Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Jesteś pewny że wapno rozsiewa?

Uwierz mi to jest coś pięknego, wiele kobiet jeździ 😊

Parę razy z tyłu ale jak sama mam jechać... Moje umiejętności jako kierowcy są beznadziejne

1 godzinę temu, GRZES1545 napisał:

Parę razy z tyłu ale jak sama mam jechać... Moje umiejętności jako kierowcy są beznadziejne

Opublikowano
1 godzinę temu, jahooo napisał:

tylko dlatego jeszcze nie zwariował

Aż tak źle nie ma ze mną. Jakiś starszy na zawał padł i nie mają ludzi do pracy bo pół na urlopach to musial

1 godzinę temu, jahooo napisał:

tylko dlatego jeszcze nie zwariował

Aż tak źle nie ma ze mną. Jakiś starszy na zawał padł i nie mają ludzi do pracy bo pół na urlopach to musial

1 godzinę temu, Qwazi napisał:

Łoj 🙆...to został Ci do wyboru Marek, Zbyszek, no i...ja...bo status Ryśka niepewny, córkę co prawda posiada, ale nie wiadomo, czy nie...kawalerska🤷😉🤭

....aaaa i jeszcze Sławek, ale jemu to...się nie opłaca 🫣

🤫🤫🤫🤫🤫...nie rób chłopu...pod górkę 😱🤭

Zrobiłam szarlotkę i czekam na gości. Skwar straszny

Łoj 🙆...to został Ci do wyboru Marek, Zbyszek, no i...ja...bo status Ryśka niepewny, córkę co prawda posiada, ale nie wiadomo, czy nie...kawalerska🤷😉🤭

....aaaa i jeszcze Sławek, ale jemu to...się nie opłaca 🫣

🤫🤫🤫🤫🤫...nie rób chłopu...pod górkę 😱🤭

Opublikowano
1 minutę temu, malaczarna napisał:

Jeżeli można wiedzieć,gdzie pracuje małżonek?

Opublikowano
49 minut temu, 6465 napisał:

🙋 ale się pospało. Trzeba pług czepiać i jechać orać bo chłodniej dziś. A od poniedziałku znów upały zapowiadają.

Pod pszenicę?

Opublikowano

Nawet gdyby był głuchy, to nic, bo on to... czytał 🤷

Mówisz, że jest autystyczny? U mnie też występują niektóre objawy przypominające autyzm, jak niechęć do kontaktu fizycznego i unikanie kontaktu wzrokowego zwłaszcza z kobietami, ale oficjalnie zdiagnozowałem borderline

Opublikowano
2 godziny temu, malaczarna napisał:

Nie mam czasu goście a  byłam w niedzielę teraz i  ja nie przepadam za takimi imprezami.

Nie mam czasu goście a  byłam w niedzielę teraz i  ja nie przepadam za takimi imprezami.

Jakiego auta szukasz jaki budżet,wiek i przebieg 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No i po ziemniakach... Plonowo nie tragicznie, jakieś 6,5-7 ton z 25a. Dużo myszy nadgryzły. 

Wiatr z zachodu powiewa, ciut chłodniej dziś.

U nas wszystkim słabo obrodziło, że aż mocno ograniczyli liczbę zbieraczy aby się nie dzielić😂 Ale sucho to się będzie dobrze przechowywać. Nadgryzionych nie ma, zgniłych też. Koty robią robotę w polu

Opublikowano
6465 napisał:

🙋 ale się pospało. Trzeba pług czepiać i jechać orać bo chłodniej dziś. A od poniedziałku znów upały zapowiadają.

gdzie chłodniej 🤔 żar z nieba 🙆‍♂️🤦🥵

Opublikowano
malaczarna napisał:

jak szarlotka ta zaraz będę 🤗😁

Łolek napisał:

2 godziny temu, malaczarna napisał:

nie pytaj kobiety o wiek ani przebieg 😁 o kolor pytaj 😛👍

Opublikowano
GRZES1545 napisał:

21 minut temu, robi57362 napisał:

Panowie świat zgłupiał,kolo mnie gość wapnuje redzine🤣 (jakby ktoś nie wiedział redzina to gleba wapienna gdzie ph przekracza 7

24 minuty temu, malaczarna napisał:

Nie kręcą mnie maszyny. Muszę dać upust energii swojej w jakiejś dziedzinie nowej bo aż mnie roznosi

jestem pewny bo wcześniej widziaiem kupkę i specjalnie chodziłem zobaczyć

Opublikowano
18 minut temu, Łolek napisał:

Grafit kolor diesel i nie SUV i nie kombi. Kasy dużo tylko szkoda mi na auto wydać. I ma być ekonomiczne. Jeżdżę bo muszę 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Szarlotka...tyż mam....abo miałem...

17251038942483144008373657847898.jpg

Smacznego a moja z lodami bedzie

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, Kowalsky30 napisał:

Toć się dopiero zapierałeś, że nie masz problemów urologicznych

Kamica nerkowa....mówiłem że mam...

Jacus sobie dołożył, więc wyjaśniłem..

Teraz ty będziesz szukał dziury w całym?

Dać ci może poniedziałkowe USG do wglądu?

Edytowane przez 12Pafnucy
  • Sad 1
Opublikowano
malaczarna napisał:

18 minut temu, Łolek napisał:

Grafit kolor diesel i nie SUV i nie kombi. Kasy dużo tylko szkoda mi na auto wydać. I ma być ekonomiczne. Jeżdżę bo muszę 

2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Szarlotka...tyż mam....abo miałem...

Smacznego a moja z lodami bedzie

z nowych to się już dizla nie kupuje...🙋‍♂️

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v