Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
35 minut temu, Karol6130 napisał:

Kurna dopiero żem wrócił 

Cza brać się za robotę 

Cza skończyć z tymi babami bo na nic czasu nie ma

Przesadzasz że na nic czasu nie ma 🤣. Fakt że ja bez hodowli to czas i na kobiety i na wczasy jest. Pozdro z Ruciane -Nida

• Thanks 1
Opublikowano
9 minut temu, radekz200 napisał:

dobra to ciebie zablokuje 😛

kisiel? 

IMG_5769.jpeg

zbyszek ty będziesz widział na żywo 😛 załatwić ci żebyś mógł pojeździć w sieczkarni?

taka uschnięta? aż niemożliwe 

Opublikowano
Mateusz1q napisał:

9 minut temu, radekz200 napisał:

dobra to ciebie zablokuje 😛

kisiel? 

zbyszek ty będziesz widział na żywo 😛 załatwić ci żebyś mógł pojeździć w sieczkarni?

są bardziej ... moja też max do 10 września albo i 5 poleci...

Karol6130 napisał:

Za wcześnie 

Koszenie w październiku dopiero 

we wrześniu to już ziarnówkę zaczną....

Opublikowano
6 minut temu, Mateusz1q napisał:

Bo to jest susza, a nie wasze zmniejszone chwilowe opady. 

Dzisiaj belowanko, traw na gruntach. Przewidywany plon 2 do w porywach 3 bel z hektara. 

• Like 2
Opublikowano
16 minut temu, PAN88 napisał:

Przesadzasz że na nic czasu nie ma 🤣. Fakt że ja bez hodowli to czas i na kobiety i na wczasy jest. Pozdro z Ruciane -Nida

Byłem i ja za granicą 

Dwa razy wieś opuściłem 

11 minut temu, slawek74 napisał:

Ludzie bogate som 

Dlatego nie mają pieniążków 

Opublikowano
7 minut temu, HF86 napisał:

Bo to jest susza, a nie wasze zmniejszone chwilowe opady. 

Dzisiaj belowanko, traw na gruntach. Przewidywany plon 2 do w porywach 3 bel z hektara. 

no ja stepy wielkopolskie ale może klimat się zmieni i u nas monsuny co chwile 180 litrów za sierpień 520 w sumie rok idealny dawno takiego nie pamiętam 

Opublikowano
11 minut temu, Mateusz1q napisał:

no ja stepy wielkopolskie ale może klimat się zmieni i u nas monsuny co chwile 180 litrów za sierpień 520 w sumie rok idealny dawno takiego nie pamiętam 

Tylko napisz jakie masz gleby koło tego Krotoszyna……

U mnie w PSL część na kiszonkę tydzień temu szła, znajomy co kosi sieczkarnia miał zaplanowane 2 tygodnie koszenia 

Opublikowano

Minister zwijania rolnictwa zapowiedział że rolnicy z powiatu Jędrzejowskiego włoszczowskiego i część z województwa śląskiego dostaną kasę do połowy października.

Tam to im przyroda pokazała moc.

Opublikowano
Łolek napisał:

Weekend czas zacząć 

Cześć 🤝

To dawaj na mazury lecim

6465 napisał:

2 godziny temu, Chłoporobotnik napisał:

Wreszcie w chałupie, somsiad 0,5 postawił, nie wypadało odmówić...

Dawaj Piotr do autobusu . Zoba jaka zabawa. Fotka słaba bo w locie go złapałem.

IMG_20240823_225034.jpg

myślałem że to Ty prowadzisz ten wesoły autobus

Opublikowano
31 minut temu, Karol6130 napisał:

Byłem i ja za granicą 

Dwa razy wieś opuściłem 

Ludzie bogate som 

Boje się latać samolotem bo też bym pojechał za granicę 

Opublikowano
28 minut temu, Agrest napisał:

Minister zwijania rolnictwa zapowiedział że rolnicy z powiatu Jędrzejowskiego włoszczowskiego i część z województwa śląskiego dostaną kasę do połowy października.

Tam to im przyroda pokazała moc.

to było straszne 

Opublikowano
Karol6130 napisał:

16 minut temu, PAN88 napisał:

Byłem i ja za granicą 

Dwa razy wieś opuściłem 

11 minut temu, slawek74 napisał:

Ludzie bogate som 

co ma piernik do wiatraka 🤔🤦

Opublikowano
49 minut temu, przemek28_28 napisał:

Tylko napisz jakie masz gleby koło tego Krotoszyna……

U mnie w PSL część na kiszonkę tydzień temu szła, znajomy co kosi sieczkarnia miał zaplanowane 2 tygodnie koszenia 

4a glina 

Opublikowano
Łolek napisał:

Pany , jest jeszcze jakiś program żeby kupić sam traktor i zwrotu 50%dostać bo mi chyba ktoś bajki wciska 

może o Modernizacje Gospodarstw rolnych chodzi , a inni też kombinują że sprzęt na "usługi" kupiony

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Przez kingway
      Witam , mam pytanie jakie polecacie kamery na gospodarstwo ? Nie jestem szczerze w temacie , nie znam się na tym kompletnie ... widzę jakieś po 100-150 zł a nawet i po 50 zł . Może coś doradzicie ? Lepiej przewodowe czy bezprzewodowe ? Na kartę pamięci ? Wi-fi ? 
  • Dodaj nową pozycję...
v