Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
44 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

W papierach tak, życiowo nie, po prostu na pewnym początkowym etapie życia popełniem błąd wyboru partnerki ale to naprawiłem i znalazłem kogoś odpowiedniego ;) 

Chociaż jeden się przyzna że to ON błąd popelnil

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, malaczarna napisał:

Jedna i druga strona popełniła błąd, to nic złego, ważne że na czas to zauważyliśmy, każdy poszedł w swoją stronę, ja jestem szczęśliwy a w tamtym związku bym nie był. Człowiek był młody, głupi, zauważał inne cechy w drugim człowieku, ale jakoś był ślepy na te najbardziej "życiowe".

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 2
Opublikowano
8 godzin temu, Agrest napisał:

Dobra idę o swoją połówkę zadbać.

Jakby co to mam koty do adopcji.

Jeszcze 7 maluchów w gniazdach, a i jedna kotna🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️

20240904_073949.jpg

To z centralnej Polski? Ja bym wzięła tricolor jakiś 

Opublikowano (edytowane)
7 minut temu, malaczarna napisał:

jak wciąż jestem samotny  to znaczy że jeszcze nie POpełniłem żadnego błędu?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
4 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Jedna i druga strona popełniła błąd, to nic złego, ważne że na czas to zauważyliśmy, każdy poszedł w swoją stronę, ja jestem szczęśliwy a w tamtym związku bym nie był. Człowiek był młody, głupi, zauważał inne cechy w drugim człowieku, ale jakoś był ślepy na te najbardziej "życiowe".

Człowiek przez całe życie ślepy chodzi. Co by było gdyby... Podziwiam przyznanie się. Jak długo trwał związek?

Opublikowano (edytowane)
4 minuty temu, malaczarna napisał:

Podziwiam przyznanie się. Jak długo trwał związek?

Całkowicie 6 lat, z czego 2(rok normalnie i drugi formalnie bo tyle w tym kraju trwa rozwód w sądzie nawet za porozumieniem...)  po ślubie, a w wieku 24 lat już byłem po rozwodzie xD 

A co tu podziwiać, nie ma w tym niczego czego musiałbym się wstydzić czy żałować ... Czasem życie nie układa się tak jakbyśmy chcieli, nikogo nie skrzywdziłem, nie zrobiłem nic złego, druga strona to samo więc nie ma jakichkolwiek powodów to ukrywać. Dorosłe życie różni się od tego "szczenięcego" i partner który był odpowiedni w okresie "szczenięcym" może nie być dobry na późniejsze czasy ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1
Opublikowano

Mi też się zaspało, jałówka się w nocy cieliła. Obudziłem się po 7 jak moja do pracy wychodziła 🙉 Ja nie z tych oporowców co to po parę dni mogą nie spać, ponad 20 godz na nogach i człowieka ścina

• Like 1
Opublikowano (edytowane)
18 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Fajnie to napisałeś, też patrzyłem na inne cechy a nie zauważyłem tych najważniejszych 

Edytowane przez Nieustraszony1044
Opublikowano
8 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Całkowicie 6 lat, z czego 2(rok normalnie i drugi formalnie bo tyle w tym kraju trwa rozwód w sądzie nawet za porozumieniem...)  po ślubie, a w wieku 24 lat już byłem po rozwodzie xD 

A co tu podziwiać, nie ma w tym niczego czego musiałbym się wstydzić czy żałować ... Czasem życie nie układa się tak jakbyśmy chcieli, nikogo nie skrzywdziłem, nie zrobiłem nic złego, druga strona to samo więc nie ma jakichkolwiek powodów to ukrywać. Dorosłe życie różni się od tego "szczenięcego" i partner który był odpowiedni w okresie "szczenięcym" może nie być dobry na późniejsze czasy ...

W tym wieku to ja za mąż wychodziłam... Młody szczaw z ciebie był musiałeś się żenić tak młodo?

7 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Mam rude jakby co. Koty i kotki- 5 sztuk.

Rude to nie tricolor

Opublikowano
10 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Dziecka nie mieliście?

Opublikowano
2 minuty temu, malaczarna napisał:

W tym wieku to ja za mąż wychodziłam... Młody szczaw z ciebie był musiałeś się żenić tak młodo?

Rude to nie tricolor

Mamusia jest tricolor. Ta nie do handlu. Nie podoboją mi się takie w sumie. Domowo-podwórkowe mam takie :

20240225_180517.jpg

Opublikowano
11 minut temu, malaczarna napisał:

Nie musiałem, ale człowiek myślał że to ta, to po co było czekać ... Przynajmniej tak wtedy się myślało.

11 minut temu, Nieustraszony1044 napisał:

Dziecka nie mieliście?

Na szczęście nie.

Opublikowano
11 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Mamusia jest tricolor. Ta nie do handlu. Nie podoboją mi się takie w sumie. Domowo-podwórkowe mam takie :

20240225_180517.jpg

Nie dzięki chociaż lepsze niż rude

14 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Nie musiałem, ale człowiek myślał że to ta, to po co było czekać ... Przynajmniej tak wtedy się myślało.

Na szczęście nie.

Mam nadzieję że ona też taka pogodzona z losem byla

Opublikowano (edytowane)
9 godzin temu, Nieustraszony1044 napisał:

Już nie mam., koniec. Wreszcie przejrzałem na oczy 

Jak nie warto to nie ma co na siłe trwać 👍. Znajdziesz inną dziewczynę, a jak nie to będziesz i sam .Chociaż będziesz miał spokój .Przepijesz wszystko w uj tak jak ja .

Edytowane przez Michal2399
Opublikowano
25 minut temu, Michal2399 napisał:

Jak nie warto to nie ma co na siłe trwać 👍. Znajdziesz inną dziewczynę, a jak nie to będziesz i sam .Chociaż będziesz miał spokój .Przepijesz wszystko w uj tak jak ja .

Niech poczeka chwile. Walić w szyje zawsze można. A z resztą, zaraz się zejdą i od nowa Polska Ludowa.

• Like 3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v