Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

...nie strasze.

Kiedyś się wybiorę....

A mogem być twoim sekundantem?😁

Opublikowano
34 minuty temu, Chłoporobotnik napisał:

A czy Ty nie dopasowujesz narracji pod siebie? Przewijały się w Twoich załącznikach porządne auta, traktor prawie nowy (tak, zostałem uświadomiony). A tu aureola dziada i sprytna odpowiedź albo unikanie odpowiedzi.

Kto tu taki uświadamiający? Ktoren to? Dodasz zdjęcie i napisze że to nie twoje to próbują Ci wmówić że Twoje. Wrzucisz zdjęcie i napiszesz że Twoje to próbują udowodnić że nie twoje. 🤔

39 minut temu, Krzysztof81 napisał:

Od razu może zrobią kontrole krzyżową? Dyrektor ARIMIRu zarządzał psychiatrykiem to może od razu zleci badanie na głowe?

Daj Boże 

Opublikowano
Przed chwilą, gregor1284 napisał:

Kto tu taki uświadamiający? Ktoren to? Dodasz zdjęcie i napisze że to nie twoje to próbują Ci wmówić że Twoje. Wrzucisz zdjęcie i napiszesz że Twoje to próbują udowodnić że nie twoje. 🤔

A czy to ważne kto? Piszesz o dziadostwie siedząc we wnętrzu stosunkowo nowego auta to coś nie bardzo, bo jeśli nawet to czyjeś to kto by wpuszczał dziada do auta? A po drugie po co i przede wszystkim za co dziad chodzi do fryzjera czy jakiejś kosmetyczki? I nie pisz, że z litości za darmo ostrzyże czy wypielęgnuje...

Opublikowano
29 minut temu, Desperado napisał:

Kobiety to są wyboru do koloru,  ale ile kasy ucieknie przez takie zapoznawanie, kwiatki sratki, pierścionki, wypady gdzieś, a to mi kup, a tamto, a jak trafisz na biedotę to już masakra. To nie są panie dzisiaj tanie rzeczy jak dawniej to bywało :D

Dla podkreślenia tego że to było bardzo dawno lepsze słowo by by "drzewiej" a poza tym sprawdźmy co o tym mówi opinia publiczna 

• Haha 1
Opublikowano
2 minuty temu, gregor1284 napisał:

Dodasz zdjęcie i napisze że to nie twoje to próbują Ci wmówić że Twoje. Wrzucisz zdjęcie i napiszesz że Twoje to próbują udowodnić że nie twoje. 🤔

Chcesz kupić C-330 w ziemniaki, to ci 1614 oferują :P itd itp.    xD

Opublikowano
4 minuty temu, Desperado napisał:

to ci 1614 oferują

A jak takiego ktoś kupi, to mu zazdroszczą i mówią że teraz zarozumiały....ech...

1 minutę temu, radekz200 napisał:

kupić czy nie kupić o to jest pytanie 😛

IMG_5110.jpeg

Daj spokój z tym..... czymś..

Doloz ze 200 i kup prawdziwy klucz 

• Like 1
  • Haha 1
Opublikowano (edytowane)
27 minut temu, HF86 napisał:

Jakby tak w pełni socjal zlikwidowali, toto całkowicie realne by było 🤣

Nie strasz chłopa. Dokwaterują mu ze 3 inżynierki to dopiero będzie a one pytając na przedstawicieli płci męskiej nie będą pytały czy chce. Zgwałcą bez pytania

24 minuty temu, HF86 napisał:

Jakieś te agresywne te forum się stało pod moją nieobecność. 

Prawie jak mój bicz te towarzystwo 

22 minuty temu, PRIMO napisał:

A mogem być twoim sekundantem?😁

Nie wchodz mi w kompetencje 😁

Edytowane przez gregor1284
  • Sad 1
Opublikowano
3 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

A jak takiego ktoś kupi, to mu zazdroszczą i mówią że teraz zarozumiały....ech...

