Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie ustalałem tego. Wstyd wstyd wstyd. Niby mało tych ochotników ale do robienia zdjęć i wrażenia w dupe wójtowi to zawsze świta jest. Nawet mówiłem do znajomego że gdyby dostali alarm że zdjęcia robią to zaraz 3 z jednego domu by było szybciej od raportu 

Trzeba towarzystwo pogonić. U mnie starą klikę rozgonoli, młodzi teraz straż objęli. Do KSRG weszli, nowe auto dostali, garaże postawili, trzeci wóz obiecany. Na akcje zawsze ma kto jechać nawet dwoma autami.

41 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Sprawdziłem na OLX ile kosztują podobne, za 35k po znajomości mogę ci swoją sprzedać ;) Nowa podłoga i zabudowa na 85cm, hamulce i kwit jest, wywrot nie cieknie.

Po tyle to pronarke można wyrwać

Opublikowano
1 godzinę temu, malaczarna napisał:

Nie mogę pojąć o co chodzi

No patrz. Ja prosty chłop małorolny i fizyczny wszystko rozumiem, a ty wielka pani służba zdrowia po szkołach i nie wie

Pafnucy śpisz?

Opublikowano
13 minut temu, radekz200 napisał:

Pedruś ale to ty żyjesz z mamusią pod jednym dachem 😛😛 pewno jeszcze i telefon na nią stoi 

i z tatusiem

I co wg Ciebie to mi umniejsza, że starymi schorowanymi rodzicami się zajmuję?  

Ty jednak jesteś pojebany do kwadratu 🤦 

W ciągu kilku dni po przepisaniu gospodarki i domu miałem również w urzędach wszystkie media przepisane. Tak jak się należy.

U nas lodówka wspólna, nikt nikomu nie wydziela, kuchnia też, kobita robi jak u siebie.

Nie ma potrzeby uciekać i traktować jak wrogów. Choć czasem coś odwalą, nie przemyślą, coś powiedzą to i tak do stołu razem siadamy. 

• Like 5
Opublikowano
Buszmen11 napisał:

4 minuty temu, gregor1284 napisał:

Nie ustalałem tego. Wstyd wstyd wstyd. Niby mało tych ochotników ale do robienia zdjęć i wrażenia w dupe wójtowi to zawsze świta jest. Nawet mówiłem do znajomego że gdyby dostali alarm że zdjęcia robią to zaraz 3 z jednego domu by było szybciej od raportu 

Trzeba towarzystwo pogonić. U mnie starą klikę rozgonoli, młodzi teraz straż objęli. Do KSRG weszli, nowe auto dostali, garaże postawili, trzeci wóz obiecany. Na akcje zawsze ma kto jechać nawet dwoma autami.

41 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Sprawdziłem na OLX ile kosztują podobne, za 35k po znajomości mogę ci swoją sprzedać ;) Nowa podłoga i zabudowa na 85cm, hamulce i kwit jest, wywrot nie cieknie.

Po tyle to pronarke można wyrwać

To nie takie proste pogonić, jak młodych mało/nie mówią jednym głosem to takich starych grzybów nie ruszą, nawet jak któryś podda na walnym pod głosowanie to nie przebiją...

Opublikowano
1 minutę temu, pedro2 napisał:

i z tatusiem

W ciągu kilku dni po przepisaniu gospodarki i domu miałem również w urzędach wszystkie media przepisane. Tak jak się należy.

U nas lodówka wspólna, nikt nikomu nie wydziela, kuchnia też, kobita robi jak u siebie.

Nie ma potrzeby uciekać i traktować jak wrogów. Choć czasem coś odwalą, nie przemyślą, coś powiedzą to i tak do stołu razem siadamy. 

A cię zapiekło, że aż zacząłeś się tłumaczyć, sam go podszczypujesz

Opublikowano
pedro2 napisał:

13 minut temu, radekz200 napisał:

Pedruś ale to ty żyjesz z mamusią pod jednym dachem 😛😛 pewno jeszcze i telefon na nią stoi 

i z tatusiem

Jak ktoś ma młodych rodziców to tego nie zrozumie jak to jest mieć takich w jesieni życia i dodatkowo gdy choróbska się przyplatają...

• Like 1
Opublikowano
4 minuty temu, pedro2 napisał:

i z tatusiem

Daj spokój...jemu właśnie o to chodzi...

7 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja prosty chłop małorolny i fizyczny

Hmmmm🤔...

