Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
7 godzin temu, Desperado napisał:

To jakie teraz jest dobre ciśnienie?

4 na zimnym i 2 na gorącym

Na wolnych

4 minuty temu, Belaruss820 napisał:

Witam z rana. Etat wzywa. Pół godziny za wcześnie wstałem. @Rolnik1973 to u sąsiada jakiegoś się paliło czy na wiosce?to szopa czy stodołą?jakieś straty? Jak idzie orka?

To pustostan nikt nie mieszka 

Budynek gospodarczy i trochę lasu

Ale dom uratowali

Chłopaki z beczką i do gnojowicy wodę wozili i las ratowali

Orką tera to nie wiem jak będzie bo przerwa była tera tylko dokończyć zaczęte P0le że 40 ary zostało

Opublikowano
9 godzin temu, Karol6130 napisał:

No i długo nie trzeba było czekać aż pomoc sąsiada będzie potrzeba

Cieliła się krowa, poród pośladkowy, ciele przekręcone, ciasno.

Dzwonie do sąsiada, mówię co jest, a on za minutę jestem

Więc z sąsiadami warto żyć w zgodzie 

Według mnie teraz nie te czasy, żeby dziadować pomocy . Było dzwonić do weterynarza. W zgodzie nie zawsze się da . U mnie we wsi to takie plotuchy ,że nie ma nawet z kim pogadać. Wystarczy jednemu  pierwszemu lepszemu coś powiedzieć o jakiś swoich planach ,wydarzeniu itp. a zaraz cała wieś i nawet następna wie o tym.

Opublikowano
Nieustraszony1044 napisał:

40 minut temu, Desperado napisał:

Powtarzam, nie jest na sprzedaż.   xD

Wiem że kiedyś pisałeś ile różnicy 😉 , ale warto z taką dużo młodszą ? Bo nie wiem czy się angażować 

ale Cię przycisnęło chłopie. napisze ci historie moje dobrego kumpla poznał dziewczynę 20lat młodsza od siebie "zakochali się" jej było wygodnie bo nie musiała płacić za mieszkanie jak studiował tylko mieszkała u niego naprawdę fajna skromna dziewczyna tylko przy takiej różnicy wieku to już różnica pokoleń on chciał coś innego ona chciała na dyskotekę skoczyła studia u niego załatwił jej pracę byli zaręczeni dwa lata a ona poszła z kolegą z pracy. Śmiałem się do kolegi że on lepiej by pasował do jej matki mentalnie i wiekowo niż do niej. Nie rozumie dlaczego nie chcesz szukać w swoim wieku.

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
1 godzinę temu, wojtal24 napisał:

ale Cię przycisnęło chłopie. napisze ci historie moje dobrego kumpla poznał dziewczynę 20lat młodsza od siebie "zakochali się" jej było wygodnie bo nie musiała płacić za mieszkanie jak studiował tylko mieszkała u niego naprawdę fajna skromna dziewczyna tylko przy takiej różnicy wieku to już różnica pokoleń on chciał coś innego ona chciała na dyskotekę skoczyła studia u niego załatwił jej pracę byli zaręczeni dwa lata a ona poszła z kolegą z pracy. Śmiałem się do kolegi że on lepiej by pasował do jej matki mentalnie i wiekowo niż do niej. Nie rozumie dlaczego nie chcesz szukać w swoim wieku.

Ja szukam w swoim wieku. Max 4 lata młodszą, ale najlepiej mniej 

Edith. Znaczy takiej szukałem i gdybym znowu zaczął szukać 

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano
44 minuty temu, Nieustraszony1044 napisał:

Nie zostawiła ,sam odpuściłem widząc co się dzieje 

Kto nie ma szczęścia w miłości ma szczęście w interesach 😉 także tego 

Przed chwilą, 6465 napisał:

Człowiek to zmienną istotą jest. Jak się ma 20lat podobają się sporo starsze. Jak się przekroczy 40 to dużo młodsze 🤷

Magdaaaa ,Magdaaa chodź przeczytać 😉😁

• Haha 4
Opublikowano
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Ja szukam w swoim wieku. Max 4 lata młodszą, ale najlepiej mniej

To zdecyduj się wreszcie bo raz mówisz że nie szukasz i będziesz walił 🐎  bo starczyć na te zachcianki itp. a innym razem że szukasz🤔

Opublikowano

Gdzie mówię, że będę walił?😂

10 godzin temu, Desperado napisał:

Nie jest na sprzedaż. :P

Weź pogoń staruchę. Spokojnie znajdziesz sobie inną nawet tu na af. Już na sam widok twoich komentarzy kobietki mdleją (widziałem)

• Haha 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v