No tak, wygniecie wszystko, zawraca zaraz panisko u sąsiada na polu i uważa że mu wolno, bo ma 1614 dziadyga jeden.  :P

• Confused 1
  • Sad 1
Opublikowano
10 minut temu, Desperado napisał:

A dziwisz mu się? jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i ony. :P Rano bez przypadek włożyłem kija w mrowisko.   xD

Muszę uzupełnić lekturę, bo niedawno z pogrzebu wróciłem. Ale jakoś nie bardzo mam wenę do czytania. Tym bardziej, że sporo tego

Opublikowano
3 godziny temu, Krzysztof81 napisał:

Nie ma czego się dziwić. W XVIII Polacy sprzedali Polske sąsiadom prawie bez wystrzału. Z Europejskiej potęgi staliśmy się murzynami europy. To że jest tak teraz, to moim zdaniem nie ma co się dziwić bo nic się nie zmieniło.

Synek był na imprezie z koleżanką towarzystwo studenciaków niektórzy trzeci kierunek ale cały czas na pierwszym roku  i zeszło na tematy wyborów i polityki jak powiedział że w sumie poglądy ma zbliżone do konfederacji to może ze 3osoby z nim dalej rozmawiały wszystko lewica, nikogo z młodych nie obchodzi gospodarka czy niezależność kraju ważny jest światopogląd i tzw wolność równość i  nie ważne kto tam jest i co kiedyś robił  taka mamy młodzieży 

• Like 1
  • Sad 3
Opublikowano
35 minut temu, Chłoporobotnik napisał:

A czy to ważne kto? Piszesz o dziadostwie siedząc we wnętrzu stosunkowo nowego auta to coś nie bardzo, bo jeśli nawet to czyjeś to kto by wpuszczał dziada do auta? A po drugie po co i przede wszystkim za co dziad chodzi do fryzjera czy jakiejś kosmetyczki? I nie pisz, że z litości za darmo ostrzyże czy wypielęgnuje...

Oprócz tego że jestem dziadem staram się być dobrym człowiekiem i może to przez to? Moje rozliczenia z fryzjerką to też jest kabaret. W barterze jej płacę. To dowiem się kto Ci tak wyjaśniał? Sytuacja przypomina tą aferę z restauracji Sowa i przyjaciele. Nie ważne kto i co mówił ale istotne kto to nagrał

37 minut temu, Desperado napisał:

Chcesz kupić C-330 w ziemniaki, to ci 1614 oferują :P itd itp.    xD

A Dej spokój. 

33 minuty temu, 12Pafnucy napisał:

Daj spokój z tym..... czymś..

Doloz ze 200 i kup prawdziwy klucz 

Zarzucali Ci już żeś nakradł czy jeszcze nie? Gdyby nie to wspólnie jakieś stanowisko byśmy mogli wypracować bo nie ukrywam ale spodziewam się takiego ataku 

23 minuty temu, Qwazi napisał:

Dlaczego jesteś niemiły Mieciu🤔...

Nie chciałem żebyś potem był zamieszany w to

19 minut temu, Desperado napisał:

A dziwisz mu się? jeśli wejdziesz między wrony, musisz krakać jak i ony. :P Rano bez przypadek włożyłem kija w mrowisko.   xD

Że mi? A mnie to tam nie interesuje co kto ma tylko jaki jest 

4 minuty temu, Łolek napisał:

Synek był na imprezie z koleżanką towarzystwo studenciaków niektórzy trzeci kierunek ale cały czas na pierwszym roku  i zeszło na tematy wyborów i polityki jak powiedział że w sumie poglądy ma zbliżone do konfederacji to może ze 3osoby z nim dalej rozmawiały wszystko lewica, nikogo z młodych nie obchodzi gospodarka czy niezależność kraju ważny jest światopogląd i tzw wolność równość i  nie ważne kto tam jest i co kiedyś robił  taka mamy młodzieży 

Zagłada czeka...

