Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A no cza będzie trochę pobiegać w zaprzęgu

U mnie śnieg ginie, ale szwagierka wymyśliła sobie że chce jeździć na sankach i mam ją ciągać 🤷 no i nic nie zrobisz, trza będzie ciągać 

Opublikowano
3 minuty temu, szymon09875 napisał:

U mnie śnieg ginie, ale szwagierka wymyśliła sobie że chce jeździć na sankach i mam ją ciągać 🤷 no i nic nie zrobisz, trza będzie ciągać 

Jak ładna szwagierka to ciągaj 😁

Opublikowano (edytowane)
54 minuty temu, HF86 napisał:

Ludzie myślą że funkcja dożywotnia. 

U mnie też będzie duże zamieszanie 😉

Jak są wybory to mówię że jak jest ktoś chętny to i oddaje tą dobroć, nie ma chętnych pieniędzy z tego nie ma va zawracanie d*py stale 

Edytowane przez Łolek
  • Like 1
Opublikowano

Minus dwa ,cisza ,śniegu jest ,sanki do kuligu są ,jakby się uparł ,to ze 3 składy by zrobil , pierwsze na zaczep jak z przyczepy ,następne łańcuchami pospinał ,ludzi pewnie  w moment by zebrał , tylko że się nie chce 🤷‍♀️,ale jakby kto z ,,rozrusznikiem'' przyszedł i rozpędził ,kto wie 😐 ,kierowca by się znalazł 😐 ,e tam idę poleżeć .

Opublikowano
46 minut temu, Tomasz0611 napisał:

On teraz TVP nie ogląda ... Teraz chociaż o strajkach mówią, kiedyś by nie było tematu ... Co najwyżej Kołodziejczaka by od wariatów powyzywali ...

Bo to był i jest idiota 

• Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Łolek napisał:

Bo to był i jest idiota 

A Telus "gaszący pożary w rolnictwie" metodą Brauna był normalny ?? 

Januszek Kowalski jako wice minister rolnictwa ?? Jedyne co lansował to bioelektrownie rolnicze ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano
10 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Do emerytury mają coś dorzucać.

No i prestiż się liczy. Taki sheryf ...

Tyle że bez rewolwerów...

Eee no jedną szczelbe mam 

9 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Widziałeś jak wczoraj masakrowali PiS byli premierzy?

Byli gdzie byli i kim byli i dla kogo byli 🤔

4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A Telus "gaszący pożary w rolnictwie" metodą Brauna był normalny ?? 

Januszek Kowalski jako wice minister rolnictwa ?? Jedyne co lansował to bioelektrownie rolnicze ...

Pod filmem na yt skomentowałem kretyna 

Opublikowano
4 minuty temu, Łolek napisał:

Pod filmem na yt skomentowałem kretyna 

Ostatni mój post na ten temat tutaj, bo to nie temat od tego, ale poprzednia władza nam się zwyczajnie śmiała w twarz dając takich ludzi do ministerstwa rolnictwa ...

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v