Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sie troche pogoda popsula, ale nie pada.

moze grzechu jutro dozynki zrobi jako ostatni wgminie-pszenica randapem potraktowana, w sumie nie wiem po co ,na kombajn plonu braknie.

58 minut temu, 12Pafnucy napisał:

...tylko skąd używane byś brał, jak ludzie nowych by nie kupowali?

wiekszosc nowych  w polsce kupuja firmy.

38 minut temu, Tomasz0611 napisał:

Mój też przepalony dzisiaj, jednak ta Polska C to piękna jest ...

IMG_20240811_134745.jpg

tylko tobie w domu sie podoba skieletczyzna  ??

samotny jezdziec  🤣

Opublikowano
1 minutę temu, slawek74 napisał:

a w Janowcu byłeś ? warto? był kto?

W Janowcu nie, w Kazimierzu po drugiej stronie Wisły byłem ;) 

Ze zdjęć wygląda podobnie do tego co byłem dzisiaj.

Przed chwilą, jacus napisał:

tylko tobie w domu sie podoba skieletczyzna  ??

samotny jezdziec  🤣

A skąd wiesz że sam byłem ?? Nigdzie nie pisałem że sam ...

Opublikowano
3 minuty temu, kris91 napisał:

Stary, a zaciekawił 😊

Messenger_creation_fa737053-200b-4bae-9586-5a38c4be382c.jpeg

Somsiad takiego miał... Poprzedni właściciel wiózł w nim w bagażniku prosiaka, prosiak się zsikał, worek przesiąkł i śmierdziało w tym bagażniku do samego końca... Dość długo nim jeździł... Gdzieś do 2009 na pewno. 

Opublikowano
8 minut temu, slawek74 napisał:

gdzie te ruiny?

No może nie najmłodsze już roczniki ale od razu ruiny? 

Opublikowano
kris91 napisał:

1 minutę temu, Bananek napisał:

miałem takiego.... ech.... sentyment. pewnie nie kojarzysz co to za model. ja miałem 601 s de lux

Ten też 601

Messenger_creation_1dd1af76-b414-4729-aa14-6b252825d06f.png

Messenger_creation_be3c4cff-11a4-4c1b-b022-ff292def2fe3.jpeg

mój miał inne lampy z tyłu. i z pewnością inne wnętrze. biegi przy kierownicy to był hit

Opublikowano
1 minutę temu, Tomasz0611 napisał:

Chcieć ode mnie do Zakopca, nad morze, w Bieszczady czy w Kotlinę Kłodzką też  praktycznie tyle samo trzeba zrobić żeby dojechać jednego dnia.

Owszem, ale jak dla mnie to dużo.

Po 200 mam dość.

Opublikowano (edytowane)
2 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Owszem, ale jak dla mnie to dużo.

Po 200 mam dość.

Tu akurat miałem 200 w jedną stronę, potem rozprostować nogi na Chęcinach, na Kielce rzut beretem, potem coś około 50-60km do tego zamku z foto i potem ponad 200 do domu.

Edytowane przez Tomasz0611
Opublikowano
1 minutę temu, konteno napisał:

wczoraj bramka odwieziona , gwarancji nie dałem że znowu sie nie POłamie ale POwiedziałem żeby bykom do kojca nie wstawiał , ocynku wincyj spawać nie bede 

IMG_20240807_210734.jpg

tak jak cie uczyłem 👍

Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Tomasz0611 napisał:

Tu akurat miałem 200 w jedną stronę, potem rozprostować nogi na Chęcinach, na Kielce rzut beretem, potem coś około 50-60km do tego zamku z foto i potem ponad 200 do domu/

To nawet biletu nie kupiłeś, miodu pitnego pewno też nie, ino jaki Orlen odwiedziłeś i pisuar zafajdałeś?

Oj nie ma tusek pieniędzy z Ciebie, a lokalni handlowcy to już wogóle 🤣

Edytowane przez Agrest
Opublikowano (edytowane)
3 minuty temu, Agrest napisał:

To nawet biletu nie kupiłeś, miodu pitnego pewno też nie, ino jaki Orlen odwiedziłeś i pisuar zafajdałeś?

Kupowałem normalnie bilety, wrzuciłem foto gdzie widać motór, do środka nie można wjechać ... A na Orlen się teraz nie skręca w takich sprawach, teraz na MOL xD 

A i lokalne CPN-y zarobiły, bo jednak dużo tańsze paliwo było w Kieleckim niż u mnie, jakieś 30 groszy taniej.

Edytowane przez Tomasz0611
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v