Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Nadal jest starym kawalerem?

raczej tak , kto na wioske na gospodarstwo dziś przyjdzie ? nawet jak kobieta nie bedzie w agro siedzieć to i tak chce żeby facet miał czas dla niej i na wspólny wypoczynek czego przy krowach nie ma , no i tym bardziej z teściami siedzieć chętna nie byłaby raczej 

• Like 1
Opublikowano
16 godzin temu, Qwazi napisał:

A w 2019 multi🤔

Za rzekome... z ogarkiem

Dnia 18.01.2019 o 16:28, soltys48 napisał:

Trochę  masz racji Jacku

Jednak zmorą także są multikonta 

Dnia 18.01.2019 o 16:40, Bartek933 napisał:

Np marko i ławriok 

Dnia 5.03.2019 o 15:59, sumek666 napisał:

Ciekawe ile wcieleń mial juz markokolo. Bo chyba co miesiac ma nowe konto

Dnia 5.03.2019 o 20:09, Gość napisał:

Marko-Kolo jest tylko jeden :D

Dnia 5.03.2019 o 20:11, Gość napisał:

Taaa , tyle że pod kilkoma nickami ...🤣

Dnia 3.04.2019 o 07:33, Andrzej28 napisał:

@yacenty pytanie czy jeden użytkownik może posiadać kilka kont o takich nick ?: @ogarek, @ObserwatorXX , @łorawiok , @marko1970 , @MLesner , @lem1991 , @marko-koIo ,chyba to i tak nie są wszystkie nick jednego użytkownika.Moderatorzy i Ty dajecie pozwolenie na takie coś .

Dnia 3.04.2019 o 07:39, Gość napisał:

Dziadzio ma dużo "kolegów" :P i dlatego tyle kont . :D

Dnia 3.04.2019 o 08:09, Gość lem1991 napisał:

A co ja tu robię ? O.o. Oj Marko, nie będzie zadowolony jak to przeczyta, oj będziesz się miał z pyszna Andrzeju. :| 

Dnia 3.04.2019 o 08:11, sumek666 napisał:

Ty cwaniaczek za 3 groszy masz standardowy zestaw tematów wyżej wymienionych oraz portret psychologiczny podejrzanego idealnie pasuje do Ciebie 

Opublikowano
20 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Jeśli ci się spodoba lektura dam więcej. Czytaj od drugiej strony. "Gość"

Dziękuję bardzo...nie skorzystam🤷

6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Za rzekome... z ogarkiem

A cóż innego mogłeś napisać 🤷

6 minut temu, Kowalsky30 napisał:

@yacenty pytanie czy jeden użytkownik może posiadać kilka kont o takich nick ?: @ogarek, @ObserwatorXX , @łorawiok , @marko1970 , @MLesner , @lem1991 , @marko-koIo ,chyba to i tak nie są wszystkie nick jednego użytkownika.Moderatorzy i Ty dajecie pozwolenie na takie coś .

Tu👆 jest jakaś połowa Twoich🤔

Opublikowano
1 minutę temu, Qwazi napisał:

A cóż innego mogłeś napisać 🤷

Tak było. Ja byłem nowy nikt nie kojarzył, a marko rozrabiał od dawna i dostałem bana z notatką multikonto marko-kolo.  A on spokojnie pisał na nowym ogarek

Opublikowano
2 godziny temu, Qwazi napisał:

Myślałem, że Ty do Piątnicy 🤔..

🤷l🤔

Kiedy tak mówiłem 

Opublikowano
16 minut temu, Michal2399 napisał:

Kiedy tak mówiłem 

Nie twierdzę, że mówiłeś tylko, że tak myślałem 🤷

14 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Na Pis dej

Nie dom...

18 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Tak było. Ja byłem nowy nikt nie kojarzył, a marko rozrabiał od dawna i dostałem bana z notatką multikonto marko-kolo.  A on spokojnie pisał na nowym ogarek

Nawet jeśli, wszystko prowadzi do stwierdzenia, że inaczej odpowiedzieć nie bardzo mogłeś 🤷

Opublikowano
5 godzin temu, 6465 napisał:

@soltys48 i @szymon09875  jadę za tydzień w wasze strony.

Może już wrócę do tego czasu ;)

5 godzin temu, malaczarna napisał:

Robię sama w domu. Nie wiem jak można ciągle jeść te marketowe obiady.

Robię sama w domu. Nie wiem jak można ciągle jeść te marketowe obiady.

A daj spokój to lepiej się utopić chyba 🤭

4 godziny temu, 6465 napisał:

Z Poznania do piły to jest droga ekspresowa? Nie wiem czy jechać na Poznań, czy Toruń Bydgoszcz?

Toruń Bydgoszcz jedź

• Thanks 1
Opublikowano
46 minut temu, 6465 napisał:

To nie ta miejscowość co pisałem. To jeszcze dalej kurde.  Brzeżno w pow. Świdwińskim 

To i tak najlepiej na Bydgoszcz i Wałcz, Poznań sobie odpuść nawet jakbys chciał wracać bo Oborniki tak zakorkowane że po 6 rano jedzie się ponad godzinę 

• Thanks 1
Opublikowano
36 minut temu, gregor1284 napisał:

Aaa. Będę dziś w waszym brzegu to wezmę Radka to się dobijeta

Mówię wymiana była, nie chlanie

Dżentelmeni od czwartkowego południa nie zaczynają.

Radka 🤦

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v