Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
2 minuty temu, slawek74 napisał:

jako danie 🤭

No nie...

2 minuty temu, GRZES1545 napisał:

Ryśka?🤔🙆‍♂️

Ja też był,  u teściowej

No też w sumie u teściowej...

No takie tam...

• Like 1
Opublikowano
22 minuty temu, 6465 napisał:

Z całym szacunkiem dobry człowieku ale mam trochę większe ambicje niż pracować z całą rodziną za miche kartofli.

Wolę u siebie zasadzić😆

No za darmo to nie ma karmienia... Teraz rozumiesz dlaczego po części wolę sam siedzieć. 

20 minut temu, mf362 napisał:

Kia Picanto 

Małe lekkie 

Wygląd kwestia gustu 

Jakby ten ekran odrąbać to by uszło.

11 minut temu, GRZES1545 napisał:

Jeżdżę takimi i nie narzekam. 

Jak mam 16 letnie auto zamieniać na takie samo wiekowo to jaki sens? To gnije i tamto też będzie zgnite albo za chwilę zgnije...

23 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Szkoda.

Tak patrzę że całkiem zgrabne auto 

Pod chmurą trzymał nie będę a budować cokolwiek to ostatnia rzecz jaką bym zrobił.

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

No za darmo to nie ma karmienia... Teraz rozumiesz dlaczego po części wolę sam siedzieć. 

Człowiek to gatunek stadny jest. A takie samotniki jak ty to jak albinosy.

Opublikowano
32 minuty temu, Bananek napisał:

uważaj na opary podczas spawania ocynku. są trujące.

dużo tego nie było , krawędzie i tak pofazować musiałem żeby powyrywane elementy wpasować więc spawałem w miare możliwości goły metal,

po prostu jak zobaczyłem że znajomy stare zardzewiałe  powyrywane szczeble w nieocynkowanej drabinie którą wstawiał naście lat temu sztukuje deskami i paletami to mi go sie szkoda zrobiło i polepiłem mu 

Opublikowano
35 minut temu, PAN88 napisał:

Ale zaszalałeś 🤣🤣 mirabelek nie masz w okolicy żeby uzbierać.🤔. Kurde fajny weekend. 

Musiałbym wstawać przed innymi dziadami 

35 minut temu, jacus napisał:

pioter se kupi tego trabiego i bedziemy zazdraszczac 😂 zalozy silnik wieswagena i lgbt i do konca zycia bedzie jezdzil...

tyle kilometrow na tylnym siedzeniu ???  

ja znam lepszego - w nocy sor w dzien motor 🤣

za pare lat bedzie po doktorach chodzil.. 

u mnie z mirabelek zolty wychodzi..

Bo są i czerwone mirabelki 

Opublikowano
3 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Zainwestujesz a później pójdzie i co?

trudno , znaczy był ktoś kogo stać zainwestować więcej pieniędzy , z bogatszym nie wygram 

Opublikowano
13 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

Jak mam 16 letnie auto zamieniać na takie samo wiekowo to jaki sens? To gnije i tamto też będzie zgnite albo za chwilę zgnije...

Pod chmurą trzymał nie będę a budować cokolwiek to ostatnia rzecz jaką bym zrobił.

W tym co masz, zrób blachę, kup nowe opony wielosezonowe i wsio póki znów nie pognije.

Jeden na wsi taki jest. Od 15 lat nic se nie kupi bo nie ma komu (kawaler). A ch*j z takim życiem żydzić na wszystko🤦

• Like 1
Opublikowano
37 minut temu, PAN88 napisał:

Ale zaszalałeś 🤣🤣 mirabelek nie masz w okolicy żeby uzbierać.🤔. Kurde fajny weekend. 

Ano fajny bo pohandlowane dosyć grubo. Ta najniższa krajowa w dwa dni przytulona

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Buszmen11 napisał:

Jeden na wsi taki jest. Od 15 lat nic se nie kupi bo nie ma komu (kawaler). A ch*j z takim życiem żydzić na wszystko🤦

Pytałeś czy go stać ? kiedyś Darek pisał o trzymaniu kasy na czarną godzinę , może typ o którym piszesz taki jest bo nie wiesz co go w życiu może spotkać i ile to może go kosztować

rodzicow ma na głowie/dochowaniu/utrzymaniu ?

