Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
Przed chwilą, wojtal24 napisał:

to w jakim wieku brałeś ślub jak to nie tajemnica oczywiście że piszesz ze mlody i glupi?

Pisałem, poczytaj ;) Albo do Kowalskiego się odezwij, już pewnie ma gdzieś w aktach ;) 

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

Dżentelmeni nie mówią o pieniądzach...

A ty co rzecznikiem jesteś?

Opublikowano
1 godzinę temu, 6465 napisał:

Pioter to dobrze prawi. Ty to jesteś jednak burżuj. No nie każdy ma szwagra transportowca 🤭

Zawsze mam rację. Nawet jak jej nie mam.

1 godzinę temu, pedro2 napisał:

Czarne złoto zwiezione

15 kursów 

Czycepa prawie umyta 

Gromada gnoju za śmieszne pieniądze 

Somsiad tego gościa przyszedł czy nie chcę kupić 300 ton ma na pryzmie od wiosny 🤣 

Ale po 50zł chce.

To za drogo

A i ja mam za darmo do odbioru, od takiego co pierwszy raz się nawinął. Ze 2 rozrzutniki ale zawsze coś. Swojego będzie w tym roku z 5, ze 2 będą końsko - owczego od tego co zawsze się brało, może końskiego ze 3 się dokupi, znajomy za 2 króliki i 2 słoiki miodu załaduje i się nawiezie.

• Like 1
  • Haha 2
Opublikowano
12Pafnucy napisał:

1 minutę temu, slawek74 napisał:

ze stówkę by trzeba

...nie opłaca się?

a jak by się mogło opłacać 🤣🤣 pewnie że nie 🤭🤪

Chłoporobotnik napisał:

A i ja mam za darmo do odbioru, od takiego co pierwszy raz się nawinął. Ze 2 rozrzutniki ale zawsze coś. Swojego będzie w tym roku z 5, ze 2 będą końsko - owczego od tego co zawsze się brało, może końskiego ze 3 się dokupi, znajomy za 2 króliki i 2 słoiki miodu załaduje i się nawiezie.

Pioter przenawozisz i za dużo Ci się urodzi i będziesz miał problem 🤭🤪

Opublikowano
14 minut temu, 6465 napisał:

Ale ciekawe czy on by w realu chciał pogadać z chlopami takimi jak my🤔. Wydaje się że tak. 

No przeca na ławeczkę się umawialista 🤔

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Baks00 napisał:

No przeca na ławeczkę się umawialista 🤔

Kurna...

Sam ma siebie zły jestem że się jeszcze nie wybrałem...

No mam wymówkę że sporo no się spierdzieliły plany w tym roku...do d*py było...ale najwazniejsze ze lepiej jest...

Kurna ...ciepło jeszcze nadają ...może by tak 🏍️...

4 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

To znów rok przerwy w zbożu i poplon. 

Po ile kartofle Pan masz?

Edytowane przez 12Pafnucy
Opublikowano

U mnie ostatni deszcz 21 sierpnia i ładnie dolało bo 33mm a do 10km dalej od 50 do ponoć nawet powyżej 100mm.

Za sierpień łącznie 64mm.

Ostatnie tygodnie tylko palące słońce, a dziś doszedł jeszcze wiatr

Opublikowano
1 minutę temu, Agrest napisał:

U mnie ostatni deszcz 21 sierpnia i ładnie dolało bo 33mm a do 10km dalej od 50 do ponoć nawet powyżej 100mm.

Za sierpień łącznie 64mm.

Ostatnie tygodnie tylko palące słońce, a dziś doszedł jeszcze wiatr

Kurna....

Może u mnie faktycznie nie pada przez te parę ha fotowoltaiki....i rzekome armatki.

Masakra jakie sucho...

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna...

No mam wymówkę że sporo no się spierdzieliły plany w tym roku...do d*py było...ale najwazniejsze ze lepiej jest...

Ja się wybierałem może z pół roku,to wtedy to wtedy i zawsze na planach się kończyło 🤦

• Confused 1
Opublikowano
4 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Kurna...

Po ile kartofle Pan masz?

No ja to czekam a i Darek może podjedzie i posiedzimy jak stare chłopy.

• Like 1
Opublikowano

No mocno byłem nastawiony na ławeczkę....ale się trochę mi poprzestawiały priorytety...

1 minutę temu, Baks00 napisał:

Ja się wybierałem może z pół roku,to wtedy to wtedy i zawsze na planach się kończyło 🤦

1 minutę temu, 6465 napisał:

posiedzimy jak stare chłopy.

Tia....

Stary człowiek i ... Wy...😆

• Haha 1
Opublikowano
1 minutę temu, 12Pafnucy napisał:

No mocno byłem nastawiony na ławeczkę....ale się trochę mi poprzestawiały priorytety...

Tak bywa🤷

Pojechał bym z wami ale gdzie taki siusmajtek...

Opublikowano
5 minut temu, Baks00 napisał:

I jeszcze żeś lekko podpadł... jednego razu 🫵

Opublikowano
Przed chwilą, Baks00 napisał:

Tak bywa🤷

Pojechał bym z wami ale gdzie taki siusmajtek...

Weź 2 pętka takie dookoła z wędzarni i nie będziemy ci wieku wypominać😁

• Haha 2
Opublikowano
2 minuty temu, 6465 napisał:

Co się odwlecze to nie uciecze. Ciebie baks też przy flaszeczce obgadaliśmy z jednym kolega z AF. Ponoć z ciebie fajny gość.

Też żem słyszał...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v