Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
pedro2 napisał:

4 godziny temu, wojtal24 napisał:

atam do Białej co te traktory sprzedają?

są korki na tej obwodnicy Łomży?

Puchy panie 🙆 

Dzisiaj jechałem o 15 

Oporem idzie 

IMG_20241009_133957_2~2.jpg

no Panie ale teraz to się śmiga

przeleciałem szybko aż milo

• Like 1
Opublikowano
1 minutę temu, Rolnik1973 napisał:

Weź te bezorki w pis  du 

W krzaki wyjep

A nie tak P0le marnować

No u Ciebie nie lepiej, zyski przepotezne z 2.5t z ha ...

10 minut temu, Rolnik1973 napisał:

Na vat dla tuska trzeba zarobić na Czyste P0wietrze

Weź zrezygnuj z tego czystego powietrza, nie dorabiaj Tuska VATem xD

Opublikowano

Jak się pluga wbić nie dało, to co z robisz 🤔

Może jeszcze kiedyś się dowiesz co to susza, a nie tylko z wnioskami latać, bo mniej pokropiło. 

• Like 3
Opublikowano
2 minuty temu, HF86 napisał:

🤔

Może jeszcze kiedyś się dowiesz co to susza, a nie tylko z wnioskami latać, bo mniej pokropiło. 

On się nigdy nie dowie, na żwirowni zawsze pług wejdzie w ziemię, nawet w najgorsza susze ...

• Like 1
Opublikowano

Tusk w końcu przyjdzie, zaznaczy placyk i zbuduję jakieś wysypisko śmieci. 

Nic tam się nie udaję, do wszystkiego dokładać, ludzie poniżej progu socjalnego żyją, także bardzo popieram ratowanie doraźne 😁

• Haha 2
Opublikowano
42 minuty temu, slawek74 napisał:

i co z tego kuszenia.... 🤭🤔

niestety sle ma jak radek 🤭😛 moim viconem w fobrym kawałku 5ha na godzinę 😛

Sławek dlaczego się śmiejesz z Radosława, że ma...mały sprzęt 🤔🫣

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, HF86 napisał:

Tusk w końcu przyjdzie, zaznaczy placyk i zbuduję jakieś wysypisko śmieci. 

Nic tam się nie udaję, do wszystkiego dokładać, ludzie poniżej progu socjalnego żyją, także bardzo popieram ratowanie doraźne 😁

Nie zbudują wysypiska, na takich terenach nie wiem czy mogą, bo przez taką ziemię szybko przesiąka i może zatruć wody głębinowe ... Jakiś fabryk czy magazynow też w takich miejscach nie będą chcieli budować bo i po co ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
18 minut temu, HF86 napisał:

Na ekoschemat? Tez ustalili parę groszy

18 minut temu, HF86 napisał:

Dzień dobry. Ciepło i słonecznie idealna pogoda na grzyby

Opublikowano
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Nie zbudują wysypiska, na takich terenach nie wiem czy mogą, bo przez taką ziemię szybko przesiąka i może zatruć wody głębinowe ... Jakiś fabryk czy magazynow też w takich miejscach nie będą chcieli budować bo i po co ...

Fabryka? Jakikolwiek przemysł?! U nas nic nie ma tylko biedronki

3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

2 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Wczoraj byłem, to już dużo mniej grzybów niż jeszcze przed weekendem czy we wtorek.

Etat mnie hamuje. W sobotę wychodne

Opublikowano
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Dzień dobry...i znowu bez męża 🤔...z kolegą 🤔...a Rysiek też o lesie pisał 🤔

• Haha 2
Opublikowano
1 godzinę temu, Łolek napisał:

I po co na co komu,? Koniecznie potrzebujesz drugiej osoby 

Też tak kiedyś ganiałem , po czterdziestce trochę się w głowie zmieniło 

Trzeba mieć też czas wolny dla niej

54 minuty temu, slawek74 napisał:

i co z tego kuszenia.... 🤭🤔

niestety sle ma jak radek 🤭😛 moim viconem w fobrym kawałku 5ha na godzinę 😛

Trzeba było brać potingera jak szwagier tego co brałeś bariery 

Było by więcej ha.

To tylko 100 parę netto, plus 150000 za to żeby szerzej grabiła

Opublikowano
5 minut temu, malaczarna napisał:

Etat mnie hamuje. W sobotę wychodne

A koło stacji budują Dino. Jeden plus że po pieczywo nie będzie trzeba do biedronki jeździć tylko za miedzę przejść.

Opublikowano
28 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No u Ciebie nie lepiej, zyski przepotezne z 2.5t z ha ...

Weź zrezygnuj z tego czystego powietrza, nie dorabiaj Tuska VATem xD

Tomasz nie naśmiewają się z czyich słabych plonow bo swoich też możesz kiedyś nie doczekać 🤨

15 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dokładnie,  raczej takie obiekty bliżej centrum i na lepszych ziemiach które wam mogą odebrać 😎

• Haha 1
Opublikowano
17 minut temu, malaczarna napisał:

Ludzie rzucili się jak szczerbaci na suchary bo miało być ponad 400 za hektar bezorkowej a będzie 200.

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, GRZES1545 napisał:

Tomasz nie naśmiewają się z czyich słabych plonow bo swoich też możesz kiedyś nie doczekać 🤨

😎

Ja uprawiam ziemię a nie piaskownice ...  Gdybym miał takie gleby jak Rysiek to już dawno bym w polu nie grzebał ...

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
21 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Gdyby tania siła robocza była to warto postawić a i ruskie niedaleko. Dyrektywa wysiedleniowa przeszła to Rysiek nie zdąży zaprotestować

Opublikowano
11 minut temu, Belaruss820 napisał:

A koło stacji budują Dino. Jeden plus że po pieczywo nie będzie trzeba do biedronki jeździć tylko za miedzę przejść.

Gdzie Dino? Jeszcze tego nie było 

18 minut temu, Qwazi napisał:

Mam dość facetow. Chce odpocząć i sama się wybrać na grzybki.

18 minut temu, Qwazi napisał:

Mam dość facetow. Chce odpocząć i sama się wybrać na grzybki.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v