Edytowane przez konteno
Opublikowano
24 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

Mam opla z 2000 rok robi 500 km max przez rok 

Opublikowano
42 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

A dlaczego nie ? Rekord zrobiliśmy Gdańsk jednego dnia w tą i z powrotem(700km), tylko to S7 to się trochę szybciej niż dzisiaj jechało, czas na moto podobny.

Uwierz mi że to dużo lepsze niż jechać autobusem śmierdzącym kanapkami z kiełbą czosnkową xD 

9 godzin w aucie 

Opublikowano
14 minut temu, 12Pafnucy napisał:

Pieniądze to nie wszystko...

a ja właśnie przez ich brak (a w zasadzie tego co powinienem móc za nie mieć by zaoferować dziewczynie to na co powinna) dałem sobie spokój z koleżanką z pracy

• Confused 1
Opublikowano
5 minut temu, konteno napisał:

przebijam , jak do Sandomierza jechałem to koło 15 mi wyszło

Kiedyś 12 do Gdańska. Teraz byśmy w 7 się wyrobili ale moje dziecko było głodne i chciało siku... Maków mazowiecki kukurydza była mniej niż metr

1 minutę temu, konteno napisał:

a ja właśnie przez ich brak (a w zasadzie tego co powinienem móc za nie mieć by zaoferować dziewczynie to na co powinna) dałem sobie spokój z koleżanką z pracy

Nie możecie się oboje dorabiać razem?

• Like 1
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radekz200
      Witam zostałem wybrany do założenia nowego tematu pogody na przyszły 2026 rok 
    • Przez konteno
      Pytania ,porady , ciekawe spostrzeżenia i ogólnie  wymiana poglądów w kwesti maszyn widywanych na portalach ogłoszeniowych.
    • Przez radekz200
      w związku z wygraniem prezydentury 😛
    • Przez wjmarcia
      Witam.
      Przymierzam się do wymiany kotła CO w domu mieszkalnym na ten ekologiczny . Ofert na rynku i producentów jest wielu. Ceny w przybliżeniu też nie odbiegają od siebie. Proszę o opinie czy ktoś taki piec posiada i jak się spisuje. Z uwagi na zmieniające się ceny opału poszukuję pieca w którym spale drewno sosnowe, węgiel, bez podajnika, lub z podajnikiem pelet,  zboża, lub ekogroszek. Szukam pieca, który będzie miał jak najmniej elementów eksploatacyjnych które będę musiał wymieniać (mam na myśli jakieś przegrody ceramiczne ) i łatwego w czyszczeniu. Wymiary pieca powinny być takie aby swobodnie go załadować drewnem czy węglem przy spalaniu zasypowym. Pozdrawiam
      Piec będzie pracował grawitacyjnie w obiegu otwartym w starej instalacji w której jest około 250 litrów wody. W chwili obecnej nie rozważam zamontowania buforu.
    • Przez qwerty123
      Witam.
      Czy ktoś ma podobne odczucia jak ja? Jakość paliwa w tym roku to jest żenada. Starsze ciągniki typu c360 jak wiadomo im nie robi to różnicy ale nowsze sprzęty z elektroniką przy tej jakości paliwa i w tych warunkach najzwyczajniej nie działają. Wali po kilka błędów na raz. Winą oczywiście jest jakość paliwa nie przystosowanego do tych temperatur. Najlepsze jest to, że zazwyczaj unikam stacji nie brandowanych i tych z dala od większego ruchu ale w tym roku nie widzę żadnej różnicy. Co najgorsze tankuję zazwyczaj na Orlen, w kilku różnych punktach, w tym roku bez różnicy. Ktoś ma podobne refleksje?
  • Dodaj nową pozycję...
v