Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
1 godzinę temu, radekz200 napisał:

eeee kurła to tylko ja nie mam bramy otwieranej na pilota? 😱

a kable wiszą 😁

Ja też nie mam 

1 godzinę temu, Karol6130 napisał:

Cześć Panowie 

Janusz, podpisu nie będzie, jeszcze mnie nie zabiła 

Kurla...

• Like 1
Opublikowano
gregor1284 napisał:

eeee kurła to tylko ja nie mam bramy otwieranej na pilota? 😱

a kable wiszą 😁

Ja też nie mam 

bramy 🤔 ja mam 3 i wszystkie ręcznie...🤦🙆‍♂️🤭

Opublikowano
56 minut temu, Qwazi napisał:

A za to coś napisał...na drugi raz to napisz "spier...m, muszę pobyć sam i mi d..py nie zawracajta", a nie wypisujesz takie rzeczy, że tu się wszyscy zastanawiają co z Tobą😡

I denerwują że mienie przepadnie....

Opublikowano
44 minuty temu, marulekk napisał:

Jakby co to sam se przegnałem te byczki , siedźcie w domu i srajcie pod siebie zamiast pomagać 🥵

Ja pier**lę jaki ja słaby jestem , trzeba chyba te bydło sprzedać i iść w sadownictwo tam lżej

Na etat tam to się nic nie robi dopiero

Karol składasz na to nową modernizację?

A ja się załapie?

17 minut temu, slawek74 napisał:

bramy 🤔 ja mam 3 i wszystkie ręcznie...🤦🙆‍♂️🤭

A opłaca się?

12 godzin temu, GRZES1545 napisał:

Karpatka? Uwielbiam ....

Już brak wyniosłam do pracy

Opublikowano
23 minuty temu, slawek74 napisał:

ciekawe czy wałek namiękł 🤔 lżej by było rozbierać 🤔

Wałek do rozbierania niepotrzebny...najpierw trza rozebrać, a dopiero potem wałkiem operować...a jak namiękł to spęczniał i będzie na plus🤷😉🤭

...czy ja Ci muszę takie rzeczy tłumaczyć 🤦🤭

10 minut temu, malaczarna napisał:

Już brak wyniosłam do pracy

No tak...najpierw mąż, teraz...szef...jakby się wszystko zgadzało 😁

@Baks00 co myślisz Króliczku🤔

Opublikowano
4 minuty temu, marulekk napisał:

@12Pafnucy gdzie jesteś? zacząłem bez ciebie z obórki obornik wyrzucać bo ja się chyba już nie doczekam twojej pomocy też 

Ciepło dzisiaj🤷, a się z jakąś koleżanka umawiał, co kombinezonu nie ma🤷

Opublikowano
12 minut temu, Qwazi napisał:

Wałek do rozbierania niepotrzebny...najpierw trza rozebrać, a dopiero potem wałkiem operować...a jak namiękł to spęczniał i będzie na plus🤷😉🤭

Oby tylko szef mam jeszcze współpracowników większość to mężczyźni 

10 minut temu, marulekk napisał:

257643_print-trimmed-1.png

Nie martw się dla mnie też. Złożyłeś na wypas oświadczenie?

Opublikowano
21 minut temu, malaczarna napisał:

Mietek uważaj 🙆...

2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Ale cacko 

FB_IMG_1728292369269.jpg

Ci państwo to się chyba...posprzeczali🤔

Opublikowano
34 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie martw się dla mnie też. Złożyłeś na wypas oświadczenie?

Ja nie wypasam , moje byczki w zamknięciu ale od wiosny chyba będę im nieduże wybiegi robił przy oborze no chyba że Bruksela z Tuskiem w ogóle ekoschematy POucinają to nie będę się nawet pobawić w to

Opublikowano

Stawki na dobrostan zwierząt w kwietniu. Jak mi znowu przyjdzie poczekać do końca czerwca na unijna jałmużnę to też sobie nie będę zawracać gitary. Wtedy już tylko Lubin gryka i miododajne

Stawki na dobrostan zwierząt w kwietniu. Jak mi znowu przyjdzie poczekać do końca czerwca na unijna jałmużnę to też sobie nie będę zawracać gitary. Wtedy już tylko Lubin gryka i miododajne

Opublikowano
2 godziny temu, bezbarwny napisał:

Zastanawiałeś się nad tym, po co miałbym wymyślać? Żeby co? 
Z reguły rozpalamy rano. W zależności od temperatury na zewnątrz, wsypujemy od pół, do dwóch standardowych węglarek na ruszt. Na to trochę kartonu i drewek kilka szczapek. Ogień na karton, sterownik start  i to cała dobowa obsługa pieca. Jest jeszcze popiół, ale ten się wybiera, w zależności od zasypu, co dwa dni, albo jak teraz, raz w tygodniu. Przed zasypaniem węgla, lekko przemieszam pogrzebaczem tylko to co na ruszcie. Temperatura na piecu, to u mnie 41, a u Rodziców 44 stopnie. Rano w kuchniach, bo tam mamy termometry, nigdy nie spada poniżej 21 stopni u Rodziców i 20 u mnie. W szczycie grzania, odpowiednio, 25-26 w domku małym i 23-24 u mnie. 

Miłego dnia Desperado

Ale ja nie twierdzę że wymyślasz, po prostu wydaje mi się że mało idzie, może i tak jest jak mówisz, nie stawiam żadnych wyroków, ale ludzie różnie interpretują palenie, także tylko pytałem. Pozdrawiam.

Miłego dnia.

• Thanks 1
Opublikowano
1 godzinę temu, Qwazi napisał:

To chyba wzorcem baśni Andersena 

Królewna śnieżka i 7 Krasnoludkow....🤔

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v