Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
30 minut temu, Mateusz1q napisał:

plon? pewnie i moja będzie koło 20 września mimo mokrego sierpnia 

Napisał, że 17t. Nie mam podstaw, żeby nie wierzyć, ale tak mi to trochę dużo się widzi

Mateusz wyczyść skrzynkę 

Opublikowano
Qwazi napisał:

30 minut temu, Mateusz1q napisał:

plon? pewnie i moja będzie koło 20 września mimo mokrego sierpnia 

Napisał, że 17t. Nie mam podstaw, żeby nie wierzyć, ale tak mi to trochę dużo się widzi

Mateusz wyczyść skrzynkę 

a mówił z jakiego areału 🤔 dwa czy trzy ha 🤭😁

suchy rok a oni rekordy biją 🤦

• Haha 1
Opublikowano (edytowane)
30 minut temu, Qwazi napisał:

Wiem, że życie jest okrutne, ale to nie znaczy, że musisz to potęgować...tym bardziej pisząc do kobiety...to wygląda na jakieś końskie zaloty🫣

Wiesz .. bo w internecie trzeba brać wszystko z przymrużeniem oka. Taki Pafnucy gdy nie af, to nie wiem co by że sobą zrobił. Nie wiem, czy motór wypełniłby tą pustkę.  Jak go wywalili, to się normalnie rozbeczał. Zdrowy chłop w kwiecie wieku i płakał jak dziecko

IMG_20240906_101159.jpg

Edytowane przez Kowalsky30
  • Haha 1
Opublikowano
Qwazi napisał:

22 minuty temu, Kowalsky30 napisał: Kwasi... Życie🤷 Wiem, że życie jest okrutne, ale to nie znaczy, że musisz to potęgować...tym bardziej pisząc do kobiety...to wygląda na jakieś końskie zaloty🫣

wierzga i kopie 🤔🤭🙆‍♂️

Opublikowano
3 minuty temu, slawek74 napisał:

wierzga i kopie 🤔🤭🙆‍♂️

Rży i parska🙃

4 minuty temu, Kowalsky30 napisał:

Wiesz .. bo w internecie trzeba brać wszystko z przymrużeniem oka. Taki Pafnucy gdy nie af, to nie wiem co by że sobą zrobił. Nie wiem, czy motór wypełniłby tą pustkę, bo jak go wywalili, to się normalnie rozbeczał. Zdrowy chłop w kwiecie wieku i płakał jak dziecko

IMG_20240906_101159.jpg

Ale bez przesadyzmu to przymrużenie...jskiś poziom smaku trzeba zachować 🤷...

6 minut temu, slawek74 napisał:

a mówił z jakiego areału 🤔 dwa czy trzy ha 🤭😁

suchy rok a oni rekordy biją 🤦

Z hektara. U nas opady były przez czerwiec, lipiec i sierpień. A on też ma dobrą ziemię. Jednak i tak mi się wydaje, że sporo

Opublikowano (edytowane)
2 godziny temu, Karol6130 napisał:

No i mam małego sąsiada 👍

Bierz przykład z sąsiada?Chyba że tam inny kto macał palce,w sumie to może i co innego🤷

Wszystkie znaki do okola coś Ci podpowiadają 

Ja już na szychcie 😔😔

Edytowane przez Baks00
Opublikowano
2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Z odzysku , a chciałbyś być ojcem cudzych dzieci ?

Bo nigdy nie byłem fanem antyków 🤭

Mało to jest młodych wdówek z jeszcze mniejszymi dziećmi, życie płata różne figle

Dla człowieka dojrzałego emocjonalnie, dzieci z poprzedniego małżeństwa, nie są żadnym problemem.

2 godziny temu, Nieustraszony1044 napisał:

Własne to bym chciał , do wieku Karola Strasburgera jeszcze sporo brakuje więc mam czas 😜

Może zaboli, ale Ty Marcinku już nie masz czasu, od dwóch lat pisałeś, że nie chcecie mieć dzieci, a tu nagle masz pretensje do byłej/obecnej, że nie chce mieć dzieci. Instynkt tacierzyński się w Tobie wreszcie obudził?

• Like 2
  • Thanks 1
Opublikowano (edytowane)
29 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Wiesz .. bo w internecie trzeba brać wszystko z przymrużeniem oka. Taki Pafnucy gdy nie af,

Przekierować uwagę na kogoś innego próbujesz?

ty żałosny, a nie dowcipny...

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano
1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

IMG_20240906_092219.jpg

Nie modliłam się więc mam 20 lat już prawie. Możesz sobie popatrzeć;)

IMG_20240906_103131.jpg

1 godzinę temu, Kowalsky30 napisał:

IMG_20240906_092219.jpg

• Haha 1
Opublikowano

3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Przekierować uwagę na kogoś innego prubujesz?

ty żałosny, a nie dowcipny...

Spokojnie nie denerwuj się, bo z tej agresji zaczynasz byki walić😂

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

No i zapewniłaś mu kolejny plik do archiwum. 

Kiedyś to wykorzysta, a jego komputery przeszukują właśnie bazę google pejsbuka i inne.

🤣🤣🤣

Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, Agrest napisał:

Kiedyś to wykorzysta, a jego komputery przeszukują właśnie bazę google pejsbuka i inne.

🤣🤣🤣

To grafika wzbudza we mnie obrzydzenie. Jakbym zaczął szukać  wyskoczyło by mi 1000 takich klatek jeszcze bardziej zarośniętych😭

Edytowane przez Kowalsky30
Opublikowano

🤣🤣🤣

Nie jestem zazdrosna

🤣🤣🤣

Nie jestem zazdrosna

Opublikowano
37 minut temu, jacor73 napisał:

Mało to jest młodych wdówek z jeszcze mniejszymi dziećmi, życie płata różne figle

Dla człowieka dojrzałego emocjonalnie, dzieci z poprzedniego małżeństwa, nie są żadnym problemem.

Może zaboli, ale Ty Marcinku już nie masz czasu, od dwóch lat pisałeś, że nie chcecie mieć dzieci, a tu nagle masz pretensje do byłej/obecnej, że nie chce mieć dzieci. Instynkt tacierzyński się w Tobie wreszcie obudził?

A czy ja prawde pisałem 😉🤭 

Wiem że czasu nie mam , dlatego już mi to Lotto i pogodziłem się z losem 

Opublikowano
Kowalsky30 napisał:

Bardzo śmieszne. Zobaczysz jeszcze ci będzie gul skakał taką laskę będę miał😙

1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Ale przynajmniej nie konia....jak ty...😆

drewnianą czy metalową 🤔 a może sztuczną 🤔🤦

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v