• Like 1
Opublikowano
7 minut temu, pedro2 napisał:

i z tatusiem

ooo to ty z kobietą pod jednym dachem bez ślubu żyjesz??   

czekaj czekaj a to nie ty zarzucałeś kiedyś sołtysowi takie wybryki? 😂

Opublikowano

@jacus,  wracaj, bo Radka zadziobią.  Ledwie zdążyli zejść z Ryśka....

Skupiałeś na sobie uwagę i reszta w tłumie ginęła

🤣

Opublikowano
2 minuty temu, radekz200 napisał:

Toć Mietek na weselu tańcował🤷...

Opublikowano
Qwazi napisał:

12 minut temu, wojtal24 napisał:

Pomogę Mariuszowi obstawiam Monikę Renatę Agnieszka?

Dzięki, ale to się nie uda. Te trzy już wykluczone, a w tak krótkim czasie nie będzie odpowiedzi twierdzącej lub przeczącej, a jedynie wymijająca. Smaku by to nie miało. Mam tylko nadzieję, że koleżanka jest na tyle konkretną, że odpowiada zgodnie z prawdą (poza unikami typu "Dżaneta wystarczy"). A za taką ją uważam...

a może dzejsiczka 🫣🤭🤭

• Haha 1
Opublikowano
24 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dziś się las zajarał to do wyjazdu dwóch strażaków było...

U nas 3 pojechało, reszta dojechała na miejsce 

Mówią, że jak na korony ogień poszedł to gacie pełne... dowódca krzyknął żeby uciekać, prądownice rzucali i długa. Tylko szum i zielone drzewa jak benzyna. 

Chcieli odciąć przejście na drodze, kilka wozów stało i pompowali w ściółkę na grubo to ledwo auta pozabierali 

24 minuty temu, Baks00 napisał:

Już na pierwszy rzut oka nie wygląda smakowicie 🤮

Na pierwszy rzut oka wyglądało mi to jak malunek na ceracie 😁 

Opublikowano

Do takich pożarów trzeba fachowca. Pamiętam, jak się u nas składowisko śmieci paliło. Dwóch komendantów wojewódzkich PSP dowodziło. Nie pamiętam jak się ten zabieg nazywał, który zrobili, żeby rozprzestrzenianie ognia powstrzymać, ale jednostki z łódzkiego i Wielkopolski walczyły. Tyle sprzętu strażackiego w jednym miejscu to już pewnie nie zobaczę. I obym widzieć nie musiał. Jakieś gaszenie punktowe w odpowiednio dobranych miejscach stosowali. A od strony, w którą wiał wiatr była robiona kurtyna wodna że specjalnych węży. Jak to się zatrzymało to smród na trzy gminy

Opublikowano
20 minut temu, MonteChristo napisał:

A cię zapiekło, że aż zacząłeś się tłumaczyć, sam go podszczypujesz

Nie zapiekło, niby co...

Ja mu tłumaczę jak życie wygląda bo tam mleko pod nosem... nie wie jeszcze chyba jak to wygląda. 

Opublikowano

Kurła jaka ta centralna Polska niegościnna. Deszczem przywitała, deszczem żegna,......ale to uj zem se wziął drajwera🤢🤢🤢😭

Nawet bajery nie dał skleić,jeno droga. Ach te młode kierowcy. Gdzie im się tak spieszy🤔

Opublikowano
19 minut temu, radekz200 napisał:

Już Ci mówiłem 

Gówno wiesz w nogach śpisz 🙋

Opublikowano
soltys48 napisał:

Kurła jaka ta centralna Polska niegościnna. Deszczem przywitała, deszczem żegna,......ale to uj zem se wziął drajwera🤢🤢🤢😭

Nawet bajery nie dał skleić,jeno droga. Ach te młode kierowcy. Gdzie im się tak spieszy🤔

Gdzie dokładnie bywałeś? 🤔

fakt pada od popołudnia

Opublikowano
Przed chwilą, pedro2 napisał:

Nie zapiekło, niby co...

Ja mu tłumaczę jak życie wygląda bo tam mleko pod nosem... nie wie jeszcze chyba jak to wygląda. 

Popłaciłby za wszystko ze swojego, jeszcze ojcom by trzeba było kasy rzucić na leki, nie daj Boże jeszcze któreś by w łóżku leżało... Ciekawe jakby śpiewał... 

• Like 3
Opublikowano
4 minuty temu, soltys48 napisał:

A właśnie...pada...

Może mu śpieszno, bo się z jaką białogłową umówić raczył🤔...

1 minutę temu, Sylwekx25 napisał:

Gdzie dokładnie bywałeś? 🤔

W drugim końcu województwa, znaczy dla Ciebie w drugim końcu 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v