Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
2 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

żona tak samo jak ja jest właścicielem dziecko przy takiej lokacie bo jest na umowie z bankiem ....i ma takie same praw jak ja ...po za tym mamy współwłasność ustawowa ..,więc pierdu ,pierdu jak tego nie ogarniasz ...

Ja nie ogarniam, czy Ty już nie wiesz co piszesz? Najpierw piszesz, że tylko TY masz dostęp do lokaty i tylko na Twoje konto można przelać pieniądze, a teraz odwracasz kota ogonem

obraz.png

Opublikowano
6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

nie wie czy wiesz ale rok temu przy większe inflacji było całe 4 % ...🤣

Przy większej inflacji rok temu można było zgarnąć 14-15%, ale nie na lokacie. A jeszcze niedawno zaklepać ponad 6% na najbliższe 3 lata. Także miłego zjadania majątku przez inflację

Opublikowano
2 godziny temu, Mateusz1q napisał:

zazdro, u mnie jako tako ale z jalowkami jakiś dziwny problem ze słabe ruje 

Aj tam...nie zazdraszczaj, nie ma czego...marchewki Panie jałóweczkom, marchewki😉

2 godziny temu, malaczarna napisał:

Trzeba mieć jakieś hobby

W sensie, że Ty bo pytasz, czy Rochu, bo... podgląda 🤔🤭

Opublikowano (edytowane)
11 minut temu, Tomasz0611 napisał:

No i co kłamiesz, przecież rok temu jakieś druczki drukowałeś i pokazywałeś że niby 6% masz xD Kowalsky ma na pewno gdzieś w archiwum X xD 

fakt rok temu było 6 a od początku tego miałem 4 o teraz od sierpnia 5 🤣🤣🤣🤣 po co tam bobek mam te druki dziecko 🤣🤣🤣

Screenshot_20231128-174207~2 (1).png

Edytowane przez Bogdan_ja
Opublikowano
5 minut temu, radekz200 napisał:

bOGDAN ma milion na koncie a szuka starych tapczanów na olx 😂😂😂😂

Oszczędzaniem się dorobił. I niepłaceniem AC🤭

Opublikowano
26 minut temu, Karol6130 napisał:

Lux wynik

Tylko że to kosztowne, i tych opon trochę jednak szkoda 

Właśnie, Radek ma już nowa plandeka?

Myślisz, że wynik za przyczyną badającej jest🤔

Opublikowano
piotrp88 napisał:

6 minut temu, Bogdan_ja napisał:

nie wie czy wiesz ale rok temu przy większe inflacji było całe 4 % ...🤣

Przy większej inflacji rok temu można było zgarnąć 14-15%, ale nie na lokacie. A jeszcze niedawno zaklepać ponad 6% na najbliższe 3 lata. Także miłego zjadania majątku przez inflację

piszesz o obligacjach ?

Opublikowano (edytowane)
12 minut temu, jacor73 napisał:

Ja nie ogarniam, czy Ty już nie wiesz co piszesz? Najpierw piszesz, że tylko TY masz dostęp do lokaty i tylko na Twoje konto można przelać pieniądze, a teraz odwracasz kota ogonem

obraz.png

wiem że tego nie ogarniesz że ja jestem głównym dysponentem i to ja zawieram umowę na siebie i żonę z bankiem ...bo takie mam prawo aby wstawić jako współwłaściciela lokaty kogo chce ...widać że nigdy nie miałeś kasy 🤣

12 minut temu, piotrp88 napisał:

to pokaż na czym to zgarnaes ...bo może i można zgarnąć ale i można ładnie d*pę umoczyć 🤣🤣🤣🤣a ja tam wolę mniej ale pewne 

3 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

piszesz o obligacjach ?

myślałem ija ale na dziś to nie ma interesu i tyle 

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
20 minut temu, radekz200 napisał:

bOGDAN ma milion na koncie a szuka starych tapczanów na olx 😂😂😂😂

radziu jaki ty nie rozumny 🤣...to z FB w gratisie od Moni z Galicji  takie rarytasy ....🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 kurka tobie to trza wszystko jak dzieciakowi narysować taki ty bystry 🤣

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

No co Wy?

Męskich nie ma?

Najpierw zamiast żeberek, karkówki czy golonki do piwa wybierają jakieś sery, potem zamiast piwa to piją jakieś napoje piwopodobne 0%, ach, dokąd zmierza ten świat ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bogdan_ja napisał:

wiem że tego nie ogarniesz że ja jestem głównym dysponentem i to ja zawieram umowę na siebie i żonę z bankiem ...bo takie mam prawo aby wstawić jako współwłaściciela lokaty kogo chce ...widać że nigdy nie miałeś kasy 🤣

Nie pogrążaj się już z tymi tłumaczeniami

Kurde, ale Ty masz wiedzę, skąd wiesz, że nie mam kasy🤔

Musze chyba jutro iść do banku po jakiś kredycik?

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, FarmerDyzio napisał:

czemu obligacje nie mają sensu ? wychodzą obecnie lepiej jak lokaty. tylko że środki zamrożone na dłuższy czas. ale oprocentowanie lepsze.

Cicho, bo boguś się dowie i będzie nas tu zalewał zdjęciami obligacji🤫

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, FarmerDyzio napisał:

czemu obligacje nie mają sensu ? wychodzą obecnie lepiej jak lokaty. tylko że środki zamrożone na dłuższy czas. ale oprocentowanie lepsze.

1 procent lepiej  daj spokój 😲

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v