No to cóż można uznać ze koniec prac na dziś 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez Qwazi
      W ostatnich godzinach kończącego się 2024 roku rozpoczynamy temat pogody rolniczej i innych luźnych wątków w nowym 2025 roku. Niech nie będzie gorszy niż ten, który się kończy. Najlepszego w Nowym Roku😊
      Zapraszam stałą ekipę oraz tych wszystkich, którzy zechcą tu zajrzeć...
    • Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez Zetor5340
      Witam.
      Wiem,że wiekszość z was mieszka na wsi, nie trudno się domyśleć..heh, ale chciałbym się dowiedziec jakie macie zdanie o życiu na wsi i życiu w mieście.Ja osobiście to mieszkam w miasteczku, ale i tak wolę życie wiejskie, cisza,spokój, świeże powietrze itd...w mieście wiadomo,spaliny,hałas,tłok, ruch, korki itd...Piszcie wady i zalety życia na wsi jak i w mieście, myślę,że chociaż pare osób mieszka w mieście lub choć tak jak ja w jakimś małym miasteczku.Piszcie także jak wam się żyje na wsi a jak w mieście.Jeśli chodzi o mnie to już mam dość miasta i chętnie bym osiadł w jakimś "zaciszu", w przeciwieństwie do mojego wujka ,który już całe życie przeżył na wsi i nie to ,że chciałby sie na stałe wyprowadzić do miasta ale jak mówi, chce zobaczyc trochę świata..heh :rolleyes: i nie dziwię mu się.Za dużo to on nie widzi, jak jest praca to się robi ale jak trochę wolnego to się pojeżdzi tu i tam ale wiadomo nie za daleko, bo bydło czeka..heh
      Piszcie jak jest u was...
    • Przez valeTudo
      Jak w temacie Bylo juz o ciagnikach, dziewczynach, chlopakach,alko  itp... teraz pora pochwalic sie jak dbacie o kondycje jakie sporty uprawiacie, zaczynam
      -SW
      -treningi interwalowe
      -silownia
    • Przez shiftlk19
      Witam chciałąm się z wami podzielić poradą .... na forum są też kobiety, które dbają o siebie po kuracji antybiotykowej miałam bardzo duży problem, włosy leciały mi garściami. Od kilku tygodni  stosuję peodukty które Mnie polecla  fryzjerka która cierpi na niedoczynność tarczycy ... kazała suplementować    siarkę organiczną w skrócie nazywana MSM ponieważ Siarka wpływa na wzrost włosów, przyspieszając go, jednocześnie hamując ich nadmierne wypadanie oraz  szampon konopny z biotyną i ekstraktem skrzypu polnego od Pharmazis i wysłała po niego do Konopnej Farmacji u nas w Poznaniu tam też dostałam ta siarke bez dodatków chemiczych które moga nam zaszkodzić  !!  że do poznania  bo mieszkam pod Wągrowcem mam 60 km i mi wcale nie po drodze zamówiłam te produkty z ich strony  https://konopiafarmacja.pl/mydla-i-szampony-konopne/276-szampon-do-wlosow-z-biotyna-z-ekstraktem-skrzypu-polnego-i-konopi-400ml.html Szampon bogaty jest w niezbędne nienasycone kwasy tłuszczowe, witaminy A, B1, B2, B6, C i E, kwas fitynowy, D-pantenol i prowitaminę B5, przeznaczony do zapobiegania nadmiernemu wypadaniu włosów. Szampon przyspieszył wzrost włosów!
      włosy zaczeły mi szybciej rosnąć . Efekty są dla mnie bardzo zadowalające :))) Przestały mi wypadać włosy o jakieś 70% już po 2 tygodniach a rosły nowe po 4 tygodniach Mam mnóswto małych włosków i rośnie mi "nowa" grzywka Sama przetestowałam i moge polecić wszystkim którzy chca poprawić kondycję włosów i troszkę je zagęścić. Ale zaznaczam, że efekt jest jak się jest WYTRWAŁYM I SYSTEMATYCZNYM ! Dlaczego? Dlatego, że włosy sa martwe i cokolwiek stosując poprawiamy te "nowe włosy" :)) Więc cierpliwości

• Dodaj nową pozycję...
v