 napisał:

A stopka gdzie bo nie widać ? Mój KM180 niby stoi bez stopki, ale średniosilna osoba jak nie ma stopki to go przewróci.

Leży pod ścianą🤭

Dwa razy się przestawiałem by stabilny grunt złapać. No ale widać nie pykło. Gdybym koło opuścił to by stał, ale ryłem szwagrowi pod sad to było wysoko i zrobiło wagę. 

Opublikowano
Przed chwilą, Agrest napisał:

Leży pod ścianą 🤭

To już wiesz kogo obwiniać ;) Ja swojego bez stopki nie zostawiam, bo stoi w garażu obok siewnika i opryskiwacza, za duże szkody mogły by być przy ewentualnej wywrotce.

Opublikowano
37 minut temu, pedro2 napisał:

Jak nie ma.

To po co caculka.

Jest wiele innych bardziej pożytecznych sposobów na lokowanie pieniążków 

Daj Panie jak najprędzej żeby wprowadzili, bydlaki do żyda i gratis pieniążek by się wzięło. 

Pewnie z 5tys by dały 🤔 

Tyle że pieniądze mnie nie bawią już 

Poprostu są bądź ich nie ma

Opublikowano
10 minut temu, szymon09875 napisał:

piniondze w portfelu, trza iść spać żeby w nocy wstać jechać na zakupy 

Oporowiec zakupowy🤭

1 minutę temu, radekz200 napisał:

Karol ile kosztują te lance rozkładane hydraulicznie 

Krukowiak 800l cena z dzisiaj 62 netto

600l 57 netto

Miał podesłać ceny katalogowe

Prasa 172 brutto 

Tylko to cena prasy na już, 3 pasy

• Haha 1
Opublikowano
kizak napisał:

4 minuty temu, Desperado napisał:

Nie za dużo tego chlania? wiesz że alkohol to zguba ludzkości?

,,Alkohol pity z umiarem ,nie jest szkodliwy nawet w największych ilościach'':|

z ,,imiarem, 🤔 a nie z ,,Rozumem,, 🤔 znałem gościa co Rozum miał nazwisko 🤭 lubił wychlać 😁

• Haha 1
Opublikowano
5 minut temu, Karol6130 napisał:

Tyle że pieniądze mnie nie bawią już 

Poprostu są bądź ich nie ma

Taki etap każdego rolasa. 

Zacznij bawić się życiem i żyć z gospodarki zamiast dla niej. 

• Like 3
Opublikowano
Qwazi napisał:

15 godzin temu, superfarmer02 napisał:

Biegi też ma przerobione? 

Wydaje mi się, że trochę jest podniesiona dźwignia, ale się nie przyglądałem dokładnie 

15 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Ty to jesteś szczęściarz 🤷😎,

Żadne szczęście. Kto szuka ten znajdzie🤷

Zielony ciągnik z ptzyczepą serwerów już dojechał, zatem witajta🤝...13° i słonecznie we Centrum tera je

chyba pomarańczowy ten ciągnik

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, Karol6130 napisał:

Ostatnio Zośka płaciła, nawet poniekąd to podobało mnie się 

O qrła, będę drugi @12Pafnucy😉

Bez nogi nie ustoi?

No to do pełna proszę 

143l

20241011_195253.jpg

Jam ostatnio też powiedział zem bankrut i potrzebuje utrzymania 🤣

Edytowane przez szymon09875
  • Like 1
Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

żyto na bez orce po kukurydzy 😛 miesiąc od siewu, może do zimy po wschodzi 

IMG_5918.jpeg

ale jaki komputer bo to też ma znaczenie 😛

Control panel 7, 

Drugdruga oferta z  Brawo 180S i tu cena 36tus netto

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

żyto na bez orce po kukurydzy 😛 miesiąc od siewu, może do zimy po wschodzi 

IMG_5918.jpeg

Ciulowy siewnik. Jak bez brony wirowej i tańszy od 200tys to nie powschodzi🤣

A tak wogóle to na tą chwilę wygląda na to że wczesny siew będzie lepszy w tym roku.

Jęczmień siany 18 września , o 5 dni później niż rok temu a różnica kolosalna. A ciepła w prognozach brak

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v